Sammanfattning

Thalamus IT är nischade inom Infrastruktur så som Supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Vi lägger stor fokus på dig som anställd för att du ska trivas både hos oss och företaget du utför arbetet på.  Då vi vill att du ska ha en långsiktig karriär på Thalamus så är du och din utveckling väldigt viktigt för oss, där vi ger dig en trygg anställning på och emellan uppdrag. Här är ett axplock av anledningar för dig att jobba hos oss:

  • Vår personal är vår viktigaste tillgång.
  • Du blir alltid trevligt bemött av oss.
  • Du får alltid snabbt svar på frågor.
  • Det är lönsamt för dig att arbeta hos oss. Vi har IT telekomavtalet vilket innebär att du får månadslön, pension, utbildning och mycket mer. Thalamus är ett stabilt och lönsamt företag som funnits i 19 år.
  • Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

 

Vad erbjuder vi för utvecklingsmöjligheter?

Som anställd hos oss erbjuder vi utvecklingsmöjligheter både ute på arbetet samt via certifieringar. Det betyder att vi har en utvecklingsplan för dig och hur du ska ta dig framåt för att trivas. De roller vi erbjuder utveckling inom är i IT-infrastruktur, vilket gör att du utvecklas som IT-konsult och inom roller som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Du kan även bli coach, teamleader och andra spännande infrastrukturroller.

 

Certifieringarna är godkända från bland annat Windows, Cisco och andra kvalitetsstandarder.

 

Saknar erfarenhet men vill jobba inom IT-infrastruktur?

Vi erbjuder specifik utbildning inom IT-infrastruktur så som supporttekniker där du får sitta hos oss på kontoret. Vi ger dig en utvecklingsplan, utbildningsmaterial och kurser för att ge dig verktygen för att lyckas inom arbetet. I samband med att det kommer upp passande uppdrag så ser vi till att du får nytta av dina kunskaper och ett jobb inom det vi utbildar dig till.

 

Vad betyder det att jobba som IT-Konsult?

Att jobba som IT-konsult innebär att vara anställd hos oss på Thalamus men att göra jobben ute hos kund. Det betyder att du kommer sitta hos kund till största del av tiden men du har din anställning hos oss. Vi ser till att du trivs, utvecklas och stöttar dig i din karriär framåt inom IT.

 

Vad skiljer oss från bemanningsföretag?

Skillnaden att jobba hos oss som konsultbolag istället för ett bemanningsföretag är att du har en fastanställning hos oss på Thalamus. Det betyder att om du börjar jobba hos en av våra kunder och uppdraget tar slut så kommer du tillbaka till huvudkontoret, fortsätter utbilda dig och har fullön medan vi letar nya passande uppdrag till dig. Vilket gör att du inte är bemannad för ett specifikt uppdrag utan är anställd för att utvecklas hos oss på Thalamus.

 

Vad erbjuder vi för tjänster?

Supporttekniker/Helpdesk, Onsite tekniker, Drifttekniker, Coacher, Teamleader, Incident manager, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

 

Vanliga områden vi jobbar med.

Active directory

Windows operativsystem

Windows Server

SCCM

Nätverk (CCNA certifieringar)

Hårdvara / Mjukvara

Office 365

ITIL