Thalamus drift

Vi är specialiserade på drift för bolag på 10-100 personer, där vi tar oss an helhetsansvar eller delar av er drift. I en uppsjö av IT-bolag så är det svårt att veta vem man ska välja men det viktigaste är att hitta en samarbetspartner som förstår ens behov och finns tillhands för att förebygga era problem. Det ska vara långsiktigt och ligga i ramen för era mål.

 

Vi har jobbat med IT-drift och infrastruktur i över 20 år, där vi har hjälpt våra kunder att ha en fungerande IT-struktur. Både genom att stötta upp med konsulter och drift. Vi brinner för att hjälpa, optimera och arbeta med IT. Där vi jobbar med varierade lösningar för att tillgodose era behov, här nedan ser ni exempel på såna lösningar

Driftlösningar


Hybridlösning

Jobba med en variant av lokala servrar och Windows molnlösning Azure. Där vi ger de bästa av två världar med tillgängligheten av molnlösningen tillsammans med möjligheten av att lagra saker lokalt. Vi tillhandahåller installationer, underhåll och en servicedesk för att svara på alla frågor ni kan ha.

 

Molntjänster

Att jobba med molntjänster är en naturlig del i att ha en flexibel IT-miljö. Vi jobbar mycket med Windows och Office365 för att göra era filer tillgängliga även fast du inte är på kontoret. Vi har även möjlighet att lösa egna molntjänster för att garantera att era säkerhetskrav och behov blir tillgodosedda.

 

Infrastruktur

Låt oss ta hand om hela infrastrukturen på plats med allt från nätverk till applikationer. Vi har erfarenheter av tekniska lösningar för telefoni, skrivare och allt som behövs för att hålla kontoret igång. Vi skriver avtal för att allt ska flyta smärtfritt och sköter även inköp till installationer för att ni inte ska behöva tänka på något utan bara ha ett fungerande kontor.

 

Servrar

Vi kan ta hand om era servrar, där vi sköter underhåll, uppdateringar och fullt ansvar för att få en så hög tillgänglighet som möjligt.

 

Applikationer

Låt oss ta hand om era applikationer med uppdateringar, underhåll och lagring. Vi kan sköta licenshantering, installationer och göra att ni får mer tid över till annat.


 

DU är viktigast

Vi har flera olika lösningar och delar vi jobbar med men det viktigaste för oss är att skapa en lösning som är anpassad efter era behov, att ni känner att ni är i fokus och kan släppa de delar ni vill ha hjälp med. Ett samarbete som ska få er att ha mer tid på er kärnverksamhet.

 

För frågor så går det bra att kontakta oss här nedanför eller fylla i formuläret