Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Montör Danderyd

Din nya tjänst  Detta är ett inhyrningsuppdrag hos vår kund i Danderyd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att i produktionslinan fokusera på montering och test inom både elektronik och mekanik samt åtgärda eventuella fel i en högteknologisk produkt. Bra om du har erfarenhet av lite pilligare arbete samt ett praktiskt handlag. Många tester sköts via dator så god datavana är viktigt.

Detta är en mycket varierande tjänst där arbetet utförs i stationer som man roterar emellan. Utförliga instruktioner finns till alla moment.

Arbetet sker i fina lokaler och med ytterst trevliga medarbetare. Du arbetar dagtid.

OBS! Tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren och vi påbörjar intervjuer i augusti. 

Din bakgrund  Vi söker dig som gärna har erfarenhet av montering/test eller annat arbete/fritidsintresse där du arbetat finmotoriskt. Vi vill att du har gymnasiekompetens. Du talar svenska och engelska.

Du som person Vi söker dig som är noggrann och har ett teknikintresse. Som person är du drivande, uthållig, förändringsbenägen, kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi tror att rätt person är lika bra på att lära ut sina egna kunskaper som på att ta till sig information av andra. Du vill ständigt lära dig nytt, utvecklas och då gärna i sällskap av mycket kompetenta medarbetare.

Din ansökan Kunden samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Sanja Kolar, 070 860 82 52 eller Camilla Molander, 070-307 12 50 Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske under augusti månad.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

 

Ansök nu

Processoperatör Natt till Silex i Järfälla

Stockholm - Bromma

Din nya tjänst
Nu söker vi en processoperatör till natt-skift. Som processoperatör ansvarar du för tillverkningssteg i ett flertal olika utrustningar i renrumsmiljö. Du utför bland annat avsyningar med mikroskop, hämtar och hanterar materiel som krävs för produktionen och deltar i förbättringsarbetet i fabriken. Arbetstiden är enligt följande; Måndag-torsdag 23:00-07:00   Läs gärna mer om vår kund här: www.silex.se

Tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren och vi påbörjar intervjuer i augusti. 

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med teknisk inriktning i botten men inget krav. För att klara arbetet på bästa sätt krävs det att man är noggrann och metodiskt lagd. Tycker du att det stämmer in på dig så kan operatörsrollen passa dig bra. Ditt nya arbete kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Då du kommer att arbeta en hel del i datamiljö ska du kunna hantera de vanligaste programmen i Windows.

Du som person
Du är välkommen att söka tjänsten även utan formell utbildning eller erfarenhet. Din inställning till att lära dig nya saker kan räcka långt. Du kommer att arbeta relativt självständigt vilket ställer krav på din förmåga att prioritera. Du har ofta flera saker på gång samtidigt. Som person drivs du av att ständigt lära nytt. Du ser vad som behöver göras och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du vet med dig att du är flexibel, vetgirig och praktisk. Ni är flera personer som är delaktiga i produktionen så du är en person som jobbar bra tillsammans med andra. Silex rekryterar långsiktigt, har en modern personalpolitik och rustar för framtiden. Välkommen att söka ett spännande jobb på ett spännande företag.

 Din ansökan
Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se. Då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 450 Mkr och har 145 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2015. 

Ansök nu

Inköpare Bygginriktad Norra Sverige

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är uppdrag är på mellan 3-6 månader, förmodligen längre. Och......du får gärna starta på måndag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är övergripande ansvar för aktiviteter som rör inköp, förhandling och hantering av leverantörer av byggtjänster gällande entreprenadstyrda inköpsprojekt.
I tjänsten ingår även koordinering, stöttning och aktivt deltagande i upphandlingsprocesser, verifiera och godkänna upphandlingsplaner.
Självklart hanterar du budget för respektive upphandling. Klassiskt inköpsarbete med underbara bygg- och entreprenadfirmor helt enkelt. 

Din arbetsplats är belägen 77,2 mil från Stockholm, du kan arbeta hemifrån ca 2 dagar/vecka, resten av tiden behöver du vara på plats i vackra Norrland.

Som anställd på Thalamus kommer vi göra allt rimligt för att underlätta för dig som måste pendla uppåt eller neråt till arbetsplatsen. 

Vi pratar gärna även med dig som kör eget bolag.

