Karriär inom teknik

Ett av Thalamus huvudområden är teknik, se mer information och våra lediga tekniktjänster nedan.

Sammanfattning

Ett av Thalamus huvudområden är teknik vilket är tjänster på teknikbolag. Vårat fokus är att leverera bra arbetsplatser där Thalamus bistår med en bra anställning med kollektivavtal (IT- & telecom). Vi jobbar långsiktigt med våra kunder vilket ger en trygghet i arbetsklimatet för våra anställda. Där vi försöker vara närvarande, snabbt svara på frågor och alltid håller en trevlig ton mellan varandra. Det ska även vara lönsamt för dig att jobba hos oss.

Du är vår tillgång
Du som anställd är vår viktigaste tillgång.
Bemötande
Du blir alltid trevligt bemött av oss.
Snabba svar
Du får alltid snabbt svar på frågor.
Förståelse
Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

Vad betyder det att jobba som teknik konsult?

Att jobba som teknik konsult innebär att vara anställd hos oss på Thalamus men att göra jobben ute hos kund. Det betyder att du kommer sitta hos kund till största del av tiden men du har din anställning hos oss. Vi erbjuder dig bra villkor och kollektivavtal (IT & telecom avtalet). Då trygghet är en av de viktiga delarna för att du ska trivas hos oss. Nedanför får du ett axplock av tjänster vi jobbar med inom teknik.

Vanliga teknik tjänster

Processingenjörer
Elektronikingenjörer
Civilingenjörer
Forskningsingenjörer
Serviceingenjörer
CAD ritare
Programmerare
Kvalificerade montörer
Maskiningenjörer
Servicetekniker
Tekniska inköpare
Inköpare

Kollektivavtal en trygghet för dig

För oss är en bra anställning en självklarhet och en av delarna i detta är kollektivavtal. Vi har tagit steget längre och kör inte på bemanningssavtalet utan istället ett tjänstemanaavtal. Detta för att det ska vara fördelaktigt för dig som anställd. Avtalet vi har heter IT och telecom avtalet och där ingår bland annat fast månadslön istället för timlön. Vi har även lagt på flera andra förmåner för att du ska känna att du trivs hos oss.

Vanliga frågor

Skillnaden att jobba hos oss som konsultbolag istället för ett bemanningsföretag är att du har en fastanställning hos oss på Thalamus. Det betyder att om du börjar jobba hos en av våra kunder och uppdraget tar slut så kommer du tillbaka till huvudkontoret, fortsätter utbilda dig och har fullön medan vi letar nya passande uppdrag till dig. Vilket gör att du inte är bemannad för ett specifikt uppdrag utan är anställd för att utvecklas hos oss på Thalamus.

Vi jobbar med flera typer av tjänster, den röda tråden är att det är teknikföretag. Några exempel för ingenjörer, montörer och inköpare.

Ja vi kör IT och telecom avtalet via Unionen.

Här är vi som jobbar med tekniktjänsterna