Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Underhållstekniker/mekaniker till industribageri i södra Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst 
Nu söker vi en underhållstekniker till Aryztas bageri i Stockholm. Detta är en rekrytering.

Du blir en del av ett växande företag, i en stor koncern. Det är en tjänst där du behöver kombinera dina praktiska färdigheter i en online-produktion tillsammans med vårt team av tekniker.

I din tjänst kommer du att ansvara för optimalt underhåll av vår utrustning i nära samarbete med övriga tekniker på fabriken och få ditt eget ansvarsområde på sikt. Vidare kommer du att arbeta med uppföljning och utveckling av systematiskt underhåll genom vårt underhållssystem.

Du kommer att ansvara för:

· Hög tillgänglighet av produktionslinjen på fabriken.

·      Bibehålla och utveckla produktionen för att bli mer effektivt.

·         Säkerställa hög hygien och kvalitet i våra produkter.

·         Korrekt genomförande enligt våra kvalitetskrav.

Teamet jobbar efter en 4 veckors plan i en 3-skifts modell (dag, kväll och natt) och även på helgerna. Arbetsveckan är 38 timmar. Vår nya medarbetare kan antingen jobba 3-skift eller ständig natt.

Du erbjuds spännande utmaningar i ett sunt och tillväxtorienterat företag. Du har möjlighet att skapa betydande synliga resultat och växa både personligen och professionellt. Vi har en god och informell miljö, med högt i tak.

Din bakgrund 
Vi söker Dig som har en teknisk bakgrund och ett stort tekniskt intresse. Du har god kunskap i mekanik, pneumatik och gärna automation. Har du dessutom en grundläggande el-kunskap är detta ett plus.

Du kommer att jobba i SAP samt underhållsprogrammet Main Plan så god datavana krävs för tjänsten.

Det är en fördel om du har erfarenhet från en liknande tjänst, företrädesvis inom livsmedelsindustrin men inget krav.

Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som person 
Din personlighet och dina personliga egenskaper kännetecknas av synlighet, deltagande i dagliga sysslor, konstruktiv dialog och god samarbetsförmåga.

Det förväntas att du kan arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat med en god allmän förståelse. Vi värdesätter samarbete i hela organisationen, så du har en god kommunikationsförmåga och kan utvecklas i en arbetsmiljö med högt tempo,

Som person är du resultatinriktad och är bra på att hålla fokus på dina deadlines. Slutligen är du initiativrik, envis, engagerad och har ett gott humör.

Din ansökan 
Aryzta samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070 860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare 
Aryzta Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 del av en amerikansk koncern som hette Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvdes FSB av Aryzta AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i samtliga världsdelar. Aryzta Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö).

Ansök nu

Teknisk säljare Örnsköldsvik Andritz

Örnsköldsvik

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Örnsköldsvik.

ANDRITZ i Örnsköldsvik söker nu en social, strukturerad och tekniskt erfaren person till tjänsten som Teknisk säljare inom affärsområdet Wood Processing Scandinavia.
https://www.andritz.com/products-en/group/pulp-and-paper/wood-processing-technology

ANDRITZ accepterar ständigt utmaningen att utveckla lösningar för effektivare processer med optimerad tillgänglighet som skapar mervärde för deras kunder.

ANDRITZ kunder finns inom skogsindustri och bioenergi och de produktområden du besöker omfattar flis, vedhantering, renseriprocesser samt tillhörande maskiner.

Dina arbetsuppgifter är att besöka ANDRITZ kunder, representera ANDRITZ och hjälpa kunderna till rätt beslut gällande nya tekniska lösningar. Tjänsten har kommersiella inslag men är i huvudsak tekniskt inriktad.

Ja, i rollen ingår sälj men också så mycket mer. Du är delvis projektledare, teknisk expert, du räknar på offerter, samarbetar med underleverantörer, partners och allt detta gör du tillsammans med dina fantastiska kollegor.
Kort och gott söker vi ”ingenjören”/teknikern/teknisk projektledare" som brinner för tekniken. Kan du teknik kan du också hjälpa kunderna till begåvade beslut.

På din avdelning i Ö-vik finns kompetenta kollegor både inom projektledning och konstruktion. Ditt blivande kontor finns centralt i Ö-vik och där arbetar ca 45 kollegor. I tjänsten ingår resor, i huvudsak inom Sverige. Då huvudkontoret för Wood Processing ligger i Örnsköldsvik ser vi det som en lämplig bostadsort men rätt person kan även bo på annan ort i Sverige.

Kontoret i Ö-vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde. Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
• Rätt person för jobbet har ingenjörsbakgrund, det är inte krav på akademisk                     utbildning.
• Gärna erfarenhet från teknisk försäljning, projektförsäljning, serviceförsäljning.
• Tidigare erfarenheter från skogsindustrin eller annan tung processindustri är                   meriterande.
• Du har förhoppningsvis prövat på rollen som teknisk projektledare.
• Goda svenska och engelska färdigheter i både tal och skrift samt körkort B är ett           krav.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är lagspelare, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan
ANDRITZ i Örnsköldsvik samarbetar med Thalamus i denna inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 31/1-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

Ansök nu

Processoperatör Kväll/Helg till II-VI i Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa en processoperatör till Kväll-helgskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. 

Dina arbetstider är på ett populärt kväll- och helgskift, du arbetar varannan helg med lång ledighet mellan dina arbetspass. Du arbetar 7 dagar i rad, kvällstid mån-fre och längre helgpass lör-sön, därefter är du ledig i 7 dagar. Du kliver på ditt pass på fredagar och liver av torsdag. Vänligen läs mer om vår kund här https://optical.communications.

