Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Montör Mekanik Nacka

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Är du produktionstekniker/montör som söker nya utmaningar och vill du jobba i ett internationellt och snabbt växande bolag? Trivs du med såväl praktisk montering/produktion såväl som mer administrativ planering och inköp av underdetaljer?
Vi hoppas att just du vill vara med och vidareutveckla Northlab´s produktion och ta ett övergripande ansvar för helheten i rollen som team-leader.

Northlab kan här presentera ett spännande arbete med spjutspetsteknologi inom fiberoptik.
Du kommer att leda arbetet med Northlab´s produktion vilket innebär_

 • Planering
 • Inköp 
 • Montera
 • Sluttesta produkterna

Northlab har i dag merparten av produktionen hos en underleverantör och skall nu bygga upp en egen produktionsverksamhet. 

Du kommer i din roll som team-leader vara med från start att bygga upp denna verksamhet. I arbetet kommer det även att ingå att tillsammans med produktutvecklare hitta möjligheter till förbättringar i produkterna för att göra dem enklare och billigare att producera med bibehållen eller förbättrad kvalitet.

Produkterna är tekniskt komplexa och innehåller finmekanik, elektronik och optik. Du kommer i din roll ha mycket kontakt med underleverantörer och vårda förhållandena med dem. Till viss del kommer du även att ha kontakt med distributörer och kunder runt om i världen, tillsammans med Northlab´s sälj och supportorganisation.

Läs gärna mer om Northlabphotonics.com här: www.northlab.com

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning helst mot el eller elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus. Personen vi söker arbetar idag som någon form av montör, produktionstekniker eller team-leader/chef med ett visst administrativt ansvar inom planering och/eller inköp. Från nuvarande eller tidigare arbete är du van vid kontakt med underleverantörer och andra partners.
Du har jobbat med produktion av teknisk komplexa produkter som inbegriper alla eller något av områdena finmekanik, elektronik och optik.
Engelska är ett språk du behärskar såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av fiberoptik är meriterande men ej ett krav.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, händig, självgående och ansvarsfull. Du är god vän av ordning & reda. Du vet med dig att du är nyfiken, social och verbal. 

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på Northlab i Nacka. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 070-296 56 44 eller till Ida Sebitli på 073-856 53 74. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 17/6-22

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Northlab erbjuder dig

Du får på Northlab en chans att vara med att bygga upp en produktionsavdelning från start i ett mindre men finansiellt stabilt och snabbt växande bolag med kunder i Europa, Asien och USA. Genom internutbildning och arbetet med Northlab´s produkter kommer du att få en djup kunskap om fiberoptik och fotonik samt dess applikationsområden inom fiberlaser, medicinteknik, sensor m.m. Du kommer att jobba i ett innovativt bolag med ett härligt gäng som brinner för fiberoptik och sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka strax utanför Stockholm.
NorthLab Photonics AB är ett snabbt växande bolag verksamt inom processutrustning för fiberoptik och glas. Våra kunder finns inom telekom, medicinteknik, sensorer, metallbearbetning m.m. Vi är i dag 6 personer men jobbar i ett större nätverk med partners som finns över hela världen.  

Ansök nu

Montör Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Vill du vara med att bygga upp NorthLab Photonics interna produktion från start?

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete i ett internationellt och snabbt växande bolag. NorthLab har idag merparten av produktionen hos en underleverantör men skall nu bygga upp en egen produktionsverksamhet. Du kommer att vara med på denna resa från start och tillsammans med en teamleader och kollegor bygga upp den nya produktionsverksamheten.

I rollen som montör kommer du bland annat att:

 • Vara med och bygga upp en ny produktionsverksamhet från start
 • Tillsammans med dina kollegor hitta möjligheter till förbättringar i produkterna för att göra dem enklare och billigare att producera med bibehållen eller förbättrad kvalitet.
 • Montera och sluttesta produkterna
 • Ha viss kontakt med kundens underleverantörer

På NorthLab erbjuds du chans att vara med att bygga upp en produktionsavdelning från start i ett mindre och finansiellt stabilt samt snabbt växande bolag med kunder i Europa, Asien och USA. Möjlighet att utvecklas och växa på ett yrkesmässigt plan inom företaget.

Genom internutbildning och arbetet med NorthLabs produkter kommer du att få en kunskap om fiberoptik och fotonik samt dess applikationsområden inom fiberlaser, medicinteknik, sensor m.m. Du kommer att jobba i ett innovativt bolag med ett härligt gäng som brinner för fiberoptik och sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka strax utanför Stockholm.

Läs gärna mer om NorthLab här: www.northlabphotonics.com


Din profil:

 • Har minst gymnasieutbildning gärna mot teknik, mekanik eller elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom detta ser vi det som ett stort plus.
 • Har jobbat med produktion av teknisk komplexa produkter som inbegriper alla eller något av områdena finmekanik, elektronik och optik.
 • Är flytande i svenska samt behärskar engelska såväl i tal som i skrift
 • Har erfarenhet av fiberoptik är meriterande men ej ett krav


Du som person
Vi söker dig som är noggrann och har ett teknikintresse. Som person är du drivande, uthållig, förändringsbenägen, kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du vill ständigt lära dig nytt, utvecklas och då gärna i sällskap av mycket kompetenta medarbetare.

Du söker en tjänst på ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Din ansökan
NorthLab samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli 073-856 53 74.

Sista ansökningsdag är 17/6-22. Intervjuer kommer ske fortlöpande. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
NorthLab Photonics AB är ett snabbt växande bolag verksamt inom processutrustning för fiberoptik och glas. Våra kunder finns inom telekom, medicinteknik, sensorer, metallbearbetning m.m. Vi är i dag 6 personer men jobbar i ett större nätverk med partners som finns över hela världen.

Ansök nu

Drifttekniker till Octapharma, Kungsholmen

Stockholm - Kungsholmen

Octapharma rekryterar
Välkommen att söka en tjänst som drifttekniker. Octapharma erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där fokus ligger på högsta kvalité. Kompetensen bland dina kollegor är hög, både akademiskt, tekniskt och erfarenhetsmässigt.

Du kommer att tillhöra avdelningen Teknisk Drift, som tillhör Technical Unit. Teknisk Drift (Facility och Utility) består av 20 personer och ansvarar övergripande för drift, underhåll och övervakning av mediasystem, fastigheter och fastighetstekniska system.

Du kommer i samarbete med driftingenjörer och övriga kollegor ansvara för den tekniska driften samt utföra akut och förebyggande underhåll, service och reparationer. Du kommer även att delta i förbättrings- och effektiviseringsprojekt för mediasystem samt medverka vid kvalificering av ombyggnader.

En Drifttekniker på Octapharma bidrar till att säkra en hög teknisk tillgänglighet, som ger förutsättningar för att kunna tillverka och leverera företagets produkter i rätt tid till rätt kostnad och rätt kvalitet.


Din nya tjänst
Du ingår i avdelningens beredskapsverksamhet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Planering, beredning och uppföljning av de tilldelade dagliga arbetsuppgifterna inom verksamhetsområdet
 • Självständigt utföra och ansvara för drift, förebyggande- och avhjälpande underhåll samt kontroll och kalibrering av givare och granskning av givarkalibreringar inom Teknisk Drifts ansvarsområden
 • Praktiskt utföra reparationer och injusteringar i mediasystem.
 • Rondering av mediasystem (både på plats och via FIX system)
 • Larmuppföljning: utredning samt åtgärder till följd av uppkomna larm


Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor De är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där det satsas på att utveckla personalen. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Octapharma rekryterar Drifttekniker, tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstid mån-fre 07:30-16:05.

Vänligen läs mer om vår kund här; Octapharma


Din bakgrund
Rätt person har relevant utbildning från gymnasium eller YH-utbildning. Vi önskar att du har minst 2-3 års erfarenhet från industri. Du har goda kunskaper samt erfarenhet av databaserade styr- och övervakningssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av underhållssystem och GMP.

