Svårt att hitta personal inom IT?

Om det är svårt att hitta rätt personal till just ert företag kan det vara värt att utbilda personer inom just dessa områden. Låt oss ta hand av rekryteringen av rätt personer som vi sedan utbildar lokalt här på Thalamus inom roller som supporttekniker, nätverkstekniker eller drifttekniker. Vi låter dem varva utbildningen med praktik och jobba som juniora-konsulter för att sedan bli överrekryterade till ert bolag. Beroende på hur ert behov ser ut kan vi skräddarsy utbildningarna för att passa just ert bolag. Våra utbildningar hållas av konsulter som sitter på liknande roller och vi som är ansvariga har över 20 års erfarenhet av support och drift, där vi kontinuerligt uppdaterar våra kunskaper.

 

Måste jag ta över personalen när utbildningen är slut?

Intention är att personerna som utbildas ska gå över men om behovet ändras, personen inte lever upp till förväntningar eller andra oförutsägbara saker behöver ni självklart inte ta över personalen. Det ska vara en tydlig dialog för att se att utbildningen och personalen lever upp till era krav.

 

Hur länge är utbildningen?

Vanligtvis utbildar vi konsulter inom 1 månad men det går att anpassa utifrån vad personerna ska lära sig och vilka erfarenheter som krävs. Då vi har en servicedesk och drift lokalt kan de som utbildar sig få praktiska erfarenheter på en live miljö.

 

Kan jag köra en utbildning en gång?

Ja, vi kan skapa utbildningar för ett enstaka tillfälle och få personer beroende på ert behov.