Din bakgrund
Rätt person har genomförd utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inte krav.

Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.


Du som person
Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt. 

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Sanja Kolar på Thalamus 08-120 88 752  eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-01-31 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.


Din nya arbetsgivare
II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.

Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

 

Ansök nu

Utvecklingsingenjör / elektronikingenjör Optronics

Stockholm

Din nya tjänst:
IRnovas Optronics-team ansvarar för testmätningar och karakterisering av detektorer för infraröd bildgenerering.

Som en del av teamet kommer du att:

• Utveckla specifikationer, test- och valideringsplaner för elektroniska komponenter för IRnovas produkter.

• Delta i designen av elektroniska komponenter, följa upp i produktion samt validering

• Delta i utvecklingen av karaktäriseringsmetoder och set-ups

• Vara kontaktpunkt för leverantörer av elektronik och elektroniska komponenter

• Stödja produktionen

• Delta i kundsupport

Du kommer att arbeta i nära kontakt med andra ingenjörer från Optronics-teamet, produktionsteamet, FoU -teamet och Teknisk Support. Du trivs med att arbeta både i labb och med dokumentation.

 
Din bakgrund:
Vi söker dig med teknisk utbildning på högskolenivå och praktisk erfarenhet inom området.

Nödvändigt för tjänsten är;

• Goda kunskaper inom elektroteknik, labb-automastisering och teknisk fysik.

• Praktiska färdigheter inom design, test, programmering och felsökning av analog och digital elektronik

• Allmän kunskap om tillverkningsprocessen för kretskort och mikroelektroniska komponenter

• Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt

Meriterande kunskaper är praktiska kunskaper inom PCB-design samt programmering av FPGA.


Du som person:
Först av allt så har du ett genuint intresse för teknik och en vilja att lära dig nya saker. Du vill beskriva dig som en duktig problemlösare med analytiska färdigheter som arbetar proaktivt, självständigt och målinriktat

För att passa in hos IRnova på bästa sätt så är du en lagspelare, samarbetsvillig och ansvarsfull. Och trivs i mångkulturell miljö.


Din ansökan:
IRnova samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander, 070-307 12 50 eller Sanja Kolar, 070 860 82 52. Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Din framtida arbetsgivare:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Tekniker Test Dagtid Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Till en av våra mer spännande kunder söker vi nu efter en operatör inom test. Detta är ett omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med testning och montering av chip. I arbetet hanterar du små chip, använder teknisk utrustning och ett flertal datorprogram.

Chipen testas i olika miljöer och ditt arbete är omväxlande med både test av standardchip och utvecklingschip.

Du arbetar Dagskift med arbetstiderna mån-fre 06:00-14:15. 

Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett mycket trevligt företag.

Din bakgrund
Du är exempelvis gymnasieingenjör eller har motsvarande teknisk utbildning och gärna hunnit arbetat några år. Vi vill att du känner dig bekväm i teknisk miljö, du kan ”skruva & meka” en del, inte är rädd för utmaningar, gillar elektronik och vill ha ett ansvarsfullt arbete. Du kommer främst arbeta med mätningar och test med hjälp av olika maskiner och tekniska utrustningar. Toppen om du har ett IT intresse. Du talar svenska och har god engelska.

Du som person
Som person är du glad, positiv, morgonpigg och vetgirig. Med fördel är du kunnig inom Excel, van att arbeta vid tangentbordet och trivs i en högteknologisk miljö. Har du rätt inställning och vilja att lära dig kommer vår kund att lära dig allt du behöver kunna för att bli deras nya testtekniker.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till vår kund för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-01-14.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Ansök nu

Supporttekniker Täby

Din nya tjänst
Vår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Vill du arbeta som supportekniker på denna spännande arbetsplats? läs då vidare. Arbetet innebär att via ärendehantering, telefon eller direktkontakt erbjuda
teknisk support till företagets anställda. Du kommer jobba i en glad och energigivande grupp av ca sju personer.

Arbetsuppgifter

 • Installera nya datorer och applikationer
 • Onboarding för nyanställda
 • Ansvara för tekniken i bland annat företagets konferensrum
 • Felsökning

Din bakgrund
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med IT, telefonförsäljning, support och/eller utbildat dig. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta eget ansvar.

Vill du samla fler pluspoäng så har du kunskaper inom Windows, Office 365 samt erfarenhet av att arbeta med felsökning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värderar högt
• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT, Telefonförsäljning, Support, Kundtjänst eller annan tjänst som innehåller kundkontakt via telefon, chatt eller mejl

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ett plus
• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem

• Windows

• Office 365

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som supporttekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Kundservice Administratör SAP Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Till långt uppdrag söker vi dig som vill arbeta på ett globalt företag med spännande produkter.

Nu söker en av våra största kunder efter en administratör till deras service- och supportavdelning. Du erbjuds ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler tillsammans med fantastiska medarbetare.

Som administratör hjälper du kunderna i processen med att upprätta dom dokument som behövs för att skicka in produkter till service. Du är delaktig i hela denna process från första kundkontakt till dess att produkten går i retur till kund. Arbetet sker i stor utsträckning via "tickets" i ärendehanteringssystemet SAP och språket är engelska.

Även om en hel del av arbetet sker självständigt står du aldrig ensam, inom avdelningens team hjälper ni varandra!

Vår kund sitter i ljusa, fina lokaler i Täby. Tillsammans med härliga medarbetare kommer du befinna dig i en trevlig miljö.

Arbetstid är dagtid.