För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska och engelska i tal och skrift.


Du som person
Vi ser att du har ett brinnande intresse för driftteknik. För oss är hög kvalitet viktig eftersom alla läkemedel som Octapharma tillverkar är livsavgörande för deras patienter. Det ställs höga krav på din noggrannhet, förmåga att fokusera och prioritera.

Tjänsten innefattar många kontaktytor - en positiv attityd och god samarbetsförmåga är ett stort plus.


Din ansökan
Thalamus är en stolt rekryteringspartner till Octapharma för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Camilla Molander 08-120 88 788 eller Christer Johansson, 08-120 88 744. Du söker tjänsten via vår hemsida eller annons. Sista ansökningsdag är 2022-06-30 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fackliga kontaktpersoner
Unionen, Zahra Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13
Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35


Din nya arbetsgivare

Vi är ett familjeägt globalt läkemedelsbolag med passion att hitta nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv. Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Våra läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharmas vision lyder: ”Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv”. Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund.

Ansök nu

Mättekniker till produktion

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till IRnova i Kista. Tjänsten avser arbete dagtid, huvudsakligen i renrumsmiljö.

IRnova är ett privatägt företag som utvecklar infraröd teknik. IRnova forskar, utvecklar och producerar mycket innovativa kylda infraröda detektorer som förbättrar video- och bildlösningar i kommersiella, industriella och militära applikationer.

Nu söker produktionsteamet en mättekniker. Nu söker produktionsteamet en mättekniker. Som mättekniker kommer du att göra olika mätningar av IRnovas produkter som involverar finmekaniskt arbete (montering och avmontering i testutrustning) och körning av automatiserade sekvens av olika tester.

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på minst gymnasienivå och kan hantera instruktioner via datorn. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i elektriska mätningar och enklare mekanik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktion och/eller renrum.

För att klara av arbetet på bästa sätt krävs god svenska och engelska i tal och skrift.

Du som person
Som person gillar du att jobba i team för att gemensamt nå bästa resultat för kund och företag. Du kan arbeta noggrant och självständigt och kan hantera flera uppdrag samtidigt.

Vidare är du ihärdig och finner arbetsglädje i att kontinuerligt förbättra och optimera utförandet av ditt arbetsuppdrag. Då arbetet kan vara lite pilligt behöver du vara fingerfärdig och stadig på handen.


Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till IRnova för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-07-01 men vi utvärderar CV´n löpande. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Utvecklingsingenjör till IRnovas Optronics Team

Stockholm

Din nya tjänst:
Detta är en rekrytering.

IRnova är ett privatägt företag som utvecklar infraröd teknik. IRnova forskar, utvecklar och producerar mycket innovativa kylda infraröda detektorer som förbättrar video- och bildlösningar i kommersiella, industriella och militära applikationer.

För ett nytt projekt söker vi nu en ingenjör med en mångsidig bakgrund som kommer att arbeta med fokus på materialvetenskap, mekanisk konstruktion, metalldels-lasersvetsning, metall/halvledar-lödning och lödteknik. Som en del av teamet kommer du att:

 • Bidraga till utveckling av nya produkter
 • Ansvara för utveckling av tillverkningsprocessen för den nya produkten
 • Delta och ansvara för att skapa specifikationer och dokumentation
 • Delta i industrialiseringen av den utvecklade produkten
 • Delta i kundsupport

Du kommer att arbeta i nära kontakt med andra ingenjörer från Optronics-teamet, produktionsteamet, FoU-teamet, teknisk support för försäljning och kundsupport. Du trivs bra med att arbeta både i labbet och med dokumentation.


Din bakgrund:
Vi tror att du som söker är civilingenjör eller PhD inom Teknisk Fysik/materialvetenskap eller liknande.

Nödvändiga kunskaper för tjänsten är:

 • Goda och breda kunskaper inom teknisk fysik med fokus på materialvetenskap, fasta tillståndets fysik, interaktion av metaller med laserstrålning
 • Praktiska färdigheter i 3D-design och modellering
 • Praktisk erfarenhet av montering och driftsättning av komplex utrustning
 • Goda kunskaper i automatisering av både mätningar och tillverkningsprocesser
 • Grundläggande färdigheter i tillämpad programmering
 • Hög nivå i både teknisk och kommunikativ engelska

Meriterande kunskaper är:

 • Erfarenhet från industriell tillverkningsmiljö
 • Praktisk erfarenhet av 3D-utskrift
 • Erfarenhet från IR-teknik


Du som person:
Först och främst söker vi en person som har ett genuint teknikintresse och en vilja att lära sig

nya saker. Du är välorganiserad, proaktiv, självständig och målinriktad samt en god problemlösare med hög analytisk förmåga. Som person är du en lagspelare som är samarbetsvillig och ansvarsfull.

IRnovas anställda är människor från många olika kulturer och delar av världen och vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.


Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till IRnova för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-07-01 men vi utvärderar ansökningar löpande. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Processtekniker halvledarprocesser till IRnova

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete i renrumsmiljö. IRnova är ett privatägt företag som utvecklar infraröd teknik. IRnova forskar, utvecklar och producerar mycket innovativa kylda infraröda detektorer som förbättrar video- och bildlösningar i kommersiella, industriella och militära applikationer.

Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar. Arbetet innebär att processa alla steg i en halvledarprocess (litografi, metalldeponering, etsning mm).

Du arbetar dagtid.

Din bakgrund
Rätt person har teknisk utbildning på minst gymnasienivå och kan hantera instruktioner via datorn.

Vi ser gärna att du har praktisk kunskap från halvledar-processning men även du med annan liknande teknisk bakgrund är välkommen att söka. Renrumserfarenhet är meriterande.

Din personlighet är lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
Som person är du prestigelös och gillar att jobba i team för att gemensamt nå bästa resultat för kund och företag Du kan arbeta noggrant, självständigt och drivande. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras.

Du har en förmåga att vara lyhörd och tycker om att jobba med många olika kulturer

Du är noggrann, utför ditt arbete med hög kvalitet, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till IRnova för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-07-01 men vi utvärderar CV´n löpande. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Kvalitetsingenjör / SQA till Trimble

Stockholm - Täby

Din nya tjänst:
Välkommen att söka en spännande tjänst inom kvalitet hos trevliga Trimble i Danderyd, Stockholm. Detta är en rekrytering.

Som SQA (Supplier Quality Assurance) kommer du att vara en del av inköpsteamet som består av 17 personer, med ansvar för kategoriområdena mekanik och optik. Rätt person får gärna också ta ett teamansvar. Som teamledare ansvarar du för att leda SQA-teamet med 5 medarbetare i det dagliga arbetet.

Ditt ansvar är att säkerställa kvaliteten på inköpt material inom din kategori. Det inkluderar att följa upp kvalitetsdata, sätta standarder för kvalitetskontroll hos leverantörer, utvärdera och verifiera artiklar, granska nya och befintliga leverantörer samt initiera och följa upp reklamationsärenden. Du har daglig kontakt och samarbete med Supply Chain Manager, inköpare och projektinköpare.

Då Trimble verkar i en internationell och dynamisk miljö erbjuds du en spännande roll med många internationella kontakter. En del resor till Europa och Asien ingår i tjänsten.


Din bakgrund:
Rätt person har akademisk examen från högskola och har relevant erfarenhet från producerande bolag. Du har erfarenhet från mekanikområdet och mycket gärna optikkunskaper men inget krav.

Vidare önskar vi;

• Flera års erfarenhet av leverantörskvalitet

• Erfarenhet av kvalitetsmetoder och standarder

• Leverantörsrevisioner

• Mycket god engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i svenska.


Du som person:
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt bedriva aktiviteter mot uppsatta mål. Du bör vara analytisk, strukturerad och van vid att hantera mycket data.

