Drift/Infrastruktur

Vi är specialiserade på drift för bolag på 10-100 personer, där vi tar oss an helhetsansvar eller delar av er drift. I en uppsjö av IT-bolag så är det svårt att veta vem man ska välja men det viktigaste är att hitta en samarbetspartner som förstår ens behov och finns tillhands för att förebygga era problem. Det ska vara långsiktigt och ligga i ramen för era mål.

Helhetsansvar

Thalamus IT-drift är ett ansvarstagande över hela din infrastruktur. Där du ska slippa tänka på sammankopplingar, tredjeparts leverantörer och hur allt fungerar. Vi sätter upp övervakning för att ha koll, jobbar på förbättringar och konfigurationer för nya användare. Allt i enhet med vad din verksamhet behöver.

Urval av delar vi hjälper till med

Nätverk
Uppsättning, övervakning och underhåll
Användare
Vi har koll på användarkonton, uppsättningar och konfigurationer.
Övervakning
Vi övervakar, nätverk och system.
Servrar
Vi konfigurerar och övervakar serverdriften.
Hårdvara
Konfiguration och support av hårdvara
Support
Telefonsupport om det skulle vara några problem.
Kringutrustning
Skrivare, dockor och annan kringutrustning som behövs för att ert arbete ska fungera.
Backup
Vi backar upp dina filer så att du kan vara säker på att inget försvinner.

Molnlösningar

Det finns många varianter på driftlösningar och molnbaserat är en av dem där man har ett kluster av servrar. Det är en populär lösning då man minskar risken för ”downtime” genom att fördela driften på flera servrar på olika platser. Detta går att utnyttja i flera olika avseenden och Windows har skapat flera olika varianter av molnlösningar. Exempel på molntjänster från Windows är Office365 och Azure som vi har valt att lägga vår fokus på.

Dessa molntjänster är smidiga att hantera, har en låg kostnad och hög tillgänglighet. De gör det också smidigt att komma åt din data från flera olika platser på ett smidigt sätt.

Vanliga frågor

Vi hjälper vanligtvis bolag med drift i storleken 10-100 användare, då vi känner att det är här vi är starkast och kan leverera som bäst.

Vi har en lång erfarenhet av IT-drift, brinner för IT och tekniska lösningar. Våra kärnvärden är snabba, trevliga och det är lönsamt vilket du kommer märka när du jobbar med oss.

Vi är flexibla att hjälpa till med telefonilösningar också, dock använder vi oss av tredjeparts leverantörer för tjänsten men vi ser till att allt flyter för er.

Skicka en förfrågan här

    Vi svarar gärna på era frågor