Din ny arbetsgivare är Thalamus, läs gärna mer om oss här:www.thalamus.se

Din bakgrund
 Du har en gymnasieexamen, meriterande med eftergymnasial utbildning. Fantastiskt om du arbetat i SAP några år, gärna med bakgrund inom SAP Customer Service. Vana från andra större ERP-system är mycket meriterande. 
Mycket viktigt med erfarenhet av kundkontakt. Meriterande om du har jobbat i en organisation med många och relativt komplicerade flöden, internt och externt.

Du talar svenska och god engelska.

Du som person
Personen vi söker vet med sig att den är serviceinriktad och kan hålla alla dom berömda bollarna i luften. Du trivs med att ge kunder service, är intresserad av förbättringsarbete, kan ge och ta emot hjälp i ditt arbete. Vidare är du glad, strukturerad, noggrann, engagerad och ansvarstagande. Att arbeta självständigt är inget problem för dig.

Då kunderna du kommer ha kontakt med finns över hela världen kräver arbetet hög nivå på både muntliga och skriftliga kunskaper i engelska samt svenska. Vår drömkandidat talar/skriver även på franska, spanska, italienska eller tyska.

Din ansökan
Du söker tjänsten via lämplig annons eller på www.thalamus.se. Vid frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Ida Sebitli 08-120 88 774.

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 14/1-22.

Hjärtligt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet INTE bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.
Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är ett stadigt växande och lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Ansök nu

Mjukvaruingenjör Robotik till Unibap Uppsala eller Västerås

Uppsala

Din nya tjänst:
Som mjukvaruingenjör Robotik hos Unibap får du en bred tjänst där du kommer att få arbeta med kundprojekt. I rollen ingår att programmera kundanpassningar, skriva testprogram, utvärdera, testa och integrera system. Din viktigaste uppgift är att arbeta med driftsättning av system hos Unibaps kunder vilket innebär installation, konfiguration, utvärdering, test, utbildning och underhåll.

Systemen finns huvudsakligen runt om i Sverige men även utomlands vilket kan innebära en del resor och hotellnätter. Kundkontakt och att lära sig kundernas system, behov och språk är en mycket viktig del av rollen.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Unibap tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Unibap erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Läs gärna mer om Unibap här: www.unibap.com

Din bakgrund:
Du är troligtvis högskoleingenjör eller civilingenjör. Vi tror att du jobbat i en likande roll, i minst två år. Du har erfarenhet av både HW och SW och gärna processkunskaper från industriell automation.

Du talar och skriver svenska på en professionell nivå. Goda kunskaper i engelska krävs. B-körkort är ett krav.

Huvudsakliga färdigheter/kunskaper för rollen:

 • Robotprogrammering, gärna Robotstudio
 • Programmeringsspråk Python och C++

Bonusfärdigheter/kunskaper (alla behöver inte var uppfyllda):

 • Linux
 • ROS (Robot Operating System)
 • PLC
 • CAD
 • IP-kommunikation/nätverk
 • varit med och genomfört/jobbat i kundprojekt

Du som person:
För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet.

Du gillar att arbeta mot kund, lösa kundproblem och leverera god service oavsett om det handlar om att programmera eller dra kablage.

Vidare så är du en vän av ordning, kan arbeta på ett strukturerat sätt och du vet med dig att du är självständig, kommunikativ och en lagspelare.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-01-30, men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Systemprovare Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter?

Nu vill en av våra största kunder komplettera sin grupp med en systemprovare. Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund. 

Detta är en heltidstjänst och arbetsplatsen är belägen i Täby. Kan du starta omgående bli vi extra glada.

Arbetstider: Kontorstider med flexmöjligheter.

Läs gärna mer om oss på Thalamus här: www.thalamus.se 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av provning och verifiering av avancerade IR produkter. Du kommer även att medverka vid framtagning av provinstruktioner, provutrustningar, statusuppföljning och felsökning. Du kommer eventuellt också att medverka vid slutkontroller tillsammans med kund. Det finns goda möjligheter till egna initiativ genom ständiga förbättringar som är en central punkt i vår verksamhet.

Din bakgrund
Rätt person bör ha studerat teknik på gymnasie- eller högskolenivå eller motsvarande och har troligen arbetat några år. Du har god kunskap om mätteknik, datoriserade mätsystem och okulärkontroll. Du har även kunskap om analog och digital elektronik. Det blir även allt viktigare att ha goda kunskaper om nätverkslösningar och dess kommunikation. Erfarenhet av Linuxmiljö och IR teknologi och är meriterande.

Du som person
Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Vi söker dig som har ett teknikintresse. Att ta stort eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. 

Kundens koncernspråk är engelska och du måste kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Du är med fördel:

 • Noggrann, självgående och praktiskt lagd
 • Teknikintresserad och vill lära dig mer om det

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor kontaktar du Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 8/12-21. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. 

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Ansök nu

Embedded Utvecklare Rymd till Unibap Uppsala eller Västerås

Uppsala

Din nya tjänst: 
Som Embedded Ingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att vara med och utveckla ny datorhårdvara från krav, design till support, men framförallt fokusera på programmering och testning, .

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Din bakgrund:.
Vi tror att du arbetat några år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Både du som är ny i yrket och du som är senior är välkommen att söka tjänsten.

Dina huvudkompetenser finns inom Linux och hårvarunära programmering, huvudsakligen i C och C++.

Du får gärna ha erfarenhet av elektronikdesign samt HW- och SW-testning men inget krav.

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare det ett plus.

