Teknikkonsulter i Stockholm

Vi är grymma på att leverera personal till teknikbolag i Stockholm. Där vi levererat teknikkonsulter så som ingenjörer, inköpare och montörer med bra villkor i över 20 år. Läs mer om hur vi kan skapa ett samarbete och hjälpa just er.

HUR GÅR DET TILL NÄR MAN SKA HYRA EN TEKNIKKONSULT?

För att hyra in Teknikkonsulter så skicka en förfrågan till info@thalamus.se, ringa oss på 08-120 88 700 eller fylla i kontaktformuläret nedan.

För att hitta rätt kandidat så startar vi en dialog för att tillsammans hitta en väg er, eventuella följdfrågor angående tjänsten och vad ni är ute efter. När vi fått en bättre känsla för vad ni söker kommer en uppföljning med pris, upplägg för att hitta rätt kandidat och ge en tydlig förväntan.

När vårt samarbete har startat så kommer vi återkomma med kandidatförlag för er att välja på. När ni gjort ert val av kandidat så fyller vi i alla kontrakt och förbereder kandidaten inför starten.

BRA ATT TÄNKA PÅ?

Vill ni vara så förberedda som möjligt när ni gör en förfrågan på kandidater/konsulter kommer här en checklista för saker som är bra att tänka på när man tar in en teknikkonsult:

  • Uppdragets längd (Detta kan ändras med tiden man vad är ert initiala behov).
  • Hur många kandidater/konsulter
  • Skallkrav/meriterande kunskaper på personen (vad är det viktigaste som personen ska kunna och ha kunskaper inom. Hur mycket erfarenhet krävs och vad kan personen lära sig på uppdraget).

Ju mer information som du kan dela med dig av, desto bättre kan vi matcha kandidaten till ert företag. Vi gillar att ha långa samarbeten så med tiden kommer vårt arbete bara bli bättre.

VILKA TYPER AV TEKNIKKONSULTER HAR THALAMUS?

Det vi kallar för teknikkonsulter är lite slarvigt konsulter som jobbar på företag som jobbar med teknik. Här är några av de tjänster som vi vanligtvis jobbar med inom teknik:

Processingenjörer
Elektronikingenjörer
Civilingenjörer
Forskningsingenjörer
Serviceingenjörer
CAD ritare
Programmerare
Kvalificerade montörer
Maskiningenjörer
Servicetekniker
Tekniska inköpare
Inköpare

Teknikkonsulter från Thalamus

Vi jobbar med flera häftiga teknikbolag i Sverige. Där vi levererar flera olika typer av teknikkonsulter så som ingenjörer, servicetekniker och montörer. Vår styrka ligger i vår personal och vi har jobbat med teknik i över 20 år. Där vi erbjuder bra anställningsavtal med kollektivavtal (IT/telecom avtalet).
Vi lägger stor vikt i våra samarbeten och att hitta personal som ska bidra till er verksamhet. Där en av våra största styrkor är att hitta en bra kombination mellan de mjuka värdarna och kunskapen/viljan.

Vanliga frågor

Vi jobbar ständigt med teknikkonsulter och har därför mycket kontakter med människor. Så söker ni en konsult så finns det en stor chans att vi har en kandidat som matchar. Vanligtvis levererar vi en konsult inom 1 månad.

Vår styrka är människor så om du får en konsult från Thalamus är de kombinationen av kunskap och mjuka värden som är den största skillnaden. Det tillsammans med att våra teknikkonsulter är fast anställda med kollektivavtal (IT & Telecom).

Vi tillsätter många ingenjörer, inköpare och montörer. Där ligger en stor del av vår styrka.

Behov av Teknikkonsulter?

Kontakta oss om ni vill ha konsulter

    Vi svarar gärna på dina frågor