Som person ser vi att du är en social person som tycker om att arbeta i team med andra mot gemensamma mål. Du är kundfokuserad, affärsorienterad och van att arbeta i högt tempo i en internationell miljö. Vidare är du driven och resultatorienterad med ett stort intresse för kvalitetssäkring.

Din ansökan:
Trimble samarbetar med Thalamus i denna rekrytering, har du frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070-860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-07-10.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Trimble AB är en del av den internationella Trimble-koncernen och är beläget i Danderyd norr om Stockholm. Trimble AB har ca 300 anställda. Verksamheten är inriktad mot utveckling samt produktion av elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri.

Trimbles produkter är högteknologiska med egenutvecklade lösningar och företaget genomsyras av ett högt innovationsklimat. Trimble har nästan 12 000 anställda globalt och finns representerade i alla världsdelar.

Ansök nu

Ansvarstagande IT-tekniker till support i Bromma / Alvik

Stockholm - Bromma

Din nya tjänst

Om du har viljan och drivet så har vi jobbet till dig. Som intern IT-support hos oss behöver du inte ha erfarenhet av att jobba i support sedan tidigare (men det är meriterande). Till denna roll söker vi dock någon som är villig att lära sig och har rätt inställning. Vi letar efter dig som är trevlig, empatisk och gillar att prata med människor i telefon.

Du sitter placerad hos oss i Alvik strand, men jobbar mot vår kund i Botkyrka där även våran 2nd line/Onsitetekniker är placerad. Allt arbete sker remote via telefon och mail. Längre fram när den interna supporten utvecklats ännu mer så kan man få möjlighet att vara fysiskt på plats hos kunden och stötta upp 2nd line/onsiten. Vid svårare tekniska problem eller problem på plats så finns både vår fantastiska kollega på 2nd line för att stötta upp (samt några IT-kunniga kollegor internt att ställa frågor till om det skulle krisa).

Supporten är idag fortfarande ganska ny men välfungerande, den består av tre personer som täcker upp och hanterar de ärenden som kommer in. Deras och ditt jobb kommer utöver den tekniska supporten att bestå av att utveckla rutiner för att användarna ska få så bra och smidig hjälp som möjligt samt att hitta nya sätt att lösa användarnas problem. Vi ser gärna att du som söker tycker om att bygga upp och strukturera rutiner och arbetssätt. Detta ger dig som supporttekniker tillsammans med kollegorna viss frihet i att bygga upp ett arbetssätt som funkar bäst i supportdesken.
Eftersom ni är en mindre grupp i supporten (ca 3 personer) så är tidspassning och ansvarstagande avgörande för att du ska lyckas i rollen.

Som supporttekniker kommer du att ta emot samtal och ärenden via ärendehanteringssystem från användarna. Ärendena gäller allt ifrån återställning av lösenord, konto/behörighetshantering och inställningar på datorn.

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta.

Din bakgrund

Vi söker dig som är social, service minded och tycker att det är roligt att hålla på med IT. Vi ser gärna att du har en teknisk/IT utbildning tex från gymnasiet. Det är viktigt att du har intresse för att hjälpa andra människor och brinner för att lösa problem. Du har eget driv och förmåga att hantera att problem uppstår.

Din profil

Har du tidigare erfarenhet av att ge service, sälja eller inom IT så är det meriterande. Självklart har du en vilja att lära dig IT. I ditt CV så önskar vi att du lyfter fram dina tekniska kunskaper, vi vill förstå vad du kan så att vi har möjlighet att anpassa tjänsten efter dina kunskaper. Kan du se dig själv göra karriär inom IT? Då vill vi gärna ta del av ditt CV. Kanske är du intresserad av att arbeta med support, nätverk, drift eller annat inom infrastruktur? Då är detta ett perfekt första steg.

Krav

 • Trevlig, självgående, problemlösare, ansvarstagande och modig.
 • Gillar IT och har grundläggande kunskaper
 • Sköter tider
 • Antingen IT-gymnasium eller erfarenhet av någon support / teknisk kundtjänst
 • Du är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Merit

 • Har erfarenhet av att arbeta i en support
 • Har erfarenhet av IT från tex gymnasium


Din ansökan

Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Tilda.Stenmark@thalamus.se , christoffer.boos@thalamus.se eller felix.hernvall@thalamus.se .

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom Helpdesk, second line & Drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.
På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.
Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Supporttekniker till modebolag med start i slutet av augusti

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst
Kunden är en välkänd organisation inom modeindutrin och har en stor teknisk support med ungefär 2000 olika system som du kommer att ha möjlighet att hjälpa till att supportera. Du kommer att vara kundens ansikte utåt mot interna användarna och kommer att sitta med ett socialt och härligt gäng som alla vill att man gemensamt ska utvecklas och bli bättre på sitt jobb, därför är konstruktiv feedback en viktig del i deras kultur. På servicedesken sitter ca 90 personer med diverse roller.

I just din roll som supporttekniker så sitter du i 1st line och hjälper användare via telefon, chatt och mail. Till supporten kommer olika IT-relaterade ärenden, allt ifrån enklare ärenden inom hård- och mjukvara till mer avancerade problem.

Upplärningen sker under ca 2 veckors tid, till en början i en klassrumsliknande miljö med ett fåtal andra agenter och sedan även genom medlyssning. När du visar på att du klarar av vissa typer av ärenden så kommer du att få lära dig hur du hanterar svårare ärenden. Du supporterar främst inom Windows, men även lite Mac. Koncernspråket är engelska så du kommer oftast att supportera på engelska, men även en del på svenska, så därför är det språkkrav på både svenska och engelska.

Arbetstiderna är oftast 8-17, men man kan även bli schemalagd andra tider, tex att du jobbar morgonpass och börjar tex 7.00 eller kvällspass och jobbar fram till 01.00. Även helger och röda dagar kan ingå så du behöver kunna tänka dig att arbeta skift.

Som konsult hos oss kommer du att bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas. Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

Din bakgrund
Vi ser att du kan ha någon av följande bakgrunder:

Du har arbetat i en Teknisk support

eller gått IT på gymnasiet eller annan utbildning

eller jobbat med tex Telefonförsäljning, Kundtjänst eller annan tjänst som innehåller kundkontakt via telefon, chatt eller mejl.

 

Du är också flytande i svenska och engelska.

Du som person
För att du ska trivas och passa bra in hos kunden så är du en social och trevlig person som kommer i tid, gillar att hjälpa andra och kan ge/ta konstruktiv feedback till dina kollegor.

Startdatum 

29/8 2022

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Elektronikingenjör TeledyneFLIR

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till vår kund TeledyneFLIR i Stockholm.

TeledyneFLIR söker elektronikingenjören som vill arbeta nära produktionen, vara djupt involverad i hur kretskorten fungerar, bygga dom, utveckla dom, implementera tester och sedan testa funktioner på "riktigt".  Inom den produktionstekniska avdelningen kommer du snabbt inneha en ansvarsfull roll gällande att utveckla tester av kretskort. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Föreslå testmetoder och utveckla testsystem tillsammans R&D 
 • Utveckla testfixturer och kretskort
 • Skriva testspecifikationer och leda arbetet i fixturframtagning med partners
 • Kontinuerligt samverka med elektronikpartners gällande testresultat, testgränser       och testutrustningar

I tjänsten förekommer det ett fåtal resor. Du erbjuds ett ansvarsfullt och spännande arbete i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare.

Läs gärna mer om TeledyneFLIR här: www.teledyneflir.com
Rörliga bilder finns här: https://www.youtube.com/watch?v=F5QbQqqMBuY

Din bakgrund
Vi tror att rätt person är akademisk utbildad eller har arbetat sig till motsvarande kompetens. Du får gärna vara en högskoleingenjör men det är inte ett krav. Din faktiska samt praktiska kompetens och erfarenhet av testning av kretskort är viktigast. Vi önskar att du har grundläggande kunskaper i programmering, att du har mer eller mindre erfarenhet av Python, LabView och Terradyn TPG. TeledyneFLIR står också redo att utbilda dig i relevanta områden.