Du som person:
Du är en driven lagspelare, tar initiativ och kommunicerar väl. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-01-30.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Supporttekniker till stort bolag inom design

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst

Ta steget in i din nya tjänst som supporttekniker för ett stort kläd- och designföretag!

Thalamus letar efter personer som är intresserade av att jobba i en servicedesk som first line-support. Har du erfarenhet inom IT från ett tidigare jobb eller utbildning? Då vill vi gärna ta ett samtal med dig.

Vi finns här och stöttar dig hela vägen genom ansökningsprocessen. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vårt team finns alltid nära till hands för coachning och samtal under din anställning.

Hos oss står du som anställd i centrum, vi ser att ditt välmående och framgång i arbetet prioriteras. Om det går bra för dig och du mår bra, mår vi bra! Om du lyckas, lyckas vi!
För att du som konsult ska kunna utvecklas mer inom de områden du brinner för erbjuder vi möjlighet att studera ITIL eller andra IT-relaterade kurser där vi står för kursmaterial och kostnad för certifiering.

Din nya arbetsplats finns i centrala Stockholm med bra kommunikationsmöjligheter. Till en början kommer du få en introduktionsutbildning på arbetsplatsen där ni kommer att gå igenom hur olika system och processer hos företaget går till. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt. Teamet du placeras i består av härliga kollegor med vilka du samarbetar för att lösa IT-relaterade problem huvudsakligen via telefonsamtal eller mejl från andra kollegor på kontoret som önskar hjälp.

Dina arbetsuppgifter kommer i stora drag att innebära teknisk felsökning av applikationer samt behörighetshantering för användarkonton och maillådor.
Bredden på felsökningen varierar från applikation till applikation vilket gör att varje samtal kan vara väldigt omväxlande och varierande rent tekniskt.

Allt eftersom du får mer erfarenhet på arbetsplatsen kommer du att få åtkomst till andra system och arbetsuppgifter för att utöka din kompetens.

Utöver så erbjuder vi fastanställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor.
Vi finns alltid nära till hands för att få dig att trivas och för att kunna svara på frågor.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att prata med kunder eller användare över telefon. Om du även har en utbildning inom IT eller tom haft ett IT-yrke tidigare ser vi det som ett stort plus.
Viktigt att du behärskar svenska och engelska.

Vi värderar högt

 • Ett brinnande intresse inom IT
 • Tidigare arbete inom IT, någon form av support, kundtjänst eller telefonförsäljning. Kundkontakt via telefon, chatt eller mejl är meriterande

Ett plus

 • Utbildning inom IT eller annat tekniskt ämne
 • Erfarenhet av arbete i Ärendehanteringssystem
 • Windowsklienter (7 och 10)
 • Microsoft Office
 • Skrivare
 • Active Directory
 • Erfarenhet av fjärrstyrning

Du som person

Tycker om att felsöka och lära sig mer inom allt IT. Du ska gilla att se helheten och sambandet mellan hur olika system fungerar. Problemlösning triggar igång dig och gör att du hittar den bästa lösningen på problemet.
Det är bra om du tycker om att prata med människor och att du gillar att hjälpa de som ringer eller mejlar in.
Du tycker om att arbeta i grupp men har inga problem med att arbeta självständigt.

Din ansökan

Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sker löpande.

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, därför anordnar vi AW:s samt sommarfest och julbord där alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

Semiconductor Process Engineer for IRnova

Stockholm

Your new position:
The role of the Process Engineer will focus on industrializing IRnova’s existing and new products. This role will stretch from the development of next generation infrared photodetectors to supporting the continuously growing production line of IRnova.

You will become part of IRnova’s highly experienced team of Process Engineers. The position will offer you a dynamic and challenging environment that will present numerous opportunities to discover your potential through training and development.

Typical duties/responsibilities will include (but not limited to):

 • Actively take part in development of new products
 • Perform prototyping of new products (manufacturing to characterization)
 • Develop new processes and coordinate technology transfer to the production team
 • Perform production process analysis, to maintain, improve and industrialize production
 • Provide technical expertise and supervision to the production team
 • Effectively communicate to resolve the routine problems encounter by the production team
 • Learn and develop new technical skill and educate others in the team

Complexity of the Assignments:
Tasks will require knowledge of basic scientific concepts and their expert implementation in job related technologies.

Preferred Technical Qualifications:
Experience with different dry-etching tools (RIE, ICP, RIBE), plasma deposition tools, lithography (stepper experience is an advantage), electrical characterization (I-V, C-V), Measurement analysis using MATLAB or other software.

The position requires a deep observer who looks for inefficient procedures, finds ways to rationalize them in a time bound manner and consistently strives to boost the productivity of everybody around. 

Your application 
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions. 

 We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-12-31.  

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

IT-tekniker till restaurangkedja

Stockholm - Kungsholmen

Din nya tjänst

Ta ett utvecklande steg och jobba som IT-support för en stor restaurangkedja.
Är du nyutexaminerad IT-tekniker eller redan jobbar i branschen och vill ta nästa steg i karriären?

Vi söker just nu personer som är intresserade av att ta steget in i en servicedesk baserad hos en stor kund i restaurangbranschen baserad i Stockholm. Har du erfarenhet inom IT från ett tidigare jobb eller utbildning? Då vill vi gärna ta ett samtal med dig.

Vi erbjuder stöttning hela vägen genom ansökningsprocessen, en trygg anställning och direktkontakt med ett härligt team!

Hos oss står du som anställd i centrum, vi ser att ditt välmående och framgång i arbetet prioriteras. Om det går bra för dig och du mår bra, mår vi bra! Om du lyckas, lyckas vi!

