Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Montör Testare Dag/kväll II-VI Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är rekryteringar

Till en av vår kund II-VI i Järfälla söker vi nu två montörer och en testare. Det finns arbetstider både dag & kväll.

Testare arbetstid dag: må-fre 06.00-14.15
Montör arbetstid kväll: må-to 14.00-23.40

 Detta är ett omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med testning och montering av chip. I arbetet innebär användning av tekniska apparater, arbete i Excel och andra program.

Låt oss vara tydliga: Vi söker dig som vet med dig att du vill arbeta med detta långsiktigt. Du har arbetat inom industri med tillverkning, inom renrumsarbete och trivs med ett sådant arbete. Vår kund utbildar dig under en lång period och ser gärna att du stannar i flera år.

Vi hoppas du vill vara med och utvecklas inom framtidens teknik. 

Läsa gärna mer om vår kund här: www.ii-vi.com 

Din bakgrund
Du har slutbetyg från gymnasiet, gärna mot en teknisk inriktning och helst hunnit arbetat några år. Vi vill att du känner dig bekväm i teknisk miljö, att använda datorn som ett arbetsredskap och har du arbetat inom renrum blir vi extra glada.  Du kommer främst arbeta med montering av chip,utföra mätningar och test med hjälp av olika maskiner och tekniska utrustningar. Toppen om du har ett IT intresse. Du talar svenska och har god engelska.

Du som person
Som person är du glad, positiv och vetgirig. Med fördel är du kunnig inom Excel, van att arbeta vid tangentbordet och trivs i en högteknologisk miljö. Har du rätt inställning och vilja att lära dig så erbjuder sig vår kund att lära dig allt du behöver kunna för att bli deras nya montör eller testtekniker.


Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner  för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-11-05.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.


Ansök nu

Junior Technical Writer / Teknisk skribent till Trimble

Stockholm - Bromma

Din nya tjänst
Detta är ett konsultuppdrag och vi önskar att du kan börja omgående. Vi söker nu en Junior Technical Writer till vårt kundföretag Trimble i Danderyd. Du kommer att arbeta med att uppdatera befintliga monteringsinstruktioner som används för internt bruk inom produktion. Stor del är att skapa videoinstruktioner.

 Arbetsuppgifter:

 • Uppdatera befintliga monteringsanvisningar till videoinstruktioner
 • Kontroll av produktnummer och benämningar
 • Ansvara för granskningsprocessen
 • Frisläppa Instruktioner till produktion  

Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av karriären och kanske jobbat något år eller två med liknande tjänst. Önskvärt är om du arbetat mot produktion tidigare. Mycket god svenska och engelska behövs för rollen.

Alla instruktioner skrivs i FrameMaker och video görs i Premiere Pro så kunskaper inom dessa program är önskvärt. 

Du som person
Vi värderar din tidigare bakgrund men samtidigt läggs en stor vikt på dina personliga egenskaper. Personen vi söker ska trivas med att arbeta i en industriell miljö och ett rörligt arbete. Vi förutsätter att du är engagerad, tar för dig, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du får saker gjorda samt gärna delar med sig av nya idéer och tar egna initiativ.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka denna mycket spännande tjänst hos vår kund. Vid eventuella frågor så ringer du Camilla Molander på 08-120 88 788 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller annan lämplig länk.

Vi önskar tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat, intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 23/10-21. Det ska bli riktigt kul att läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Ansök nu

Montör Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst 
Vår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Vi söker nu en montör till produktionslinan. Huvudsaklig arbetsuppgift är att montera kundens olika produkter. Att bygga kablage, dra kablar, installera programvara och hantera ändringar/korrigeringar kan också förekomma. Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna och fina lokaler. 

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag

Din bakgrund 
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning gärna mot el eller elektronik, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik ser vi det som ett stort plus. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av montering. 

Meriterande med lödvana, god datavana, läsa kretskortsschema, byggnation av el-rackar och komponentkännedom. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.

Du som person 
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du gillar att arbeta med förbättringar och kommer ofta med nya idéer.

Du är med fördel:

 • Noggrann, självgående och en lagspelare
 • Positiv och skötsam
 • Teknikintresserad

Din ansökan 
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Ida Sebitli 08-120 88 774 eller Christer Johansson 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 2021-09-30.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. 