Viktigt är att du trivs i en teknisk miljö, ser dig själv kunna samarbeta med kollegor, partners, R&D och andra intressenter. För tjänsten krävs kunskaper i engelska.

Du som person
Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Vi söker dig som har ett stort intresse för just testning av kretskort. Personen vi söker är såklart glad, trevlig, positiv och är praktiskt lagd.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 25/6-22.

Vid frågor ringer du Christer Johansson på Thalamus, jag finns på 070-296 56 44. Ser fram emot ditt samtal där vi pratar om din favorittestfixtur.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!  

Din nya arbetsgivare
Teledyne FLIR designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging, visible-light imaging, video analytics, measurement and diagnostic, and advanced threat detection systems.

Ansök nu

Utvecklingsingenjör / programmerare

Stockholm - Täby

Din nya tjänst:
Välkommen att söka en spännande roll hos trevliga Trimble i Danderyd, Stockholm. Detta är en rekrytering.

Som utvecklingsingenjör & programmerare tillhör du produktionsteknik besående av tio anställda och ett antal konsulter, som är ansvarig för produktionsstationerna och kringutrustning i produktion. Gruppens uppdrag är underhålla och förbättra produktionskapaciteten, i nära samarbete med utvecklingsavdelningen och produktionen.

Gruppen står inför nya spännande utmaningar med ökad automatisering och robotisering. Gruppen samarbetar också med R&D i utvecklingen av nya produkter.

Vi har kompetens inom mjukvara, mekanik, elektronik och mätteknik. Vår viktigaste uppgift är se till att produktionen fungerar varje dag och att utveckla och förbättra produktionen så att den blir effektivare och mer ergonomisk.

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett fält och kräver kännedom om produktionsstationerna såväl som de högteknologiska produkterna som produceras. Du har många kontakter både med operatörer i produktionen och med kollegorna på utveckling för att kunna utveckla koden. Arbetet är omväxlande och med många skiftande uppgifter.

Arbetsuppgifter för dig som Robotingenjör & programmerare
• Utvärdera och utveckla mjukvara för kontroll av produktionen
• Utveckla och underhålla nuvarande mjukvara i vår produktionsutrustning för att förbättra kapaciteten, effektiviteten och ergonomin samt göra stationerna mer robusta
• Vid produktionsstopp rycka in för att undersöka och åtgärda för att starta om produktionen
• Utveckla och förbereda produktionen för nya produkter tillsammans med R&D och Operation
• Samarbeta med R&D-avdelningen gällande gemensam programvara och processer

Din bakgrund:
Rätt person tror vi är civilingenjör alternativt högskoleingenjör gärna med tiotalet år av erfarenhet av utveckling eller produktion av tekniskt avancerade produkter. Du har minst två års erfarenhet av programmering, gärna C# eller likande programmeringsspråk.

Meriterande kunskaper är;
• Automation och robotteknik
• Optik
• Laser
• Bildanalys

Du som person:
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt bedriva aktiviteter mot uppsatta mål. Du bör vara analytisk, strukturerad och anpassningsbar samt att du kan hantera förändringar i ditt arbete.

Som person ser vi att du är en social person som tycker om att arbeta i team och med andra mot gemensamma mål.

Din ansökan:
Trimble samarbetar med Thalamus i denna rekrytering, har du frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070-860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-06-30.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Trimble AB är en del av den internationella Trimble-koncernen och är beläget i Danderyd norr om Stockholm. Trimble AB har ca 300 anställda. Verksamheten är inriktad mot utveckling samt produktion av elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri.

Trimbles produkter är högteknologiska med egenutvecklade lösningar och företaget genomsyras av ett högt innovationsklimat och har många patent. Varje år ordnas en workshop där alla som vill, kan jobba med egna nya häftiga idéer. Produktionsteknik vann den lokala tävlingen senast. Trimble har nästan 12 000 anställda globalt och finns representerade i alla världsdelar.

Ansök nu

Supporttekniker till 3-skiftssupport

Sundbyberg

Kunden är verksam inom elförsörjning och är en viktig aktör för hela Sverige. De är placerade i Sundbyberg och det är enkelt att ta sig med lokaltrafiken till kunden, både via tunnelbana och pendeltåg. I dagsläget så är kunden inne i på en förändringsresa så det händer mycket nytt hos kunden.

Som supporttekniker så kommer du att sitta i en first line och ta emot ärenden från användare. Användarna kontaktar servicedesk via telefon eller mail och du kommer att registrera ärenden i deras ärendehanteringssystem. Kunden jobbar främst i en Windowsmiljö med glada och trevliga användare. Alla användare är internt anställda och du kommer att vara IT-avdelningens ansikte utåt mot användarna. I arbetet ingår att avhjälpa användarna med alla möjliga IT-problem, allt ifrån kontohantering, installationer, konfigurationer etc till att beställa och skicka ut hårdvara. Du kommer att få lösa olika typer av ärenden, det kan handla om både datorer, mobiltelefoner eller konferensutrustning. Kunden har också en 2nd- och 3rd linefunktion som man kan eskalera vissa ärenden till.

Du kommer att tillhöra ett team med glada och trevliga kollegor som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

På sikt finns det möjlighet att gå över till kunden efter ca 1 år, förutsatt att allt har gått bra.

Din bakgrund

Du har gärna erfarenhet inom it-support, det kan vara antingen inom servicedesk eller onsite. Du har gärna arbetat med ärendehantering och frågor inom infrastruktur. Du är duktigt på att bemöta människor.

Eftersom el räknas som en samhällskritisk funktion så är säkerhet något som de värderar högt. Innan du börjar jobba hos kunden så kommer du att genomgå en säkerhetsprövning och registerkontroll, därför tror du också att du kommer att godkännas av kunden efter att de har gjort en bakgrundskontroll.

Du talar och skriver svenska flytande.

Du som person

Som person är du flexibel, social och serviceinriktad.

Arbetstider

Uppdraget innebär 3-skift enligt nedan preliminära arbetstider.

Förmiddag 06:45 - 14:30

Eftermiddag 14:00 - 22:15

Natt 21:45 - 07:15

Placering

Sundbyberg

Din ansökan

Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare

Hos Thalamus kommer du bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult. Vi lägger stort fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.

Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Onsitetekniker till Liljeholmen och City

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst
I rollen som supporttekniker så kommer du att ta emot eskalerade ärenden från 1st line och hjälpa användarna på plats. Supporten är en internsupport och du kommer att utgå från Liljeholmen eller City. De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara, främst inom Windows men också lite Mac. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen.

I din roll som Onsite-tekniker kommer du bli en utav företagets ansikten inom organisationen. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. I ert team arbetar ni flera mot att uppnå bolagets mål och du kommer tillhöra en grupp onsitetekniker som alla är sociala och hjälpsamma. Du kommer att arbeta i en human och positiv organisation där konstruktiv feedback är en del av vardagen.

Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas. Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

Din bakgrund
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba som supporttekniker sedan tidigare.

Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värderar högt
Att du har ett intresse inom IT som du vill utveckla.  Vi ser gärna att du har jobbat inom IT Support som innehåller kundkontakt via telefon, chatt, mejl eller ansikte-mot-ansikte. Du behöver vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ett plus
• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem (tex service now)

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som supporttekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

 

Ansök nu

Processoperatör

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI i Kista AB som ingår i II-VI koncernen är världsledande inom avancerade havledarkomponenter och behöver nu anställa en processoperatör inom Epitaxy till sitt kvällsskift i Kista. Arbetet utförs i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop och andra mätinstrument samtidigt som du är delaktig i fortlöpande kvalitetskontroller. Arbetet är mycket tekniskt, lärorikt och uppskattat.

Många av dina arbetsuppgifter sker i Excel och ditt arbete är både produktions- och utvecklingsinriktat. Ditt arbete är självständigt och har en rolig mix av att både följa ett givet recept och kunna agera på uppkomna situationer.