Läs gärna mer om Thalamus här: www.thalamus.se 

Din bakgrund
Personen vi söker bör inneha akademisk utbildning inom logistik/inköp eller liknande och gärna 5 års erfarenhet inom inköp av bygg- & entreprenad. Mycket meriterande med erfarenhet från större byggprojekt, vår kund bygger inte en liten grop! Dom bygger just nu kanske den största gropen i Sverige.  För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra. Som konsult är du självgående och du har full stöttning från oss på kontoret kan vi lova.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2/7-21, OBS kort ansökningstid som du ser så sök gärna tjänsten redan idag.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Processoperatör Dag till Silex i Järfälla

Din nya tjänst
Nu söker vi en operatör till Silex Dagskift. Som processoperatör ansvarar du för tillverkningssteg i ett flertal olika utrustningar i renrumsmiljö. Du utför bland annat avsyningar med mikroskop, hämtar och hanterar materiel som krävs för produktionen och deltar i förbättringsarbetet i fabriken. Arbetstiden är enligt följande; 
måndag-torsdag 06:50-14:45  och fredag 06:50-13:30. 

Tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren och vi påbörjar intervjuer i augusti. 

Läs gärna mer om vår kund här: www.silex.se

Din bakgrund
Rätt person har någon typ av teknisk erfarenhet i bagaget. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med teknisk inriktning i botten. För att klara arbetet på bästa sätt krävs det att man är noggrann och metodiskt lagd. Tycker du att det stämmer in på dig så kan operatörsrollen passa dig bra.

Ditt nya arbete kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Då du kommer att arbeta en hel del i datamiljö ska du kunna hantera de vanligaste programmen i Windows.

Du som person
Du är välkommen att söka tjänsten även utan formell utbildning. Din inställning till att lära dig nya saker kan räcka långt. Du kommer att arbeta relativt självständigt vilket ställer krav på din förmåga att prioritera. Du har ofta flera saker på gång samtidigt. Som person drivs du av att ständigt lära nytt.

Du ser vad som behöver göras och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du vet med dig att du är flexibel, vetgirig och praktisk. Ni är flera personer som är delaktiga i produktionen så du är en person som jobbar bra tillsammans med andra.

Silex rekryterar långsiktigt, har en modern personalpolitik och rustar för framtiden. Välkommen att söka ett spännande jobb på ett spännande företag.

 Din ansökan
Silex Microsystems har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvariga rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se.

Intervjuer startar i augusti. Sista ansökningsdag är 2021-08-31

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 900 Mkr och har 300 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex Microsystems en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

 

Ansök nu

Montageledare Mekanik Svets - Andritz

Norrköping

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ AB.

Som montageledare på ANDRITZ är du ansvarig för montage, service och serviceåtaganden av Sodapannor hos ANDRITZ kunder. Arbetet innebär en del resor, i första hand arbetar du i Sverige.

Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak och det går mycket bra för ANDRITZ, en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och samspelet med övriga kollegor runt om i Sverige/Finland. Teknikområdet du söker dig till har stora utvecklingsmöjligheter och vi hoppas du vill bli en viktig kugge i framtida tillväxt inom affärsområdet.

Vi söker dig som tidigare arbetat som montageledare inom mekanik & tryckkärlssvetsning, företrädesvis på värmeverk, pannor, turbiner, pappersbruk eller liknande större industrier. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Att ansvara för att leda och fördela arbetet för interna & externa resurser under installation, ibland uppåt 30–40 personer 
 • Att planera montage innan start samt agera platsansvarig vid montage
 • Att ansvara för den mesta kontakten med kunder och underleverantörer både innan, under och efter installation

Andra förekommande arbetsuppgifter är förplanering, samordning och kommunikation med kunder, kollegor och UL (Underleverantörer) för att på bästa sätt genomföra installationen på kortast möjliga tid. 

Egentligen är det egalt var i Sverige du bor men ditt kontor finns i Norrköping varför du gärna få bo i Östergötland. 

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
Personen vi söker har arbetat med montage och agerat som montageledare i minst 6-8 år. Du är erfaren inom tung mekanisk industri, det inte ett krav med aktuella svetslicenser men du skall ha kompetens inom tryckkärlssvetsning då det är du som får många frågor och tar beslut gällande fogar, regelverk, avsyningar mm. Ytterst bra om du har erfarenhet av pannor och i synnerhet Sodapannor.

I tjänsten förekommer det en del resande, ca 100 dagar/år i först hand inom Sverige. Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B. Du är van användare av olika affärssystem, synnerligen trevligt om du arbetat i SAP. 

Mycket meriterande om du talar finska då du kommer ha en hel del kontakt med dina kollegor i Finland. 