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Ansök nu

Servicetekniker Xylem Uppsala

Uppsala

Din nya tjänst 
Xylem i Sverige går mycket bra och nu behövs ni i Uppsala, vi söker två servicetekniker. Du börjar som inhyrd för att sedan bli anställd på Xylem.

Xylem har stort behov av att hyra in nya medarbetare. Båda våra fina medarbetare med start i augusti 2020 har nu blivit anställda på Xylem. 
Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt arbete vid pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.  Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal servicechef.
Ditt arbete är varierat, omväxlande, oftast ute i friska luften och helt ärligt kan det vara lite tungt och smutsigt. 

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

 Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/ 

Din bakgrund
Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Du som person
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 5/11-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsterna omgående.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik.  Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

Ansök nu

Junior säljare IT Stockholm Vklass

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering
Vklass är ett entreprenörsdrivet EdTech bolag som levererar sin molntjänst till runt 80 kommuner i Sverige. Vklass är en skolplattform för kommunikation och delning mellan skolans elever, lärare, föräldrar och administrativ personal. Drivkraften för Vklass har alltid varit att genom digitala verktyg underlätta för skolor och lärare för att ge mer tid till lärande i skolan. Vklass har runt fem miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige. 

Ditt nya jobb innebär försäljning av Vklass skolplattform till kommuner runt om i Sverige. I Sverige finns 290 kommuner och du ska helst få alla dem att förstå vilken skolplattform som är bäst.
Du kommer besöka intressenter när så är möjligt, vara delaktig i presentationer och vara personen som håller reda på när nya upphandlingar i kommunerna sker.

"Låt oss vara tydliga: Det här är INTE ett "Wham Bam, ringa i säljklockan snabba avsluts sälj" Tvärtom är säljcyklerna långa och du säljer kvalitet, inte kvantitet."

Du kommer tillhöra ett sälj & marknadsteam som arbetar tätt tillsammans och grundaren av bolaget blir din närmaste ledare.

Dina anställningsvillkor speglar Vklass kvalitetstänk, du erbjuds kollektivavtal, hög nivå på träningsbidrag, mycket stor frihet under ansvar och du väljer själv dina tekniska verktyg du behöver. Mår du bra på jobbet och har rätt verktyg kommer du göra ett bra jobb.

Du kommer arbeta med ett drivet och kompetent gäng som trivs och har kul på jobbet. Vklass sitter i helt nyrenoverade lokaler i Sickla köpkvarter.  På Vklass har du möjlighet att kombinera jobb med familj, påverka din tid och arbetsuppgifter. Du får ta plats, sikta högt, ha roligt och vara unik.

Läs gärna mer om din nya arbetsgivare här: www.vklass.com

Din bakgrund
Personen vi söker har avklarat gymnasium, gärna en eftergymnasial utbildning mot markand, försäljning etc men det är inget krav.
Du har hunnit arbeta ett eller några år inom IT relaterad försäljning och är familjär med nätverk, databaser och drift. 

Tjänsten kräver god svenska i både tal och skrift och helst körkort.

För en jämnare könsfördelning i bolaget ser vi gärna kvinnliga sökande. 

Du som person
Vi söker dig som är tålmodig, håller en hög och jämn nivå i aktiviteter samt ser fram emot nästa upphandling som sker om 18 månader. Det är viktigt att du är prestigelös, hjälpsam och tar egna initiativ.

Ditt intresse för jobbet och egna drivkraft är mycket viktig för oss! Vklass är ett entreprenörsdrivet bolag så du är naturligt aktiv i flera delar av vår verksamhet, räkna med att du kommer arbeta med många olika saker!

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 5/11-21 Vid frågor, kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander, 08-120 88 788.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! 

Din nya arbetsgivare
 Vklass grundades i Stockholm år 2007. Redan från början var drivkraften att med digitala verktyg utveckla skolprocesser för elever och lärare och genom detta skapa mer tid för lärande i skolan. Syftet var att etablera en social lärplattform som också underlättar kommunikationen med hemmet. Lärplattformens fokus ligger på kommunikation och delning av material mellan skolans elever, lärare, vårdnadshavare och administrativ personal.