Arbetstider är må-to 13:30-22.00, fre 12:45-20.00.
II-VI koncernen jobbar utifrån en värdegrund som består i integritet, samarbete, ansvar, respekt och entusiasm.

Läs gärna mer om vår kund här: www.ii-vi.com 

Din bakgrund
Rätt person har relevant gymnasieutbildning, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att arbeta med ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel.

Meriterande med erfarenhet inom processarbete från halvledarbranschen och/eller annan produktionsverksamhet men det är inte ett krav. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska och engelska i tal och skrift.

Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning.

Du som person
Stor del av arbetsuppgifterna kan II-VI i Kista lära dig men du måste stå för tekniskt intresse. Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI i Kista för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 10/6-22.
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI i Kista utvecklar nästa generation kiselkarbid (SiC) krafthalvledare som radikalt minskar förlusterna i elektriska transformatorer för tillämpning inom elfordon, industri, data center och grön energi. II-VI i Kista har 20 anställda med utveckling och materialtillverkning i vårt renrum i Electrumlaboratoriet i Kista. II-VI i Kista är sedan Augusti 2020 del av Nasdaq noterade II-VI Incorporated med totalt 22 000 anställda runtom i världen.

Ansök nu

Elektronikingenjör till akustisk start-up i centrala Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst:
Är du en elektronikingenjör som skulle tycka om att arbeta med stor frihet i en team-inspirerad startup?

Vi söker en Elektronikingenjör för att leda elektronikutvecklingen på MYVOX. Exempel på vad det kan innebära är utveckling av nya applikationsspecifika förstärkare, implementering av fassystem med tusentals kanaler samt att bygga laboratorietestinställningar och rutiner.

Som elektronikingenjör i vårt team kommer du att:

 • Designa elektronik/elektriska system och komponenter
 • Bygga och felsöka prototyper och system lämpliga för testning
 • Designa och implementera tester och ställa in och köra labbsimuleringar
 • Genomför eller delta i tekniska granskningar
 • Ta del av den allmänna tekniska utvecklingen och projektledning

MYVOX erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som stärker kreativitet, innovation och lagarbete, vilka är viktiga värden för vår framgång. Tjänsten är en heltidsanställning med ett attraktivt optionsprogram. MYVOX är beläget i centrala Stockholm där du erbjuds en trevlig och ljus arbetsplats med ett separat tekniskt laboratorium.

Hos Myvox är det ingen långsam byråkrati, vi kan gå från idé till handling (idé till genomförande) och du får stor frihet att planera och genomföra ditt eget arbete. Blir du vår nya teammedlem?

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

 • Master eller högre examen inom området elektro/elektronikteknik eller motsvarande
 • Praktiska färdigheter i lödning och montering vilket krävs vid utveckling av prototyper
 • Erfarenhet från grundläggande laboratorieverktyg som oscilloskop, multimeter, vågformsgenerator etc
 • Motsvarande industriell/akademisk erfarenhet
 • Goda kunskaper i engelska, svenska är ett plus.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom DSP (Digital Signal Processing), inbäddad programmering och/eller FPGA-programmering.


Du som person:
Som person tror vi att du är kreativ med ett analytiskt tänkande och god kommunikationsförmåga. Du är en problemlösare och trivs med utmaningar inom allt från teoretisk konceptualisering till praktisk implementering av lösningar. Eftersom denna tjänst har ansvar för allt från kretsdesign till praktiskt genomförande önskar vi Dig som kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta ansvar. Samtidigt är vi ett sammansvetsat team som arbetar i nära samarbete med varandra, så arbetet blir aldrig helt ensamt.

Din ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför snarast.

För mer information, vänligen kontakta Camilla.Molander@thalamus.se, 070-307 12 50 eller Christer.Johansson@thalamus.se, 070-296 56 44.

Vi ser fram emot din ansökan.

Din nya arbetsgivare:
MYVOX Ultrasonics is a high-growth startup developing deep tech acoustic technology. Our cutting-edge technologies include a MEMS-based ultrasonic directional speaker for commercial use, MEMS-based micro speakers for consumer electronics and touch-free applications of acoustic levitation with sub-millimeter objects. We are a dedicated team of industrial experience engineers and serial entrepreneurs.

The founding team has merits of multiple successful tech scale-ups with hundreds of employees. MYVOX is one of the key startups on the rise within the reputable Swedish semiconductor industry.

Ansök nu

Senior inköpare

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering av en senior inköpare till II-VI i Järfälla AB.

I rollen som senior inköpare bygger du varaktiga relationer med leverantörer, kollegor och andra partners över hela världen. II-VI i Järfälla AB tillverkar halvledare i världsklass i en toppmodern fabrik.

Som senior inköpare ansvarar du för att:

 • Definiera och genomföra inköpsstrategier för respektive kategori samt sätta färdplanen för de kommande 3-5 åren.
 • Driva och utveckla inköpsarbete och gruppens förbättringsarbete avseende arbetssätt/metoder, upphandlingar
 • Planera och utveckla månatliga nyckeltal- och inköpsrapporter gällande materialkategorier och andra utgiftsanalyser.
 • Säkerställa efterlevnad och implementation av interna och externa leveransavtal, policys och förfaranden
 • Agera första kontakt, bygga affärsrelationer och upprätthålla affärsmässigheten med leverantörer och uppdragsgivare, för all typ av upphandling/inköp rörande fabrikerna i Stockholm

Du erbjuds ett fritt och flexibelt arbete med fantastiska kollegor. I tjänsten förekommer resor när så blir fullt möjligt igen.

Läs gärna mer om II-VI här: https://ii-vi.com/

Din bakgrund
Personen vi söker har akademisk utbildning inom logistik/inköp eller liknande och gärna uppåt 10 års erfarenhet från inköpsarbete i en kategoristyrd organisation. Antal år är inte det väsentliga men låt oss vara tydliga med att vi söker en Senior Inköpare. Meriterande med erfarenhet från tillverkande företag. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system samt helst är avancerad användare av Excel. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska på flytande nivå.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 070-296 56 44 eller till Camilla Molander 070-307 12 50. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 14/6-22

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Founded in 1971, II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, II-VI Incorporated has additional manufacturing facilities throughout the US, as well as numerous locations in Europe and Asia.

Today II-VI has 22 000 employees in 18 countries spread across 73 facilities around the world and 250 of those will be your close colleagues in Järfälla.

Ansök nu

Elektronikingenjör Rymd till Unibap Uppsala

Västerås

Din nya tjänst:
Som elektronik-ingenjör hos Unibap kommer du att få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorkretskort till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att utveckla ny datorhårdvara från krav, design och programmering till test, underhåll och support.

Arbetsplats är på kontoret i Uppsala.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Din bakgrund:
Unibap är i en stark tillväxtfas och både du som är senior inom området och du som är i början av karriären är välkommen att söka.

Dina huvudkompetenser finns inom elektronikdesign, vilket innefattar allt från att utveckla och räkna på kretskonstruktioner, PCB-design, rita schema, dokumentation till kortlayout och test av elektronik. 

Meriterande är kunskap om elektronik i rymdmiljö, erfarenhet av hårdvarunära programmering och/eller FPGA-design. Även kunskap i verktyget Altium designer är meriterande.

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare ett plus.

Du som person:
Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-05-31.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld.

Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Teknisk säljare

Karlstad

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.
Vill du vara med och utveckla skandinavisk pappers- och massa industri?
Nu söker ANDRITZ i Karlstad en utåtriktad och tekniskt bevandrad person till tjänsten som produktansvarig med inriktning Dewatering/Stock Prep.
Ditt huvudansvar är att bygga långsiktiga relationer med den skandinaviska pappers- och massaindustrin och driva tillväxt inom ditt affärsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att besöka kunder, lyssna på deras behov, ta fram de bästa tekniska lösningarna, offerera, avsluta och följa upp gjorda insatser inom produktområdet Dewatering/Stock Prep. 
För dig som ännu inte är expert inom området kommer ANDRITZ erbjuda dig en förstklassig produktutbildning samt att du har tillgång till ANDRITZ globala team för hjälp. Resor i tjänsten förekommer.