Arbetsplatsen är centralt placerad i Stockholm med bra kommunikationsmöjligheter. I början av uppdraget kommer du att få en introduktionsutbildning av kunden för att du ska lära dig den nya arbetsplatsen. Du får en eller flera mentorer som visar hur arbetet går till och som ger dig tips för att du ska få en så bra start som möjligt.

Väl ute på uppdraget så placeras du i det befintliga teamet bestående av härliga kollegor som alltid är öppna för att bolla idéer och som finns där för att hjälpa varandra.

Allt eftersom du blir mer och mer trygg i din roll så öppnas det upp uppgifter och behörigheter som gör att arbetet blir väldigt omväxlande. Visar du sedan framfötterna så kan mer ansvar och uppgifter ges till den som är villig att lära sig.

Utöver så erbjuder vi fastanställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor.
Mellan uppdrag har du fortfarande fast lön och får möjlighet till att plugga upp dina kunskaper inför nya uppdrag.
Vi finns alltid nära till hands för att få dig att trivas och för att kunna svara på frågor.

Thalamus håller löpande kontakt med dig som konsult för att se till att du mår bra och att du utvecklas på arbetsplatsen. Efter en tids uppdrag finns det möjlighet att prova på andra uppdrag och att utbilda sig för att ta certifikat vilket ökar bredden på uppdrag du som konsult har möjlighet att söka.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du jobbat i ett arbete där du fått en vana av att prata med kunder eller användare över telefon. Om du även har en teknisk utbildning med IT-inriktning eller tom jobbat inom IT-yrket tidigare ser vi det som ett stort plus.
Viktigt att du behärskar svenska och engelska.

Vi värderar högt

 • Brinnande intresse för IT och att utvecklas inom branschen.
 • Tidigare arbete inom IT, någon form av support, kundtjänst eller telefonförsäljning. Kundkontakt via telefon, chatt eller mejl är meriterande.

Ett plus

 • Utbildning inom IT eller annat tekniskt ämne
 • Erfarenhet av arbete i Ärendehanteringssystem
 • Windowsklienter (7 och 10)
 • Microsoft Office
 • Skrivare
 • Active Directory
 • Erfarenhet av fjärrstyrning

Du som person

Ska gilla att felsöka och lära dig mer inom allt IT. Du vill veta hur saker fungerar och se hur system interagerar med varandra. Du ser problemlösning som något kul.
Viktigt är att tycka om att hjälpa användare över telefon och mail då det är vanliga kontaktvägar inom servicedesk. Du tycker om att arbeta i grupp men har inga problem med att arbeta självständigt.

Din ansökan

Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, därför anordnar vi AW:s samt sommarfest och julbord där alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

IT - Site support technician

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst

I din roll som Onsite tekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta med att hantera användarproblem, byta ut datorer/IT-utrustning och tillhöra företagets secondline. Du kommer att få arbeta med både svenska och internationella användare. I ert team arbetar ni flera mot att uppnå bolagets mål och du kommer tillhöra en grupp onsite tekniker med stora hjärtan och vilja att göra sitt bästa. Du kommer att ta emot ärenden främst genom ärendehanteringssystem. De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen. Då hög kundnöjdhet är en viktig faktor.


Du kommer jobba i en glad och energigivande grupp där ni hjälper och stöttar varandra för att utvecklas. Arbetsplatsen är väldigt sociala, har en human och positiv atmosfär.  Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

 

Din bakgrund
Vi ser att du kommer från en servicedesk bakgrund där du jobbat med ärendehantering angående infrastruktur frågor så som felsökning av Windows, Office365 och hårdvara. Du har förståelse för hur IT fungerar på en arbetsplats och hur saker är ihopkopplade. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta eget ansvar.

 

Vill du samla fler pluspoäng så har du kunskaper inom Active directory, ServiceNow och erfarenhet av att arbeta med varierande ärenden. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi värderar högt
• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT-support i minst 1 år.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem (ServiceNow)

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office (Office365)

• Hårdvara/kringutrustning

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

 

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som Onsite tekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.

 

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

 

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Mekanik Montör Elektronik Teledyne FLIR Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till Teledyne FLIR.

Teledyne FLIR vill hitta dig som vill bygga deras allra mest avancerad produkt. Tjänsten heter SYSTEMBYGGARE Airborne.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Att montera/bygga avancerade sensorsystem genom att extremt                           noggrant följa elektronik och mekanikunderlag
 • Planerar och utför ditt dagliga arbete både självständigt och i grupp
 • Genomföra provningar av kamerorna när de tillverkas
 • Medverka vid slutkontroller tillsammans med kunder
 • Medverka till ständiga förbättringar
 • Vara med och ta fram provutrustning samt felsöka befintlig utrustning
 • Hålla huvudet kallt och lösa problem
 • Dessa kameror används bland annat vid gränskontroller och/eller monteras         under flygplan och helikoptrar.
Många av produkterna är helt kundunika och ställer höga krav på dig som systembyggare. Trivs du med utveckling och tekniska utmaningar är det här en perfekt tjänst för dig.