 Idag har Vklass vuxit till ett av branschens mest drivande techbolag med över 3000 anslutna skolor och hundratusentals aktiva användare, fördelat på över 80 kommuner och organisationer runt om i Sverige. Tillsammans med våra användare och kunder skapar vi ständigt nya möjligheter där vi med hjälp av modern teknik utvecklar skolprocesserna, förbättrar tillgängligheten och ökar kunskaperna. Precis som tidigare är målet att få mer tid för lärande i skolan samt högre upplevd kvalitet och enkelhet för både elever, lärare och vårdnadshavare.

Ansök nu

Development Engineer- Electronics to IRnova

Stockholm

Your new position:
Production processes at IRnova include test measurements and characterization of the products - large image arrays and integrated modules. The characterization process employs a great deal of interdisciplinary knowledge and skills, such as technical physics, automation and electronic equipment, applied programming and mechanical design. Your main responsibility will be owning the electronic part of the characterization process.

The position implies a great deal of practical work in the lab. You will work in close contact with other engineers from the Optronics team, the production team, R&D team, and technical support for sales and customer support.

Your background:
We think you have a BSc or a MSc, but other graduate degrees could be considered, or equivalent work experience.

To be a suitable candidate for this position, we believe you possess the following competencies:

 • Experience and proven practical skills in design, testing, programming and troubleshooting of analogue and digital electronics are required.
 • Experience and proven practical skills in automation and measuring techniques are required.
 • Good practical skills in applied programming (e.g., MATLAB, Java, C++, Python) are required.
 • Practical skills in CAD of PCB are a merit.
 • Proven skills in programming of FPGA are a merit
 • General knowledge about the manufacturing process of printed circuit boards is a merit.
 • High level in both technical and communication English (written and spoken)


You as a person:
First, you have a genuine interest and passion for developing electronics of high quality. Furthermore, you are positive towards learning new things and developing your competence in different areas.  

We believe you are a team player who enjoys working together in a team to jointly achieve the best result for the customers and the company. Your ability to work with many different cultures is high.

As a person, you would describe yourself as independent, goal oriented and a good problem solver with analytical skills.

Your application
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions.

We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-10-15. 

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Onsite tekniker inom IT

Stockholm - Liljeholmen

Din nya tjänst

Du kommer jobba i en glad och energigivande grupp där ni hjälper och stöttar varandra för att utvecklas. Arbetsplatsen är väldigt sociala, har en human och positiv atmosfär.  Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

 

I din roll som Onsite tekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. Du kommer att få arbeta med både svenska och internationella användare. I ert team arbetar ni flera mot att uppnå bolagets mål och du kommer tillhöra en grupp onsite tekniker med stora hjärtan och vilja att göra sitt bästa. Du kommer att ta emot ärenden främst genom ärendehanteringssystem. De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen. Då hög kundnöjdhet är en viktig faktor.

 

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

 

Din bakgrund
Vi ser att du kommer från en servicedesk bakgrund där du jobbat med ärendehantering angående infrastruktur frågor så som felsökning av Windows, Office365 och hårdvara. Du har förståelse för hur IT fungerar på en arbetsplats och hur saker är ihopkopplade. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta eget ansvar.

 

Vill du samla fler pluspoäng så har du kunskaper inom Active directory, ServiceNow och erfarenhet av att arbeta med felsökning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Vi värderar högt
• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT-support i minst 2 år.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem (ServiceNow)

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office (Office365)

• Hårdvara/kringutrustning

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

 

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som Onsite tekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.


Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.


Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Business Solution Architect - Tiger of Sweden

Stockholm

Your new position:
Do you want to be part of an exciting transformation journey with major changes in the IT architecture? You as a Business Solution Architect will be one of the key players in that transformation.

As our new Business Solution Archiect you will have the overall responsibility for the design of enterprise-grade software solutions to support our business. You will be responsible for identifying, assessing and selecting the most appropriate technologies, architectural styles and patterns needed to deliver a software solution.

Further more, you support project and programme management to understand, communicate and manage technical dependencies across platforms and projects. You will develop strong relationships with Business stakeholders in order to guarantee that solution designs map to the requirements of the business and are aligned to the roadmap of partner teams and the wider strategic roadmap of the company.

Tiger of Sweden is a full fashion brand offering everything from smart business wear to jeans for both men and women, including shoes and a wide range of accessories.