I din nya tjänst erbjuds du modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Din tjänst är bred, varierande och händelserik.

Vänligen läs mer om ANDRITZ på www.andritz.com eller för all del kika in på denna film, mycket nöje. https://youtu.be/USbSJx9Xe_Y

Din bakgrund
Rätt person har arbetat eller arbetar idag med teknisk försäljning, gärna mot papper- och massabruk. Du får gärna vara ingenjörsutbildad men det är inte ett krav. En bra bakgrund kan också vara att du idag arbetar med tekniskt underhåll inom produktion och/eller är involverad i att köpa in teknik inom processindustrin. Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Du som person
Som person är du trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. Känner du att du alltid vill göra det lilla extra för kunden ligger du bra till rent profilmässigt. På ANDRITZ arbetar självgående, drivna, kund- och teknikintresserade personer. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, som det går mycket bra för. En stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige.

Din ansökan
ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Sista ansökningsdag är 30/5-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan till tjänsten produktansvarig för Dewatering/Stock Prep.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:
https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com

Ansök nu

Global Supportansvarig Andritz Technologies AB Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ Technologies AB i Stockholm.

Vi söker dig som idag arbetar inom teknisk Support & Service eller vill arbeta med det. För att på bästa sätt komma in i rollen erbjuds du ren rejäl och seriös internutbildning på produkten Flowscanner. 
Som ett led i din gedigna produktinlärning kommer du att spendera en del tid på ANDRITZ outsourcade tillverkning i Vallentuna norr om Stockholm samt att göra besök ute hos kunder i Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
# Hjälpa kunde med tekniska frågor på Produkten Flowscanner 

#  Effektivisera och utveckla support verksamheten 

  # Ta hand om egna service ärenden via telefon samt uppföljning av dessa

  Andritz Technologies är ett oberoende företag inom Andritz Group som är världsledande inom pappers- och massaindustrin och verkar på en marknad med stark tillväxt. Andritz Technologies utvecklar en unik maskin kallad Flowscanner. Med hjälp av patenterad högteknologisk röntgenteknik mäter deras maskin råvarans (träflis) kvalitet och specifika parametrar i realtid och optimerar därmed processkontrollen, resultatet av slutprodukten samt minskar miljöpåverkan.

  Ditt kontor finns i Frösunda vik/Stockholm och du har 6 engagerade arbetskamrater bredvid. dig.

     Kontoret i Frösunda vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
     Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

     Din bakgrund
     Meriterande bakgrund är teknisk utbildning, gärna men ej nödvändigtvis på akademisk nivå. Du bör ha arbetat på en praktisk nivå för att lättare kunna ta till dig tekniska problem, mestadels inom elektronik.

     Vi söker dig som idag arbetar med support av maskiner, apparater eller tekniska system. Med fördel har du tidigare erfarenhet av både praktiska och teoretisk moment och trivs med det.
     ANDRITZ Technologies erbjuder dig en plats i det lokala bolaget med stöd av det gigantiska ANDRITZ.

     Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.

     Du som person
     Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är serviceinriktad, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.

     Din ansökan
     ANDRITZ Technologies i Stockholm samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 Sista ansökningsdag är 30/5-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

     Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

     Din nya arbetsgivare
     ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

     https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

     Ansök nu

     Embedded Utvecklare Rymd till Unibap Uppsala eller Västerås

     Uppsala

     Din nya tjänst: 
     Som Embedded Ingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

     Dina uppgifter kommer att vara att vara med och utveckla ny datorhårdvara från krav, design till support, men framförallt fokusera på programmering och testning, .

     Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

     För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

     Din bakgrund:.
     Vi tror att du arbetat några år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Både du som är ny i yrket och du som är senior är välkommen att söka tjänsten.

     Dina huvudkompetenser finns inom Linux och hårvarunära programmering, huvudsakligen i C och C++.

     Du får gärna ha erfarenhet av elektronikdesign samt HW- och SW-testning men inget krav.

     Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare det ett plus.

     Du som person:
     Du är en driven lagspelare, tar initiativ och kommunicerar väl. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

     Din ansökan:
     Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-05-30.

     Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten.

     Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

     Din nya arbetsgivare:
     Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

     Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

     Ansök nu

     Konstruktör

     Stockholm

     Din nya tjänst
     Detta är en rekrytering till ANDRITZ Technologies AB i Stockholm.

     Vi söker dig som är konstruktör inom mekanik. I din tjänst kommer du arbeta både med uppdateringar, korrigeringar av befintliga produkter men också med helt nya maskiner och aktivt delta i produktutveckling ända från ritbordet- till prototyp- till färdig maskin.
      I rollen är du huvudsakligen konstruktör och samtidigt driver du mindre projekt med kund eller en leverantör. Du är den som hands-on prövar den nya konstruktionen på maskinen.

     Huvudsakliga arbetsuppgifter:
     # Konstruera mekanik.

     # Delta i och driva mindre projekt.

        # Arbeta tätt tillsammans med kollegor, underleverantörer och andra partners.

        Andritz Technologies är ett oberoende företag inom Andritz Group som är världsledande inom pappers- och massaindustrin och verkar på en marknad med stark tillväxt. Andritz Technologies utvecklar en unik maskin kallad Flowscanner. Med hjälp av patenterad högteknologisk röntgenteknik mäter deras maskin råvarans (träflis) kvalitet och specifika parametrar i realtid och optimerar därmed processkontrollen, resultatet av slutprodukten samt minskar miljöpåverkan.

        Ditt kontor finns i Frösunda vik/Stockholm och du har 6 engagerade arbetskamrater bredvid dig. Vi hoppas du gärna reser ut i både Europa och världen då Flowscannern säljs globalt.

           Kontoret i Frösunda vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
           Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

           Din bakgrund
           Du har akademisk utbildning inom maskin eller motsvarande. Med fördel är du personen som både arbetat teoretiskt men också praktisk med prototyper, prövat på konstruktion i olika material såsom stål, plåt och svets. 
           Du är van användare av verktyget SolidWorks och har erfarenhet från tillverkning och produktion.
           Vi pratar gärna med både dig som är junior & senior. Förhoppningsvis är du konstruktören som "skruvar" en del på hobbynivå. 
           Språkligt krävs god svenska och engelska samt körkort B.

           Du som person
           Personen vi söker trivs på det mindre bolaget där alla hjälps åt oavsett sin arbetsbeskrivning. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.

           Din ansökan
           ANDRITZ Technologies i Stockholm samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50 Sista ansökningsdag är 30/5-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

           Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

           Din nya arbetsgivare
           ANDRITZ Technologies i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

           https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

           Ansök nu

           Electronics Engineer to acoustics startup in central Stockholm

           Stockholm

           Your new position:
           Are you an Electronics Engineer who would enjoy working with great freedom in a team-spirited startup?

           We are looking for an Electronics Engineer to lead the electronics development at MYVOX. Examples of what that could entail include development of novel application specific amplifiers and implementation of control systems for phase arrays with thousands of channels, as well as building lab test setups and routines.

           As an Electronics Engineer in our team, you will:

           • Design electronics/electrical systems and components
           • Build and troubleshoot prototypes and systems suitable for testing
           • Design and implement tests and setup and run lab simulations
           • Conduct or participate in technical reviews
           • Take part of the general technological development and project management


           MYVOX offers a stimulating working environment that boosts creativity, innovation and teamwork, which are important values for our success. The position is a full-time employment position with an attractive option program. MYVOX is located in the center of Stockholm where you will have a nice and bright office space with separate technical laboratory.

           No slow bureaucracy, we can go from idea to action instantly (idea to implementation) and you get a great freedom to plan and execute your own work. Will you be our new team member?


