Rekrytering

Thalamus rekryterare har över 20 års erfarenhet av rekrytering och search inom IT & Teknik. Där vi hjälpt bolag i olika storlekar att hitta de främsta kandidaterna. Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig hitta din nya kollega!

Kontakta oss

Teknikrekrytering

Rekrytering inom teknik

Thalamus har över 20 års erfarenhet av att hyra ut konsulter till företag inom teknik i Stockholmsområdet.

Läs mer om rekrytering inom teknik

IT-rekrytering

Rekrytering inom IT

Låt oss attrahera de bästa IT-talangerna för just ditt företag! Med år av att utveckla rekryteringsprocessen och erfarenhet av att jobba inom området hjälper vi er att hitta rätt personer till er organisation.

Läs mer om IT-rekrytering

Teknik

Personlighetstest vid rekrytering

Vissa typer av personligheter kan lämpa sig bättre eller sämre för roller, då arbetsuppgifter kan ge energi eller ta energi. Vi använder personlighetstest i de fall bolagen vi rekryterar till efterfrågar detta. Då våra rekryterare är certifierade att genomföra 2 olika typer av personlighetstester anpassar vi detta efter ert behov.

Personlighetstester vid rekrytering kan ge en tydligare bild på den ni anställer och vara ett komplement i eran rekryteringsprocess. För att få en tydligare bild av vad personlighetstester kan göra i er rekrytering pratar vi gärna djupare om detta.

Teknik

Kompetensbaserad rekrytering

En kompetensbaserad rekrytering är en metod inom rekrytering som går ut på att fokusera på kandidaternas kompetens och potential, i stället för att gå på magkänsla. Där många rekryteringsbolag satt upp olika steg för att åstadkomma just detta.

Vi är inget undantag utan jobbar med kompetensbaserad rekrytering och att sätta upp parametrar för att åstadkomma just detta. Då varje bolag är unikt så anpassar vi processen för att locka just den kompetensen ert bolag behöver.

Vanliga roller vi hjälper till att rekrytera

Rekrytering i Stockholm

Med hjärtat i Stockholm och lång erfarenhet av rekrytering så vet vi att varje marknad är speciell när det kommer till rekrytering och Stockholm är inget undantag. Thalamus arbetar hårt för att konkurrera om den bästa kompetensen och rätt kandidat för varje bolag.

Vår styrka är just IT-rekrytering och teknikrekrytering i Stockholm där vi finns till hands för att hjälpa dig i denna process. Vi lägger ner stor del av vår fokus och peng på just annonsering och SEO på Stockholmsmarknaden. När det kommer till rekrytering så har vi ett stort kontaktnät och vi jobbar mycket med att bygga upp intresselistor för kandidater och tjänster inom de områden vi är starka på. Även Search blir en viktig del i vårt rekryteringsarbete i Stockholm.

Vanliga frågor om rekrytering

Vad kostar en rekrytering?
Kostnaden för en rekrytering baseras på en faktor av den anställdes månadslön, storleken på faktorn diskuteras i början av rekryteringsprocessen så att båda parter är överens om priset för rekryteringen. Vi har även en garanti om kostnadsfri ersättningsrekrytering om kandidaten inte motsvarar det vi kom överens om i kravspecifikationen.
hur lång tid tar en rekryteringsprocess?
En rekrytering tar vanligtvis runt en månad men beror på en rad olika faktorer som tjänst, specifika kvalifikationer, geografisk plats och lön. När vi startar en rekryteringsprocess och går igenom punkterna så brukar vi ge ett estimat för hur lång tid vi tror att just er rekrytering kommer att ta.
Vad är en kravprofil?
En kravprofil är vilken kompetens som efterfrågas i personen som ska anställas. Det är kravprofilen vi har som underlag när vi ska skriva annonsen och intervjua kandidaterna. Desto tydligare kravprofil desto bättre förutsättning för att det ska bli rätt. I samband med start av rekryteringsprocessen går igenom detta vi igenom detta och kommer med inputs, frågor och funderingar när det kommer till kravprofilen.
Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering?
Skillnaden mellan bemanning och rekrytering är att vid en rekrytering blir kandidaten anställd direkt hos er, medan i en bemanning så anställs personen av oss som sedan hyrs ut till er som kunden.

    Kontakta oss