To thrive at Tiger of Sweden, you must like challenge and change.

Your background:
We believe you have an University Degree in Computer Science, Software Engineering or similar with several years of relevant experience.

The succesful candidate have;

 • experience in the successful delivery of complex, highly performing and high quality software systems
 • experience and understanding of variety of delivery practices
 • experience of leading projects through the full application lifecycle
 • proven experience of working with 3rd party systems and organisations
 • attention to detail whilst understanding the importance of the big picture
 • excellent ability to understand the organisation’s goals and objectives
 • experience defining interfaces between systems to form a cohesive solution

For the position you need fluency in English and Swedish.

Experience in the Fashion industry is an advantage

You as a person:
The successful candidate have the ability to make things happen, inspire and motivate other people, engage colleagues from multiple departments and challenge the way we work.

As a person you have strong organisational and time-management skills, excellent analytical and problem solving skills and an ability tocommunicate technical designs to both technical and non-technical audiences.


Your application
 
Very welcome with your application! In this recruitment, Tiger of Sweden collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 with your questions.

We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-10-15.  


Your future Employer:
Tiger of Sweden was established in 1903, then redefined in 1993. Today the company continues to evolve.

Tiger´s history sways, between golden years and pitch-black prospects, more than once pushed forward by brave people with innovative minds. They all practiced what we call “A Different Cut” – an expression that goes beyond what you can accomplish with fabrics, scissors, threads and stitches. In our world, it’s a state of mind.

It all began in Uddevalla, a small town on the west coast in Sweden. Just over a hundred years later you can find them in stores spread over three continents, plus the ever-growing digital world. The next step is the true internationalization of the brand.

Today Tiger of Sweden is a full fashion brand offering everything from smart business wear to jeans for both men and women, including shoes and a wide range of accessories.

Since 2003 Tiger of Sweden has been a part of IC Group. For more information please go to www.tigerofsweden.com

Film;
https://www.youtube.com/watch?v=JDVAxfbvfT4


Ansök nu

Sales Manager Wood Processing ANDRITZ

Örnsköldsvik

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Örnsköldsvik.

ANDRITZ i Örnsköldsvik söker nu en social, strukturerad och tekniskt erfaren person för jobbet som Sales Manager till affärsområdet Wood Processing Scandinavia.

ANDRITZ accepterar ständigt utmaningen att utveckla lösningar för effektivare processer med optimerad tillgänglighet som skapar mervärde för deras kunder.

ANDRITZ kunder finns inom skogsindustri och bioenergi och de produktområden du bearbetar omfattar flis, vedhantering, renseriprocesser samt tillhörande maskiner. Om du gillar avancerad teknik, affärer och möten med människor som hjälper ANDRITZ kunder att gå framåt är det dig vi letar efter.

På din avdelning i Ö-vik finns kompetenta kollegor både inom projektledning och konstruktion. Ditt blivande kontor finns centralt i Ö-vik och där arbetar ca 45 kollegor. I tjänsten ingår resor, i huvudsak inom Sverige. Då huvudkontoret för Wood Processing ligger i Örnsköldsvik ser vi det som en lämplig bostadsort men rätt person kan även bo på annan ort i Sverige.

Kontoret i Ö-vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde. Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
• Rätt person för jobbet har ingenjörsbakgrund men det är inte ett krav.
• Dokumenterad erfarenhet från teknisk försäljning, projektförsäljning, serviceförsäljning är mycket meriterande.
• Tidigare erfarenheter från skogsindustrin eller annan tung processindustri är meriterande.
• Du bör ha tidigare erfarenhet av att skriva kontrakt och förhandla.
• Goda svenska och engelska färdigheter i både tal och skrift samt körkort B är ett krav.  

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är lagspelare, affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan
ANDRITZ i Örnsköldsvik samarbetar med Thalamus i denna inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 29/10-21.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag!  Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

Ansök nu

Administratör/Kontorsassistent II-VI Kista

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till vår kund II-VI (Two Six) belägna i Kista. II-VI är ett globalt företag med engelska som koncernspråk. I Kista arbetar det just nu 17 personer och fler skall anställas.