           Your background
           To succeed in this role we think you have:

           • Master’s or higher degree in the field of Electrical or Electronics Engineering or equivalent
           • Practical skills in soldering and mounting, required during prototypes development
           • Knowledge in the use of laboratory basic tools like oscilloscope, multimeters, waveform generator, etc.
           • Other prior industrial/academic experience
           • Working proficiency in English. Swedish is a plus.

           It will be meritorious if you have previous experience within DSP (Digital Signal Processing), embedded programming and/or FPGA programming.


           You as a person:
           As a person we think you are creative with an analytical mindset and have good communication skills. You are a problem solver and relish challenges within everything from theoretical conceptualization to practical implementation of solutions.

           Since this position has responsibility over everything from circuit design to practical implementation, we desire someone who can work independently and is not afraid to take charge. At the same time, we are a tight-knit team that works in close collaboration with each other, so the work will never be completely solitary.


           Your application:
           Selection and interviews will proceed on an ongoing basis. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

           For more information, please contact Camilla.Molander@thalamus.se, 070-307 12 50 or Christer.Johansson@thalamus.se, 070-296 56 44.

           We are looking forward to your application.


           Your new employer:
           MYVOX Ultrasonics is a high-growth startup developing deep tech acoustic technology. Our cutting-edge technologies include a MEMS-based ultrasonic directional speaker for commercial use, MEMS-based microspeakers for consumer electronics and touch-free applications of acoustic levitation with sub-millimeter objects. We are a dedicated team of industrial experience engineers and serial entrepreneurs. 

           The founding team has merits of multiple successful tech scale-ups with hundreds of employees. MYVOX is one of the key startups on the rise within the reputable Swedish semiconductor industry.

           Ansök nu

           Team leader Montör

           Stockholm

           Din nya tjänst
           Detta är en rekrytering.

           Är du produktionstekniker/montör som söker nya utmaningar och vill du jobba i ett internationellt och snabbt växande bolag? Trivs du med såväl praktisk montering/produktion såväl som mer administrativ planering och inköp av underdetaljer?
           Vi hoppas att just du vill vara med och vidareutveckla Northlab´s produktion och ta ett övergripande ansvar för helheten i rollen som team-leader.

           Northlab kan här presentera ett spännande arbete med spjutspetsteknologi inom fiberoptik. Du kommer att leda arbetet med Northlab´s produktion vilket innebär planering, inköp samt att praktiskt vara med att montera och sluttesta produkterna.
           Northlab har i dag merparten av produktionen hos en underleverantör och skall nu bygga upp en egen produktionsverksamhet.
           Du kommer i din roll som team-leader vara med från start att bygga upp denna verksamhet. I arbetet kommer det även att ingå att tillsammans med produktutvecklare hitta möjligheter till förbättringar i produkterna för att göra dem enklare och billigare att producera med bibehållen eller förbättrad kvalitet.

           Produkterna är tekniskt komplexa och innehåller finmekanik, elektronik och optik. Du kommer i din roll ha mycket kontakt med underleverantörer och vårda förhållandena med dem. Till viss del kommer du även att ha kontakt med distributörer och kunder runt om i världen, tillsammans med Northlab´s sälj och supportorganisation.

           Läs gärna mer om Northlabphotonics.com här: www.northlab.com

           Northlab erbjuder dig
            
           Du får på Northlab en chans att vara med att bygga upp en produktionsavdelning från start i ett mindre men finansiellt stabilt och snabbt växande bolag med kunder i Europa, Asien och USA. Genom internutbildning och arbetet med Northlab´s produkter kommer du att få en djup kunskap om fiberoptik och fotonik samt dess applikationsområden inom fiberlaser, medicinteknik, sensor m.m. Du kommer att jobba i ett innovativt bolag med ett härligt gäng som brinner för fiberoptik och sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka strax utanför Stockholm.

           Din bakgrund
           Personen vi söker har minst gymnasieutbildning helst mot el eller elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus. Personen vi söker arbetar idag som någon form av montör, produktionstekniker eller team-leader/chef med ett visst administrativt ansvar inom planering och/eller inköp. Från nuvarande eller tidigare arbete är du van vid kontakt med underleverantörer och andra partners.
           Du har jobbat med produktion av teknisk komplexa produkter som inbegriper alla eller något av områdena finmekanik, elektronik och optik.
           Engelska är ett språk du behärskar såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av fiberoptik är meriterande men ej ett krav.

           Du som person
           Vi söker Dig som är prestigelös, händig, självgående och ansvarsfull. Du är god vän av ordning & reda. Du vet med dig att du är nyfiken, social och verbal. 

           Din ansökan
           Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på Northlab i Nacka. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 070-296 56 44 eller till Ida Sebitli på 073-856 53 74. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 27/5-22

           Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

           Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

           Din nya arbetsgivare
           NorthLab Photonics AB är ett snabbt växande bolag verksamt inom processutrustning för fiberoptik och glas. Våra kunder finns inom telekom, medicinteknik, sensorer, metallbearbetning m.m. Vi är i dag 6 personer men jobbar i ett större nätverk med partners som finns över hela världen.  

           Ansök nu

           Inköpare

           Stockholm - Täby

           Din nya tjänst
           Detta är en rekrytering.

           Vår mångåriga kund Teledyne FLIR vill anställa dig som brinner för Inköp & Produktionsplanering. Du köper in materialet och och är ytterst delaktig i planeringen av produktionen gällande högteknologiska värmekameror/system för både land och flyginstallationer. På Teledyne FLIR erbjuds personen med rätt inställning chansen att ta egna initiativ, visa framfötterna och utvecklas i en spännande roll som inköpare och produktionsplanerare.

           Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

           • Inköp och hemtagning av material genom hantering av prognoser, skapa inköpsordrar, skapa och underhålla artiklar i ERP-systemet. 
           • Hålla regelbunden kontakt med leverantörer samt följa upp KPI:er.
           • Starta och vårda tillverkningsordrar.
           • Ha kontinuerlig kontakt och samarbete med både interna samt externa parter och delta i utvecklingsprojekt.

           Teledyne FLIR erbjuder dig goda anställningsvillkor, en ytterst fin arbetsmiljö och modernt ledarskap. På din blivande arbetsplats arbetar du i team och TeledyneFLIR är ett aktivt bolag med ett flertal aktiviteter och hela företaget andas gemenskap. Bland annat genom ett flertal olika idrottsgrupper- kultur- samt Djur & Natur.

           Läs gärna mer om Teledyne FLIR här: www.teledyneflir.com 

           Din bakgrund
           Personen vi söker bör inneha akademisk utbildning inom logistik/inköp eller motsvarande. Du har hunnit arbeta ett par år i liknande roll och är bekväm med att ta eget ansvar och van med att inneha många kontaktytor. För att snabbare komma in i jobbet bör du ha erfarenhet av teknisk inköp.

           Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och får gärna ha erfarenhet får affärssystemet SAP. Meriterande med erfarenhet från tillverkande företag. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska på nivå flytande.


           Du som person
           Profilen på personen vi söker är öppen, samarbetsvillig, initiativtagande och kommunikativ. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra.
           Gillar du slogan: Laget går för jaget i alla lägen är du den vi söker.


           Din ansökan
           Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 6/5-22.

           Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada.

           Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

           Din nya arbetsgivare
           Teledyne FLIR designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging, visible-light imaging, video analytics, measurement and diagnostic, and advanced threat detection systems.

           Teledyne FLIR offers a diversified portfolio that serves a number of applications in government & defense, industrial, and commercial markets. Our products help first responders and military personnel protect and save lives, promote efficiency within the trades, and innovate consumer-facing technologies. Teledyne FLIR strives to strengthen public safety and well-being, increase energy and time efficiency, and contribute to healthy and intelligent communities.

           Ansök nu

           Montör finmekanik

           Stockholm

           Din nya tjänst
           Detta är en rekrytering.

           Vill du vara med att bygga upp NorthLab Photonics interna produktion från start?

           Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete i ett internationellt och snabbt växande bolag. NorthLab har idag merparten av produktionen hos en underleverantör men skall nu bygga upp en egen produktionsverksamhet. Du kommer att vara med på denna resa från start och tillsammans med en teamleader och kollegor bygga upp den nya produktionsverksamheten.

           I rollen som montör kommer du bland annat att:

           • Vara med och bygga upp en ny produktionsverksamhet från start
           • Tillsammans med dina kollegor hitta möjligheter till förbättringar i produkterna           för att göra dem enklare och billigare att producera med bibehållen eller                     förbättrad kvalitet.
           • Montera och sluttesta produkterna
           • Ha viss kontakt med kundens underleverantörer

           På NortLab erbjuds du chans att vara med att bygga upp en produktionsavdelning från start i ett mindre och finansiellt stabilt samt snabbt växande bolag med kunder i Europa, Asien och USA. Möjlighet att utvecklas och växa på ett yrkesmässigt plan inom företaget.

           Genom internutbildning och arbetet med NorthLabs produkter kommer du att få en kunskap om fiberoptik och fotonik samt dess applikationsområden inom fiberlaser, medicinteknik, sensor m.m. Du kommer att jobba i ett innovativt bolag med ett härligt gäng som brinner för fiberoptik och sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka strax utanför Stockholm.

           Läs gärna mer om NorthLab här: www.northlabphotonics.com

           Din profil

           • Har minst gymnasieutbildning gärna mot teknik, mekanik eller elektronik, finns           eftergymnasial utbildning inom detta ser vi det som ett stort plus.
           • Har jobbat med produktion av teknisk komplexa produkter som inbegriper alla            eller något av områdena finmekanik, elektronik och optik.
           • Är flytande i svenska samt behärskar engelska såväl i tal som i skrift
           • Har erfarenhet av fiberoptik är meriterande men ej ett krav

           Du som person
           Vi söker dig som är noggrann och har ett teknikintresse. Som person är du drivande, uthållig, förändringsbenägen, kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du vill ständigt lära dig nytt, utvecklas och då gärna i sällskap av mycket kompetenta medarbetare.
           Du söker en tjänst på ett mindre bolag där alla hjälps åt.

           Din ansökan
           NorthLab samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli 073-856 53 74.
           Sista ansökningsdag är 13/5-22. Intervjuer kommer ske fortlöpande. 

           Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se

           Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

            Din nya arbetsgivare 
           NorthLab Photonics AB är ett snabbt växande bolag verksamt inom processutrustning för fiberoptik och glas. Våra kunder finns inom telekom, medicinteknik, sensorer, metallbearbetning m.m. Vi är i dag 6 personer men jobbar i ett större nätverk med partners som finns över hela världen.  

           Ansök nu

           Driftingenjör till Octapharma, Kungsholmen

           Stockholm

           Octapharma rekryterar
           Hjärtligt välkommen att söka tjänsten som Driftingenjör till Octapharma, vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där fokus ligger på högsta kvalité. Kompetensen bland dina kollegor är hög, både akademiskt, tekniskt och erfarenhetsmässigt.

           Du kommer att tillhöra avdelningen Teknisk Drift, som tillhör Technical Unit. Teknisk Drift (Facility och Utility) består av 20 personer och ansvarar övergripande för drift, underhåll och övervakning av mediasystem, fastigheter och fastighetstekniska system.

           Du kommer i samarbete med avdelningens Driftingenjörer/Drifttekniker samt övriga kollegor ansvara för att produktionsanläggningen drivs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt.

           En Driftingenjör på Octapharma bidrar till att säkra en hög teknisk tillgänglighet, som ger förutsättningar för att kunna tillverka och leverera företagets produkter i rätt tid till rätt kostnad och rätt kvalitet.

           Din nya tjänst

           Du ingår i avdelningens beredskapsverksamhet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

           • Planering, beredning och uppföljning av de tilldelade dagliga arbetsuppgifterna         inom Teknisk Drifts ansvarsområden
            • Leda och planera den dagliga driften, samt det förebyggande- och avhjälpande         underhåll inom ditt ansvarsområde
            • Leda och planera olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt, samt medverka         och leda ombyggnader som sker inom ditt ansvarsområde
            • Utföra och strukturera våra ronderingar av mediasystem (både på plats och via         vårt FIX system)
            • Leda och planera arbetsorderhantering (skapande, avbokning, uppföljning) inom       ditt ansvarsområde

            Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor De är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

            Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där det satsas på att utveckla personalen. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

            Octapharma rekryterar Driftingenjör, tjänsten är en tillsvidareanställning.

            Vänligen läs mer om vår kund här; Octapharma

            Din bakgrund
            Rätt person har Driftingenjörsutbildning eller annan driftteknisk utbildning och ett antal års yrkeserfarenhet inom jämförbar industri.
            Med fördel får gärna vara bevandrad inom Kyla & Ventilation.

            Du har goda kunskaper i datorstödda administrativa system och styr- och övervakningssystem. För tjänsten krävs god svenska och engelska i både tal och skrift.

            Det är meriterande om du har erfarenhet inom underhållssystem och GMP men det är inte ett krav.

            Du som person
            Vi ser att du har ett brinnande intresse för driftteknik. För oss är hög kvalitet viktig eftersom alla läkemedel som Octapharma tillverkar är livsavgörande för deras patienter. Det ställs höga krav på din noggrannhet, förmåga att fokusera och prioritera.

            Tjänsten innefattar många kontaktytor - en positiv attityd och god samarbetsförmåga är ett stort plus.

            Din ansökan
            Thalamus är en stolt rekryteringspartner till Octapharma för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Camilla Molander 08-120 88 788 eller Christer Johansson, 08-120 88 744. Du söker tjänsten via vår hemsida eller annons. Sista ansökningsdag är 2022-05-31 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

            Fackliga kontaktpersoner
            Unionen, Zahra Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13
            Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35

            Din nya arbetsgivare

            Vi är ett familjeägt globalt läkemedelsbolag med passion att hitta nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv. Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Våra läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

            Octapharmas vision lyder: ”Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv”. Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.

            Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund.

            Ansök nu

            Processoperatör Kväll/Helg till II-VI i Järfälla

            Stockholm - Järfälla

            Din nya tjänst
            Detta är en rekrytering.

            Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa processoperatörer till Kväll-helgskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. 

            Dina arbetstider är på ett populärt kväll- och helgskift, du arbetar varannan helg med lång ledighet mellan dina arbetspass. Du kliver på ditt skift på fredagen och jobbar sedan till torsdag, därefter är du ledig i sju dagar.

            Arbetstiderna är mån-tors 14:00-23:40, fre 10:40-20:00 och lör-sön 07:00-19:00, 

            Vänligen läs mer om vår kund här; https://ii-vi.com

            Din bakgrund
            Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så teknisk bakgrund är en fördel. Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

            Du som person
            Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

            Din ansökan
            Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Camilla Molander 08-120 88 788 eller Sanja Kolar 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-05-30 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

            Din nya arbetsgivare
            II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.

            Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla. 

            Ansök nu

            Processoperatör Dag till II-VI i Järfälla

            Stockholm - Järfälla

            Din nya tjänst
            Detta är en rekrytering.

            Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa en processoperatör till sitt Dagskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat.  

            Arbetstider är måndag–fredag 06:00-14:15.

            Vänligen läs mer om vår kund här https://optical.communications.

            Din bakgrund
            Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel.

            Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

            Du som person
            Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Vidare är du noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

            Din ansökan
            Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752 . Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-05-30 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.


            Din nya arbetsgivare
            II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019. Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

             

            Ansök nu

            Jobba som konsult

            Du är vår tillgång
            Du som anställd är vår viktigaste tillgång.
            Bemötande
            Du blir alltid trevligt bemött av oss.
            Snabba svar
            Du får alltid snabbt svar på frågor.
            Förståelse
            Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

            Kontaktpersoner