Region Stockholm

Är du privatvårdgivare och behöver hjälp med IT-systemen för att klara av att koppla upp er mot journalsystem, använda etjänstekort och fixa med behörigheter. Vi har lång erfarenhet av att jobba med Region Stockholm servicedesk och erbjuder en heltäckande support även för privata vårdgivare. Så att ni får tillgång till samma om inte bättre service än Landstinget.

Få full support på Landstingets IT

Vi har flera års erfarenhet av att jobba med Region Stockholm servicedesk där vi har 40 konsulter som jobbar med att supportera tjänstemän, läkare och sjuksköterskor med IT. Där de löser problem med certifikat, etjänstekort, behörigheter, journalsystem, datorer och mycket mer. Dock har vi uppmärksammat en bristande länk till privata vårdgivare där Landstingets support upphör. Här kommer vi in genom att ge full support även till er. Vi hjälper till att säkerställa era datorer för att de ska funka med landstingets system. Ger er full support när ni ringer in, kopplar upp oss och löser era problem.

Telefonsupport
Tillgång till full telefonsupport där vi kopplar upp oss och hjälper till hela vägen.
Systemsupport
Vi har koll på allt för att etjänstekort, certifikat, journalsystem och kritiska system ska fungera.
Utrustning
Vi kan komma ut på plats och hjälpa till med kringutrustning, datorer och säkerställa er IT-miljö. Även vara på plats bestämda dagar i veckan.
Smidigt och säkert
Vi får allt att flyta så ni slipper tänka på IT-system och IT-frågor.

En kontakt för mindre strul

För att ni ska ha det så smidigt som möjligt så sköter vi alla kontakter med tredjeparts leverantörer. Skulle de även uppstå större fel med Region Stockholms system så tar vi kontakten med serivce desken för att driva ärendena. Ni ska ha ett nummer för att lösa alla era problem för att kunna fokusera på det som är viktigt, er verksamhet.

Vanliga frågor

Vi kan gå in och ta helhetsansvar och sköta allt som har med IT att göra. Vi har även möjligheter att bara ta vissa delar beroende på vad som passar er verksamhet bäst.

Beroende på ansvaret så brukar vi lägga upp en kostnad per användare eller en fast kostnad som vi förhandlar fram. Detta brukar ske efter en genomgång vad just ni behöver för support.

Skriv till oss

    Har du frågor svarar vi gärna