Teknikkonsulter i Stockholm

Vi är grymma på att leverera personal till teknikbolag i Stockholm. Vi har levererat teknikkonsulter såsom ingenjörer, montörer, logistiker med bra villkor i över 20 år. Läs mer om hur vi kan skapa ett samarbete och hjälpa just er.

Kontakta oss

Vanliga roller

Konsulter

Hur går det till när man ska hyra en teknikkonsult?

Att hyra in en eller flera teknikkonsulter kan ha många fördelar. Förutom att det är flexibelt, tidsbesparande och minskar administrationen så får du även hjälp av experter på bemanning och ett extra stöd i HR- och personalfrågor.

Innan du kontaktar oss så är det bra om du noga tänker igenom vad det är du behöver. Ju tydligare du kan formulera ditt behov, desto snabbare och bättre kan vi komma i gång med samarbetet. Känner du dig osäker på vad du behöver så hjälper våra erfarna teknikrekryterare dig som beställare att komma fram till vad du behöver genom att ställa frågor kring arbetsuppgifter och önskad kompetens.

När vi fått en bättre känsla för vad ni söker så återkommer vi med ett upplägg för att hitta rätt kandidat och ge en tydlig förväntan. När samarbetet har startat så presenteras löpande kandidatförslag till dig utifrån den kravspec vi satt upp. När ni gjort ert val av kandidat så fyller vi i alla kontrakt och förbereder kandidaten inför start hos er.

Område

Bra att tänka på

Vill ni vara så förberedda som möjligt när ni gör en förfrågan på kandidater/konsulter kommer här en checklista för saker som är bra att tänka på när man tar in en teknikkonsult:

  • Uppdragets längd (Detta kan ändras med tiden man vad är ert initiala behov).
  • Hur många kandidater/konsulter
  • Skallkrav/meriterande kunskaper på personen (vad är det viktigaste som personen ska kunna och ha kunskaper inom. Hur mycket erfarenhet krävs och vad kan personen lära sig på uppdraget).
  • Ju mer information som du kan dela med dig av, desto bättre kan vi matcha kandidaten till ert företag. Vi gillar att ha långa samarbeten så med tiden kommer vårt arbete bara bli bättre.

Vill du veta mer om rollerna inom Teknik?

Thalamus har ett brett utbud av roller inom IT. Här hittar du allt du behöver veta om de olika jobben.

Här hittar du allt som kan vara bra att veta om rollen så som arbetsbeskrivningar, hur en vanlig dag på jobbet kan se ut per roll, vanliga arbetsuppgifter. Vilken utbildning som krävs, lön och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer i vår jobbguide

Hyr teknikkonsulter av Thalamus

Vi jobbar med flera häftiga teknikbolag i Sverige. Där vi levererar flera olika typer av teknikkonsulter så som ingenjörer, servicetekniker och montörer. Vår styrka ligger i vår personal och vi har jobbat med teknik i över 20 år. Där vi erbjuder bra anställningsavtal med kollektivavtal (Tech Sverige).

Vi lägger stor vikt i våra samarbeten och att hitta personal som ska bidra till er verksamhet. Där en av våra största styrkor är att hitta en bra kombination mellan de mjuka värdarna och kunskapen/viljan.

Vi är tillräckligt stort konsultbolag för att kunna leverera men samtidigt tillräckligt små för att anpassa oss för varje uppdrag. Så Letar du ett efter ett konsultbolag som kan Teknik-konsulter så är Thalamus ett företag att räkna med.

Vanliga frågor om teknikkonsulter

Hur snabbt kan jag få en teknikkonsult?
Vi jobbar ständigt med teknikkonsulter och har därför mycket kontakter med människor. Så söker ni en konsult så finns det en stor chans att vi har en kandidat som matchar. Vanligtvis levererar vi en konsult inom 1 månad.
Vad får Thalamus teknikkonsulter att sticka ut?
Vår styrka är människor så om du får en konsult från Thalamus är de kombinationen av kunskap och mjuka värden som är den största skillnaden. Det tillsammans med att våra teknikkonsulter är fast anställda med kollektivavtal (IT & Telecom).
Vilka är de vanligaste tjänsterna ni tillsätter?
Vi tillsätter många ingenjörer, inköpare och montörer. Där ligger en stor del av vår styrka.

    Kontakta oss