  Teledyne FLIR erbjuder dig bland annat detta:

  • Ett spännande internationellt arbete på ett företag som varit                                  marknadsledande i över 50 år
  • Vi har en vänlig kultur som präglas av kreativitet, lärande och att                           självständigt ta ansvar
  • Här genomför vi vår egen utveckling, produktion och försäljning. 
  • På Teledyne FLIR arbetar vi tillsammans med att utveckla vår produkter och        du kommer vara del av en helhet som är svårt att få någon annanstans
  • Hos oss har du möjlighet att kombinera jobbet med friskvård. Här på siten          finns gym, olika träningsklasser och gymnastiksal samt många gemensamma      aktiviteter

  Läs gärna mer om din nya arbetsgivare här: www.flir.com  

  Din bakgrund
  Du har tekniskt gymnasium i botten. Vidare har du arbetat med rejält avancerad teknisk montering mot mekanik, elektronik, kablage och gärna Polymera material. Rätt bakgrund kan vara från flygplan, helikoptrar, material och produkter inom försvarsindustrin. Mycket meriterande med erfarenhet inom modern lödning enligt försvarsstandard. Har du arbetat i ca 2-5 år med liknande arbete är det fullt tillräckligt.
  Har du EASA-certifiering och/eller kompetens inom  Part-21 eller Part-145 är det extra plus i kanten.

  Du är van att hämta och lämna information i affärssystem, alltså att använda datorn lika ofta som du använder dina handverktyg. Du talar svenska och kundens koncernspråk är engelska varför du måste kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt på båda språken.

  Körkort är ett krav för tjänsten då du självständigt testar kameran du precis byggt i ett fordon.

  Du som person
  Dina personliga egenskaper är av största vikt. Du och dina medarbetare arbetar tätt tillsammans och ni kommunicerar både med er utvecklingsavdelning och andra avdelningar. Att ta stort eget ansvar, planera ditt jobb och följa bestämda processer är inte några problem för dig. 
  Du är med fördel:

  • Noggrann, självgående och nyfiken
  • Flexibel och trivs med variation i ditt dagliga arbete
  • Har ett starkt teknikintresse


  Din ansökan
  Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Thalamus är utvald leverantör i denna rekrytering och finns frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Ida Sebitli på 08-120 88 774. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 14/1-22.

  Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Att enbart skicka en CV går alldeles utmärkt.
  Din nya arbetsgivare
  At Teledyne FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies that enhance everyday life. From saving energy to saving lives, Teledyne FLIR is making a real difference in our world.

  Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.

  We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.  

  Ansök nu

  Materialplanerare Produktion II-VI Järfälla

  Stockholm - Järfälla

  Din nya tjänst
  Detta är en rekrytering till vår kund II-VI i Järfälla.
  II-VI i Järfälla utvecklar och tillverkar halvledare.

  Din tjänst innebär planering av material till avdelningen montering & test. I tjänsten ingår ansvar för produktionsplanering och prioritering när avdelningschef är ledig.

  Avdelningen består av 9 personer på monteringen och 10 personer inom test. Arbetsplatsen har två-skift och du arbetar endast dagtid. 

  Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Att planera daglig och kommande produktion
  • Att fysiskt tillse att rätt mängd produkter och material finns på plats
  • Att vara kontaktperson för materialhanteringen till respektive projekt inom montering & test 
  • Att kommunicera produktionsstatus till chef, kollegor och projektledare
  • Du arbetar dagligen i Excel

  Din roll är bred och varierad och kommer till största del handla om produktionsplanering och ett av dina främsta arbetsverktyg är Excel.

  Du söker ett ansvarsfullt och självständigt arbete i II-VI´s lokaler. 

  Läs gärna mer om vår kund här: www.ii.vi.com  

  Din bakgrund
  Vi söker dig som är minst gymnasieutbildad och gärna akademisk eller YH-utbildad men det är ej krav. Lämplig inriktning är mot produktion och produktionslogistik. För att lyckas bäst i rollen har du något eller några års erfarenhet av att jobba med produktionsplanering, gärna inom halvledartillverkning. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. 
  Mycket meriterande om du dagligen använder Excel i ditt nuvarande arbete.

  Du som person
  Rätt person är kommunikativ, strukturerad och analytiskt lagd. Vidare är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du trivs med att arbeta hands-on och har en "rulla upp ärmarna-attityd". Är du idag ansvarig på ditt arbete och/eller har ledarambitioner ser vi det som en fördel.

  Din ansökan
  Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI i Järfälla för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 17/12-21.

  Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

  Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

  Din nya arbetsgivare 
  Founded in 1971, II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, II-VI Incorporated has additional manufacturing facilities throughout the US, as well as numerous locations in Europe and Asia.

  Today II-VI has 22 000 employees in 18 countries spread across 73 facilities around the world and 200 of those will be your close colleagues in Järfälla.

  Ansök nu

  Konstruktör Andritz Iggesund

  Iggesund

  Din nya tjänst
  Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Iggesund.

  ANDRITZ söker nu en driven och tekniskt intresserad konstruktör till Andritz i Iggesund. Här utvecklar och producerar ANDRITZ sina knivbaserade system för massa- och sågverksindustrin. ANDRITZ produkter ingår som en del i ett helhetspaket till deras kunder inom pappersbruk och sågverk.

  Du blir en del av ett team på ca 8 personer. Vill du finns stora möjligheter att specialisera dig djupare inom något av ANDRITZ produktområden. 

  Kort sammanfattning av din arbetsuppgifter:

  • Som medarbetare på konstruktionsavdelningen arbetar du med ett internationellt kundunderlag och medverkar i både små och stora projekt. 
  • Du står i direktkontakt med ANDRITZ slutkunder som finns spridda över jordens alla kontinenter.
  • Framtagning av ritningar och tekniskt underlag.
  • Många av produkterna är kundunika och uppdragen drivs i projektform. 
  • Uppdragen du involveras i innefattar både ren konstruktion och även forsknings- och utvecklingsprojekt. 
  •  Du utgår från arbetsplatsen i Iggesund där mycket av arbetet utförs, och resor till ANDRITZ kunder kan även förekomma i tjänsten. 

