Bemanning inom IT och Teknik

Vi har arbetat med bemanning av IT/teknikkonsulter i över 20 år med fokus på Stockholmsområdet. Där vår personal är vår styrka och största tillgång.

Hur går det till?

Vi hjälper till med bemanning under längre perioder. Där vi hjälper er med personal för de uppgifter ni behöver hjälp med. Skulle ni behöva hjälp med att bemanna en viss position hör av er till partner@thalamus.se, ring 08-120 88 700 eller fyll i kontaktformuläret.

När vi fått förfrågan så kommer vi höra av oss för att tillsammans diskutera hur vi kan hjälpa er med behovet. När vi fått en tydligare bild på vad ni söker så kan vi ge er en plan på tid, pris och hur vi kan hjälpa er med detta.

Bra att tänka på

När man ska bemanna en tjänst är det några punkter som är viktiga att tänka på för att det ska gå så smidigt som möjligt:

  • Hur lång tid (Detta kan ändras med tiden man vad är ert initiala behov).
  • Hur många resurser behöver ni?
  • Skallkrav/meriterande kunskaper på personen (vad är det viktigaste som personen ska kunna och ha kunskaper inom. Hur mycket erfarenhet krävs och vad kan personen lära sig på uppdraget).

VILKA TYPER AV BEMANNING HJÄLPER THALAMUS TILL MED?

Vi hjälper till med bemanning av IT/teknik tjänster under längre perioder. Där det är IT-infrastruktur så som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker som gäller inom IT. Och bredare inom teknik då vi hjälper företag som håller på med teknik. Där är vanligare tjänsterna ingenjörer, servicetekniker, inköpare och montörer.

BEMANNING VIA THALAMUS?

Vi anställer inte bara för timmar utan våra konsulter har fast månadslön och anställda med bättre villkor. När vi bemannar för ditt uppdrag så får du konsulter som har en stabilanställning vilket gör att vår personal är långsiktig. Där vi ser till att ta ett ordentligt arbetsgivaransvar.

Så även fast du tillsätter för en temporär tjänst så kan du vara säker på att personen har en trygghet i oss.

Vanliga frågor

Vårt engagemang i människor och att vi erbjuder bra villkor. Vi har även väldigt lång erfarenhet inom IT/teknik där vi vet vad vi tillsätter. Våra rekryterare har jobbat med liknande roller och har över 20 års erfarenhet.

Vår huvudfokus ligger i Stockholm men vi är vana att hjälpa företag i hela Sverige.

Vi har ett brett nätverk efter våra 20 år i konsult/bemanningsbranschen. Detta gör att vi har många bra kontakter, erfarenhet och anställda. Det tillsammans med att vi brinner för människor är ett vinnande koncept.

Fyll i här för att få hjälp med bemanning

    Vi svarar gärna på dina frågor