Karriär inom IT

Ett av Thalamus huvudområden är IT, där vi jobbar med olika tjänster inom IT-infrastruktur så som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Här kan du läsa om hur det är att jobba inom Thalamus IT och vad vi erbjuder.

Sammanfattning

Thalamus IT är nischade inom Infrastruktur så som Supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Vi lägger stor fokus på dig som anställd för att du ska trivas både hos oss och företaget du utför arbetet på.  Då vi vill att du ska ha en långsiktig karriär på Thalamus så är du och din utveckling väldigt viktigt för oss, där vi ger dig en trygg anställning på och emellan uppdrag. Här är ett axplock av anledningar för dig att jobba hos oss:

Personal
Vår personal är vår viktigaste tillgång.
Bemötande
Du blir alltid trevligt bemött av oss.
Snabba svar
Du får alltid snabbt svar på frågor.
Förståelse
Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

Vad betyder det att jobba som IT-Konsult?

Att jobba som IT-konsult innebär att vara anställd hos oss på Thalamus men att göra jobben ute hos kund. Det betyder att du kommer sitta hos kund till största del av tiden men du har din anställning hos oss. Vi ser till att du trivs, utvecklas och stöttar dig i din karriär framåt inom IT. Vi bidrar med trygghet ifall uppdraget hos kunden tar slut så har du fortfarande full lön, fortsätter utvecklas och får ett nytt uppdrag. Detta är viktiga delar för att du ska trivas hos oss. Nedanför får du ett axplock av vanliga delar inom IT-rollen som vi jobbar med.

Vanliga områden vi jobbar med

Active directory
Windows operativsystem
Windows Server
SCCM
Nätverk
Hårdvara / Mjukvara
Office 365
ITIL

Utvecklingsmöjligheter

Som anställd hos oss erbjuder vi utvecklingsmöjligheter både ute på arbetet samt via certifieringar. Det betyder att vi har en utvecklingsplan för dig och hur du ska ta dig framåt för att trivas. De roller vi erbjuder utveckling inom är i IT-infrastruktur, vilket gör att du utvecklas som IT-konsult och inom roller som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Du kan även bli coach, teamleader och andra spännande infrastrukturroller. Certifieringarna är godkända från bland annat Windows, Cisco och andra kvalitetsstandarder.

Vanliga frågor

Vi erbjuder specifik utbildning inom IT-infrastruktur så som supporttekniker där du får sitta hos oss på kontoret. Vi ger dig en utvecklingsplan, utbildningsmaterial och kurser för att ge dig verktygen för att lyckas inom arbetet. I samband med att det kommer upp passande uppdrag så ser vi till att du får nytta av dina kunskaper och ett jobb inom det vi utbildar dig till.

På Thalamus har vi ett annat kollektivavtal. Thalamus är bundet av kollektivavtalet (IT-avtalet) tecknat mellan Tech Sverige (Almega) och Unionen, Sveriges Ingenjörer m fl. Det innebär att du har månadslön som är exakt samma oavsett hur många timmar och helgdagar det finns. När uppdraget är slut så kommer du tillbaka till huvudkontoret, fortsätter utbilda dig och har fullön medan vi letar nya passande uppdrag till dig.

Supporttekniker/Helpdesk, Onsite tekniker, Drifttekniker, Coacher, Teamleader, Incident manager, Administratörer, Koordinatorer och Projektledare. Vår kompetens ligger främst inom Windows och riktar sig till bolag i Stockholmsområdet.

Här är vi som jobbar med IT tjänsterna

Lediga jobb inom IT