  Vi söker dig som tidigare arbetat med konstruktion av dessa produkter eller på annat sätt besitter stor kompetens inom vedhantering mot pappers, massabruk och sågverk.

  ANDRITZ arbetsplats i Iggesund kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
  Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

  Din bakgrund
  Du är högskole-/civilingenjör och/eller har arbetat som konstruktör i några år. Lämplig utbildning är maskin, farkost eller mekanik. Du är erfaren användare av 3D CAD . ANDRITZ arbetar i programmet Siemens NX samt i PDM Teamcenter. Meriterande med kunskaper i hållfastighetsberäkningar och FEM.

  Då ANDRITZ arbetar internationellt krävs god engelska i tal och skrift.

  Du som person
  Personen vi söker är strukturerad, kreativ, förtroendeingivande, kommunikativ och trivs med både lokala och globala kontakter. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.

  Din ansökan
  ANDRITZ i Iggesund samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788.
  Sista ansökningsdag är 7/01-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. 

  Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! 
  Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

  Din nya arbetsgivare
  ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

  https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/

  Ansök nu

  Material Planner II-VI Järfälla

  Stockholm - Järfälla

  Din nya tjänst
  Detta är en rekrytering till vår kund II-VI i Järfälla.

  Som du säkert noterat har världen stor brist på halvledare, nu har du chansen att bidra till ökad produktionstakt av just halvledare.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering av aktiviteter gällande inköp och logistik för produktionen. Du säkerställer att både vanligt förekommande produkter och produktunikt material finns på plats. 

  Andra förekommande arbetsuppgifter är:

  • Utvärdering av produktionsinriktat försörjningsbehov på både kort & lång sikt
  • Identifiera och kommunicera eventuella leveransrisker i kommunikation med inköps- och logistikavdelningar
  • Optimera lagernivåer, flöden, transportkostnader samt inkurans 
  • Mycket av din dagliga arbetsuppgifter utförs i Excel

  II-VI erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett välmående företag. Detta är en ny roll på II-VI i Järfälla och god chans finns för dig att forma rollen på sikt. 

  Vi hoppas du attraheras av ett jobb där du i huvudsak arbetar administrativt men också vill och behöver agera operativt.

  Läs gärna mer om vår kund här: www.ii.vi.com

  Din bakgrund
  Personen vi söker har akademisk utbildning inom logistik/inköp eller liknande men det är inte ett krav. För att klara av arbetet på bästa sätt bör du ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Mycket meriterande med erfarenhet från tillverkande företag. Med fördel har du flera års erfarenhet av arbete i Excel och arbetat i ett eller flera större ERP-system. 

  II-VI har engelska som koncernspråk, är du endast engelsktalande fungerar det utmärkt för tjänsten.

  Du som person
  Vi söker dig som är en lagspelare, du är prestigelös, engagerad, driven och älskar Excel. Du vet med dig att du trivs med eget ansvar och ta ägarskap för dina arbetsuppgifter. Självgående, initiativrik och modig är ord som beskriver dig bra.

  Din ansökan
  Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 23/12-21.

  Intervjuer kommer att ske fortlöpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

  Din nya arbetsgivare
  Founded in 1971, II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, II-VI Incorporated has additional manufacturing facilities throughout the US, as well as numerous locations in Europe and Asia.

  Today II-VI has 22 000 employees in 18 countries spread across 73 facilities around the world and 200 of those will be your close colleagues in Järfälla.

  Ansök nu

  Materialhantering Godsmottagning Lager II-VI Stockholm

  Stockholm

  Din nya tjänst
  Detta är en rekrytering till vår kund II-VI i Järfälla.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter är godsmottagning, lagerhantering och påfyllnad av material till produktionen. 

  Andra exempel på arbetsuppgifter är:

  • Upprätthålla lagernivåer
  • Skapa och säkerställa lagerplatser för respektive material
  • Registrera inkommande material samt kontrollera kvalitet och kvantitet
  • Beställa material i olika ERP-system

  Du kommer få en central roll på företaget och ditt arbete är i huvudsak operativt. Vi hoppas du trivs med en varierad tjänst där du rör dig i alla delar av produktionen. Ena stunden tar du emot och kontrollerar material vid lastkajen för att senare leverera det till en exakt plats i produktionen.
  II-VI erbjuder dig en trevlig gemenskap, ett modernt ledarskap och där initiativ och effektivitet uppmuntras.
  Arbetstid är dagtid.

  Läs gärna mer om din nya arbetsgivare här: www.ii.vi.com 

  Din bakgrund
  Personen vi söker har arbetat i en liknande roll tidigare eller arbetat på ett traditionellt lager och vill nu utvecklas mot mer varierade arbetsuppgifter. Du får gärna innehaft ansvar för ett eller flera områden i tidigare arbeten. Du är i god fysisk form, det är inte tungt men lyft förkommer. Meriterande med erfarenhet från renrumstillverkning. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.

  Du är van att använda affärssystem logistiskt och är du en stjärna på Excel blir vi extra glada.

  Du som person
  Vi önskar en del av dig gällande tidigare erfarenhet men kan du bidra med en trevlig personlighet, trivs med ansvar och vilja att lära dig jobbet på II-VI så kan din nya arbetsgivare lära dig resten. 

  Din ansökan
  Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 23/12-21

  Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada igen.

  Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

  Din nya arbetsgivare
  Founded in 1971, II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, II-VI Incorporated has additional manufacturing facilities throughout the US, as well as numerous locations in Europe and Asia.

  Today II-VI has 22 000 employees in 18 countries spread across 73 facilities around the world and 200 of those will be your close colleagues in Järfälla.