Rollen innebär bland annat att vara VD´s högra hand, hantera administrativa arbetsuppgifter och se till att kontoret fungerar på bästa möjliga sätt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Hantera inkommande post och mail. Tex fakturor eller från myndigheter som skall kontrolleras, arkiveras och besvaras eller skickas vidare till rätt person inom organisationen.
 • Administrera olika vecko- och månadsrapporter för uppföljning av verksamheten.
 • Hålla ordning på kontoret och organisera funktionella arbetsplatser för teamet allt eftersom verksamheten utvecklas.
 • Organisera leveranser av produkter till kunder och inköp av varor till verksamheten
 • Supporta ledningen med diverse praktiska och administrativa arbetsuppgifter.

Din tjänst är bred och varierad och du kommer snabbt få en central roll i företaget. Du erbjuds arbete på ett företag i medvind med trevliga kollegor och ett modernt kontor. Du utför dina arbetsuppgifter på plats i Kista.

Mer information om II-VI finns här: https://ii-vi.com/ och här: 

https://youtu.be/3nrx7czfkxE

 

Din bakgrund
Personen vi söker har minst gymnasieutbildning i botten och har arbetat med liknande jobb i 3-5 år. 
Krav är flytande svenska och framför allt engelska och god datorvana inom MS Office. 
Vi tror lämplig bakgrund från arbetslivet är administratör, receptionist, kontors- eller marknadskoordinator.
Vi hoppas du trivs i vår digitala värld med allt vad det innebär som att hantera mobiler, söka fram information, ta kontakt med supportpersonal etc.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra. 

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 22/10-21

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI Kista, previously known as Ascatron, produces high-performance Silicon Carbide (SiC) epitaxy material and develops power semiconductors radically reducing losses in electrical converters. Main applications are electric vehicles, data centres, industry, and renewable energy.

The company is located outside Stockholm, with material production and prototyping in the Electrum laboratory clean-room. Here we offer an innovative workplace, with many opportunities for career advancement, personal development, and networking, as well as being part of our journey to transform the electronic industry.

The Kista-unit is part of II-VI Incorporated (Nasdaq: IIVI), a global leader in engineered materials and optoelectronic components, with more than 22,000 employees worldwide.

Ansök nu

Processtekniker Dag till II-VI i Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är ett vikariat som sträcker sig till 2022-10-01.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa en processtekniker till sitt Dagskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. 

Du arbetar på Dagskiftet och arbetstiderna är måndag-fredag 06:00-14:15. Vänligen läs mer om vår kund här https://ii-vi.com/.

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inte krav.

Din personlighet är lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. 

Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752 . Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-09-30. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019. Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

Ansök nu

Supporttekniker till stor organisation

Stockholm - Odenplan

Din nya tjänst
Nu söker vi personer med lite IT-erfarenhet från utbildning eller jobb (om inte båda). För en chans att göra karriär inom IT! Där vi erbjuder stöttning, trygg anställning och ett härligt team. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och det vill vi att du ska känna när du jobbar hos oss. Vi ser gärna att du är driven att lära dig saker och är serviceinriktad. Arbetstempot är inte jättehögt men du ska gilla att ta på dig varierade uppgifter. Organisationen du jobbar på är stor så det finns många olika vägar att ta sig framåt.

Lokalerna är placerade i centrala Stockholm med bra kommunikationsmöjligheter. Väl på plats så kommer du få en introduktionsutbildning och bli del av ett stort team. Ditt arbete som supporttekniker kommer innebära att svara i telefon och hjälpa kollegor med IT problem, så som mjukvara/hårdvara, behörigheter och mer. I takt med att du lär dig mer så kommer arbetsuppgifterna att förändras för att du ska trivas.

Utöver detta så erbjuder vi fastanställning med kollektivavtal, fastlön och bra villkor. Du har oss nära till hands för att svara på dina frågor, stötta dig och få dig att trivas.


Din bakgrund

Vi ser gärna att du pluggat IT och/eller jobbat inom något tekniskt. Det är även plus att ha jobbat med kundtjänst, serviceyrken och med olika typer av felsökning. Viktigt att man talar svenska samt engelska.

 

Vi värderar högt
• Intresse inom IT.

