Karriär inom teknik

Ett av Thalamus huvudområden är teknik, se mer information och våra lediga tekniktjänster nedan.

Sammanfattning

Ett av Thalamus huvudområden är teknik vilket är tjänster på teknikbolag. Vårat fokus är att leverera bra arbetsplatser där Thalamus bistår med en bra anställning med kollektivavtal (IT- & telecom). Vi jobbar långsiktigt med våra kunder vilket ger en trygghet i arbetsklimatet för våra anställda. Där vi försöker vara närvarande, snabbt svara på frågor och alltid håller en trevlig ton mellan varandra. Det ska även vara lönsamt för dig att jobba hos oss.

Du är vår tillgång
Du som anställd är vår viktigaste tillgång.
Bemötande
Du blir alltid trevligt bemött av oss.
Snabba svar
Du får alltid snabbt svar på frågor.
Förståelse
Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

Vad betyder det att jobba som teknik konsult?

Att jobba som teknik konsult innebär att vara anställd hos oss på Thalamus men att göra jobben ute hos kund. Det betyder att du kommer sitta hos kund till största del av tiden men du har din anställning hos oss. Vi erbjuder dig bra villkor och kollektivavtal (IT & telecom avtalet). Då trygghet är en av de viktiga delarna för att du ska trivas hos oss. Nedanför får du ett axplock av tjänster vi jobbar med inom teknik.

Här hittar du vanliga roller inom teknik

Vanliga teknik tjänster

Processingenjörer
Elektronikingenjörer
Civilingenjörer
Forskningsingenjörer
Serviceingenjörer
CAD ritare
Programmerare
Kvalificerade montörer
Maskiningenjörer
Servicetekniker
Tekniska inköpare
Inköpare

Kollektivavtal en trygghet för dig

För oss är en bra anställning en självklarhet och en av delarna i detta är vårt val av kollektivavtal.  Thalamus är bundet av kollektivavtalet (IT-avtalet) tecknat mellan Tech Sverige (Almega) och Unionen, Sveriges Ingenjörer m fl vilket innebär bland annat fast månadslön i stället för timlön vilket en del andra har.  Vi har även lagt på flera andra förmåner för att du ska känna att du trivs hos oss.

Vanliga frågor

På Thalamus har vi ett annat kollektivavtal. (IT avtalet) Det innebär att du har månadslön som är exakt samma oavsett hur många timmar och helgdagar det finns. När uppdraget är slut så kommer du tillbaka till huvudkontoret, fortsätter utbilda dig och har fullön medan vi letar nya passande uppdrag till dig.

Vi jobbar med flera typer av tjänster, den röda tråden är att det är teknikföretag. Några exempel för ingenjörer, montörer och inköpare.

Thalamus är bundet av kollektivavtalet (IT-avtalet) tecknat mellan Tech Sverige (Almega) och Unionen, Sveriges Ingenjörer m fl.

Här är vi som jobbar med tekniktjänsterna

Lediga jobb inom teknik