  Ansök nu

  Tekniker Bygg Mekanik Installation Xylem

  Stockholm

  Din nya tjänst
  Xylem i Sverige går mycket bra och nu söker vi en installationstekniker till Stockholm.

  Låt mig vara tydlig: XX som började på Xylem december 2020 har idag redan ett svetscertifikat. Xylem har så mycket att erbjuda dig som vill utvecklas inom deras bransch.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter som installationstekniker på Xylem är montage vid ny- och ombyggnationer. Din tjänst är bred och vi söker dig som är multikunnig inom byggnation, svetsning, montering och enklare kabeldragning.

  Kort och gott är du första person vid pumpgropen, du installerar pumpen och bygger sedan huset omkring densamma.

  Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara:

  • felsökningar
  • reparationer
  • montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.

  Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

  Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Xylem erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor.

  Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.
  Du börjar som inhyrd för att sedan bli anställd av Xylem om alla inblandade trivs med varandra.
  Att vara anställd på Thalamus innebär månadslön, försäkring, kollektivavtal och träningsbidrag.

  Din bakgrund
  Du arbetar förmodligen idag med installation på fält med helst liknande produkter som Xylem erbjuder sina kunder. Helt underbart om du redan arbetat med installation av stora pumpar och varit med och byggt pumphuset som pumpen skall stå i.

  Mycket meriterande kunskaper är:

  • Svetskunskaper
  • Någon form av el-utbildning
  • Ritningsförståels
  • Bas P/U
  • Heta arbeten
  • Arbete på väg

  För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

  Du som person
  Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

  Din ansökan
  Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller min kollega Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 10/12-21.

  Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten omgående.

  Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

  Din nya arbetsgivare

  Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

  Ansök nu

  Junior Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

  Stockholm

  Din nya tjänst: 
  Mnemonic är Nordens ledande IT- och informationssäkerhetsföretag, som erbjuder en unik kombination av tjänster och lösningar. Mnemonic har idag drygt 250 anställda, och vi växer snabbt både i Sverige, Norge och internationellt. För sjätte året i rad rankas vi som en av Norges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi levererar ett fullt spectra av IT-säkerhetstjänster till kunder i både privat och offentlig sektor.

  Mnemonic är i en tillväxtperiod, och vi letar nu efter en strukturerad och motiverad medarbetare till att styrka vårt team. Vi söker någon som har ett intresse för IT och trivs med nätverk, produkter och avancerade tekniska lösningar.

  Du kommer ingå i ett team med andra konsulter och jobba hos våra kunder med daglig drift och i projekt av de på marknaden bästa IT-säkerhetsprodukterna.

  I den dagliga driften ingår allt från administration av brandväggar till felsökning i en miljö som ständigt är utsatt för hackerattacker. I takt med att din kompetens ökar åläggs mer avancerade uppgifter som att ingå i projekt, genomföra installationer och uppgraderingar samt att lösa incidenter.

  Din bakgrund:
  Personen vi söker har troligen en examen från universitet, högskola eller motsvarande med inriktning nätverk och / eller IT-säkerhet. Vi vill att du åtminstone har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från IT-support eller liknande.

  Mycket bra om du har erfarenhet inom nätverk/säkerhet där du arbetat med brandväggar, lastbalanserare, VPN, DNS, proxy, routing & switching och VLAN-hantering.

  Talar vi specifik teknik så får du gärna ha arbetat med Check Point, Palo Alto, Splunk, Trend Micro eller andra likvärdiga säkerhetsprodukter.

  Du som person:
  Det vi ser i vår nya medarbetare är att du förutom att du har generell nätverkskunskap även är motiverad att jobba med IT-säkerhet och vill utbilda dig till expert inom systemintegration av IT-säkerhetsprodukter. Du har förmågan att lösa komplexa problem och göra teknisk felsökning. Vidare är du duktig på att förmedla ett tekniskt budskap och kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  Din ansökan:
  Mnemonic har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvarig rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se.

  Sista ansökningsdag är 2021-09-30 men då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsattas innan sista ansökningsdag.

  Din nya arbetsgivare:
  Hos Mnemonic får du möjlighet att göra en skillnad i det digitala samhället. Vi står för samarbete och informationsutbyte mellan olika aktörer i branschen, både nationellt och internationellt. Vi har utvecklat och bidragit till offentliga tjänster såsom passiv DNS, urlquery.net och secure DNS.

  Våra medarbetare ges möjlighet och uppmuntras att bidra där vi professionellt kan göra en skillnad.

  Vi kan erbjuda:
  - Den mest spännande professionella IT-säkerhetsmiljön i Norden, där kompetens är av största vikt och du är omgiven av duktiga och hjälpsamma kollegor.

  - Möjlighet att arbeta med landets största och mest spännande företag, både inom den offentliga och privata sektorn.

  - Möjlighet att uppdatera dina kunskaper och personlig utveckling, i form av kurser, certifieringar och vidareutbildning.

  - Konkurrenskraftiga villkor och bra pension och försäkringar.

  - En arbetsgivare som uppskattar vikten av balans i livet och hjälper till att lösa praktiska problem i vardagen.

  - Ett lönsamt och stabilt företag som ger resurser för innovation och utveckling av nya tjänster.

  Ansök nu

  Jobba som konsult

  Du är vår tillgång
  Du som anställd är vår viktigaste tillgång.
  Bemötande
  Du blir alltid trevligt bemött av oss.
  Snabba svar
  Du får alltid snabbt svar på frågor.
  Förståelse
  Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

  Kontaktpersoner