• Jobbat inom IT, Telefonförsäljning, Support, Kundtjänst eller annan tjänst som innehåller kundkontakt via telefon, chatt eller mejl.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ett plus
• Utbildad inom IT/teknik

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

 

Du som person
Viktigt med en inställning av att man vill lära sig IT och att man gillar problemlösning. Då stor del av ditt jobb kommer innehålla detta. Även att man gillar att prata med människor i telefon, chatt och mejl. Du trivs med att ha kollegor omkring dig men klarar av att jobba självständigt.

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

 

 

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

Ingenjör Automation AI / Automation Robotik Uppsala eller Västerås

Uppsala

Din nya tjänst: 
Som Ingenjör Automation AI / Automation Robotik hos Unibap får du en bred tjänst där du kommer att få arbeta med kundprojekt. I rollen ingår att programmera kundanpassningar, skriva testprogram, utvärdera, testa och integrera system. Din viktigaste uppgift är att arbeta med driftsättning av system hos Unibaps kunder vilket innebär installation, konfiguration, utvärdering, test, utbildning och underhåll.

Systemen finns huvudsakligen runt om i Sverige men även utomlands, vilket kan innebära en del resor och hotellnätter .

I din roll är du mycket på plats hos kunder. Kundkontakt och att lära sig kundernas system, behov och språk är en mycket viktig del av rollen.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Unibap tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Unibap erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Läs gärna mer om Unibap här: www.unibap.com

Din bakgrund:
Du är troligtvis högskoleingenjör eller
civilingenjör. Vi tror att du jobbat i en likande roll, i minst två år. Du har erfarenhet av både HW och SW och gärna processkunskaper från industriell automation.

Du talar och skriver svenska på en professionell nivå. Goda kunskaper i engelska krävs. B-körkort är ett krav.

Huvudsakliga färdigheter/kunskaper för rollen:

 • Programmeringskunskaper
 • Linux

Bonusfärdigheter/kunskaper (alla behöver inte var uppfyllda):  

 • Programmeringsspråk Python och C++
 • ROS (Robot Operating System)
 • PLC
 • CAD
 • Robotprogrammering, gärna RobotStudio
 • IP-kommunikation/nätverk
 • varit med och genomfört/jobbat i kundprojekt


Du som person:

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet.

Du gillar att arbeta mot kund, lösa kundproblem och leverera god service oavsett om det handlar om att programmera eller dra kablage.

Vidare så är du en vän av ordning, kan arbeta på ett strukturerat sätt och du vet med dig att du är självständig, kommunikativ och en lagspelare.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-09-30 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Semiconductor Process Engineer for IRnova

Stockholm

Your new position:
The role of the Process Engineer will focus on industrializing IRnova’s existing and new products. This role will stretch from the development of next generation infrared photodetectors to supporting the continuously growing production line of IRnova.

You will become part of IRnova’s highly experienced team of Process Engineers. The position will offer you a dynamic and challenging environment that will present numerous opportunities to discover your potential through training and development.

Typical duties/responsibilities will include (but not limited to):

 • Actively take part in development of new products
 • Perform prototyping of new products (manufacturing to characterization)
 • Develop new processes and coordinate technology transfer to the production team
 • Perform production process analysis, to maintain, improve and industrialize production
 • Provide technical expertise and supervision to the production team
 • Effectively communicate to resolve the routine problems encounter by the production team
 • Learn and develop new technical skill and educate others in the team

Complexity of the Assignments:
Tasks will require knowledge of basic scientific concepts and their expert implementation in job related technologies.

Preferred Technical Qualifications:
Experience with different dry-etching tools (RIE, ICP, RIBE), plasma deposition tools, lithography (stepper experience is an advantage), electrical characterization (I-V, C-V), Measurement analysis using MATLAB or other software.

The position requires a deep observer who looks for inefficient procedures, finds ways to rationalize them in a time bound manner and consistently strives to boost the productivity of everybody around. 

Your application 
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions. 

 We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-10-15.  

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

Ansök nu

Installationstekniker Xylem Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Xylem i Sverige går mycket bra och nu söker vi en installationstekniker till Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som installationstekniker på Xylem är montage vid ny- och ombyggnationer. Din tjänst är bred och vi söker dig som är multikunnig inom byggnation, svetsning, montering och enklare eldragning. 

Kort och gott är du första person vid pumpgropen, du installerar pumpen och bygger sedan huset omkring densamma. 

Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara:

 • felsökningar
 •  reparationer 
 • montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. 

Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

 Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Xylem erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor. 

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.
Du börjar som inhyrd för att sedan bli anställd av Xylem om alla inblandade trivs med varandra.
Att vara anställd på Thalamus innebär månadslön, försäkring, kollektivavtal och träningsbidrag. 

Din bakgrund
Du arbetar förmodligen idag med installation på fält med helst liknande produkter som Xylem erbjuder sina kunder. Helt underbart om du redan arbetat med installation av stora pumpar och varit med och byggt pumphuset som pumpen skall stå i.  

Mycket meriterande kunskaper är:

 • Svetskunskaper
 • Någon form av el-utbildning
 • Ritningsförståels
 • Bas P/U
 • Heta arbeten
 • Arbete på väg 

För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

 

Du som person
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller min kollega Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 8/10-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten omgående.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik.  Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.

Ansök nu

Junior Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

Stockholm

Din nya tjänst: 
Mnemonic är Nordens ledande IT- och informationssäkerhetsföretag, som erbjuder en unik kombination av tjänster och lösningar. Mnemonic har idag drygt 250 anställda, och vi växer snabbt både i Sverige, Norge och internationellt. För sjätte året i rad rankas vi som en av Norges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi levererar ett fullt spectra av IT-säkerhetstjänster till kunder i både privat och offentlig sektor.

Mnemonic är i en tillväxtperiod, och vi letar nu efter en strukturerad och motiverad medarbetare till att styrka vårt team. Vi söker någon som har ett intresse för IT och trivs med nätverk, produkter och avancerade tekniska lösningar.

Du kommer ingå i ett team med andra konsulter och jobba hos våra kunder med daglig drift och i projekt av de på marknaden bästa IT-säkerhetsprodukterna.

I den dagliga driften ingår allt från administration av brandväggar till felsökning i en miljö som ständigt är utsatt för hackerattacker. I takt med att din kompetens ökar åläggs mer avancerade uppgifter som att ingå i projekt, genomföra installationer och uppgraderingar samt att lösa incidenter.

Din bakgrund:
Personen vi söker har troligen en examen från universitet, högskola eller motsvarande med inriktning nätverk och / eller IT-säkerhet. Vi vill att du åtminstone har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från IT-support eller liknande.

Mycket bra om du har erfarenhet inom nätverk/säkerhet där du arbetat med brandväggar, lastbalanserare, VPN, DNS, proxy, routing & switching och VLAN-hantering.

Talar vi specifik teknik så får du gärna ha arbetat med Check Point, Palo Alto, Splunk, Trend Micro eller andra likvärdiga säkerhetsprodukter.

Du som person:
Det vi ser i vår nya medarbetare är att du förutom att du har generell nätverkskunskap även är motiverad att jobba med IT-säkerhet och vill utbilda dig till expert inom systemintegration av IT-säkerhetsprodukter. Du har förmågan att lösa komplexa problem och göra teknisk felsökning. Vidare är du duktig på att förmedla ett tekniskt budskap och kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din ansökan:
Mnemonic har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvarig rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se.

Sista ansökningsdag är 2021-09-30 men då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsattas innan sista ansökningsdag.

Din nya arbetsgivare:
Hos Mnemonic får du möjlighet att göra en skillnad i det digitala samhället. Vi står för samarbete och informationsutbyte mellan olika aktörer i branschen, både nationellt och internationellt. Vi har utvecklat och bidragit till offentliga tjänster såsom passiv DNS, urlquery.net och secure DNS.

Våra medarbetare ges möjlighet och uppmuntras att bidra där vi professionellt kan göra en skillnad.

Vi kan erbjuda:
- Den mest spännande professionella IT-säkerhetsmiljön i Norden, där kompetens är av största vikt och du är omgiven av duktiga och hjälpsamma kollegor.

- Möjlighet att arbeta med landets största och mest spännande företag, både inom den offentliga och privata sektorn.

- Möjlighet att uppdatera dina kunskaper och personlig utveckling, i form av kurser, certifieringar och vidareutbildning.

- Konkurrenskraftiga villkor och bra pension och försäkringar.

- En arbetsgivare som uppskattar vikten av balans i livet och hjälper till att lösa praktiska problem i vardagen.

- Ett lönsamt och stabilt företag som ger resurser för innovation och utveckling av nya tjänster.

Ansök nu

Systemingenjör Embedded Rymd till Unibap Uppsala /Västerås

Uppsala

Din nya tjänst: 
Som systemingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att utveckla ny datorhårdvara från krav, design och programmering till test, underhåll och support.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har en erfarenhet av att vara med och genomfört ett antal projekt. Du vet hur man hanterar krav, design och test för att uppnå rätt resultat vad gäller både leverans och underhåll. Vi tror att du arbetat ett antal år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling.

Dina huvudkompetenser finns inom System Engineering, Linux och hårvarunära programmering, huvudsakligen i C och C++.

Du får gärna ha erfarenhet av elektronikdesign samt HW- och SW-testning men inget krav.

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare det ett plus.

Du som person:
Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare och kan vid behov också ta en mer ledande roll i ett team av ingenjörer för att lösa en mer komplex uppgift. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-09-30.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Embedded Ingenjör rymd till Unibap Uppsala / Västerås

Uppsala

Din nya tjänst: 
Som Embedded Ingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att vara med och utveckla ny datorhårdvara från krav, design till support, men framförallt fokusera på programmering och testning, .

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Din bakgrund:.
Vi tror att du arbetat några år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Dina huvudkompetenser finns inom Linux och hårvarunära programmering, huvudsakligen i C och C++.

Du får gärna ha erfarenhet av elektronikdesign samt HW- och SW-testning men inget krav.

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare det ett plus.

Du som person:
Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare och kan vid behov också ta en mer ledande roll i ett team av ingenjörer för att lösa en mer komplex uppgift. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-09-30.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Senior Projektledare Unibap

Uppsala

Din nya tjänst:
På Unibap kommer du som projektledare att leda ett eller flera av Unibaps projekt, främst kundprojekt. Du kommer att ansvara för både ekonomi, tekniskt resultat, tidplan och kundrelationer för respektive projekt. Du kommer att delta i både anbudet innan ett kontrakt undertecknas och ge stöd till eftermarknaden när ett projekt levereras. Projekten är varierade och du kommer att arbeta både mot rymd- och industriprojekt.

Unibap har stort fokus på projektsynergier, teknisk återanvändning och att bygga en långsiktig relation med sina kunder. 

 Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Leda kundprojekt

• Delta i anbud/offertarbete

• Coacha projektmedlemmar

För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Unibap tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Unibap erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.
Då Unibap arbetar för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten.
Läs gärna mer om Unibap här: www.unibap.com

Din bakgrund:
Rätt person har relevant akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet av att driva tekniskt avancerade projekt, gärna +10 års erfarenhet. Råkar du ha erfarenhet inom rymdindustrin och/eller drivit säkerhetsklassade projekt blir vi extra glada men det är inte ett krav.

Du har väldokumenterade färdigheter i projektledning, ledarskap, uppsättning av mål, läsning av kontrakt, hantering av underleverantörer, resurshantering och kan använda en kombination av ledningsförmåga och coachning för att uppnå ett bra resultat med ditt projektteam och partners.

Din bakgrund är sannolikt inom teknik, helst mjukvara eller hårdvaruteknik. Du talar svenska och har utmärkt engelska i tal och skrift och gärna körkort.

Du som person:
Du är en duktig kommunikatör och lagspelare som kan bygga och leda ett team av ingenjörer för att lösa komplexa uppgifter. Du är inte rädd att agera och ta ansvar för dina handlingar och beslut. Du är utan prestige och har inget emot att hjälpa till med alla möjliga uppgifter för att tillsammans med ditt team och kollegor utföra framgångsrika projekt.

Din ansökan:
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Unibap för denna roll. Vid frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744. Sista ansökningsdag är 2021-09-25. OBS: Vi går nu in i semestertider varför du kanske inte får en omedelbar respons av mig men intervjuer kommer ske i sommar så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld. Unibap vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Unibap engagerar sig också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

På Unibap finns idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Jobba som konsult

Du är vår tillgång
Du som anställd är vår viktigaste tillgång.
Bemötande
Du blir alltid trevligt bemött av oss.
Snabba svar
Du får alltid snabbt svar på frågor.
Förståelse
Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

Kontaktpersoner