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och tung teknik. Du är en god lyssnare, beslutsam, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Med kommunikativ menar vi att du trivs med kundkontakt, dina erfarna kollegor och inte minst i kontakten med befintliga och nya UL. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. 

Din ansökan
ANDRITZ AB samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 30/7–21. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag!  Vi ser fram emot att läsa din ansökan. 

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

Ansök nu

Development Engineer - Electronics

Stockholm

Your new position:
Production processes at IRnova include test measurements and characterization of the products - large image arrays and integrated modules. The characterization process employs a great deal of interdisciplinary knowledge and skills, such as technical physics, automation and electronic equipment, applied programming and mechanical design. Your main responsibility will be owning the electronic part of the characterization process.

The position implies a great deal of practical work in the lab. You will work in close contact with other engineers from the Optronics team, the production team, R&D team, and technical support for sales and customer support.

Your background:
We think you have a BSc or a MSc, but other graduate degrees could be considered, or equivalent work experience, not necessarily from industry. 

To be a suitable candidate for this position, we believe you possess the following competencies:

 • Experience and proven practical skills in design, testing, programming and troubleshooting of analogue and digital electronics are required.
 • Experience and proven practical skills in automation and measuring techniques are required.
 • Good practical skills in applied programming (e.g., MATLAB, Java, C++, Python) are required.
 • Practical skills in CAD of PCB are a merit.
 • Proven skills in programming of FPGA are a merit
 • General knowledge about the manufacturing process of printed circuit boards is a merit.
 • High level in both technical and communication English (written and spoken)


You as a person:
First, you have a genuine interest and passion for developing electronics of high quality. Furthermore, you are positive towards learning new things and developing your competence in different areas.  

We believe you are a team player who enjoys working together in a team to jointly achieve the best result for the customers and the company. Your ability to work with many different cultures is high.

As a person, you would describe yourself as independent, goal oriented and a good problem solver with analytical skills.

Your application
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions.

We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-07-15. 

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

 

Ansök nu

Processoperatör Kväll/Helg till II-VI i Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa två processoperatörer till Kväll-helgskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. 

Dina arbetstider är på ett populärt kväll- och helgskift, du arbetar varannan helg med lång ledighet mellan dina arbetspass. Arbetstiderna är mån-tors 14:00-23:40, fre 10:40-20:00 och lör-sön 07:00-19:00, därefter är du ledig i 7 dagar.

Vänligen läs mer om vår kund här; https://ii-vi.com

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel. Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Sanja Kolar på Thalamus 08-120 88 752  eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-08-15 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.

Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

 

Ansök nu

Processoperatör Kväll till II-VI i Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till II-VI.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa två processoperatör till kvällsskiftet. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat.  

Arbetstid är måndag-torsdag 14:00-23:40. Vänligen läs mer om vår kund här https://ii-vi.com/.

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inte krav. Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

 Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 788 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-08-15 men tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.

Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

 

Ansök nu

Administratör SAP Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Till långt uppdrag söker vi dig som vill arbeta på ett globalt företag med spännande produkter?

Nu söker en av våra största kunder efter en administratör till deras service- och supportavdelning. Du erbjuds ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler tillsammans med fantastiska medarbetare.

Som administratör hjälper du kunderna i processen med att upprätta dom dokument som behövs för att skicka in produkter till service. Du är delaktig i hela denna process från första kundkontakt till dess att produkten går i retur till kund. Arbetet sker i stor utsträckning via "tickets" i ärendehanteringssystemet  SAP och språket är engelska.   

Även om en hel del av arbetet sker självständigt står du aldrig ensam, inom avdelningens team hjälper ni varandra! 

Vår kund sitter i ljusa, fina lokaler i Täby. Tillsammans med härliga medarbetare kommer du befinna dig i en trevlig miljö.

Arbetstid är dagtid. 

Din ny arbetsgivare är Thalamus, läs gärna mer om oss här:www.thalamus.se

Din bakgrund

 • Du har en gymnasieexamen, meriterande med eftergymnasial utbildning.
 • Du bör ha arbetat i SAP minst 3 år, gärna med bakgrund inom SAP Customer Services. Att ha arbetat i annat stort ERP-system är mycket meriterande.
 • Mycket viktigt med erfarenhet av kundkontakt
 • Meriterande om du har jobbat i en organisation med många och relativt komplicerade flöden, internt och externt.
 • Du talar svenska och god engelska.

Du som person 
Personen vi söker vet med sig att den är serviceinriktad och kan hålla alla dom berömda bollarna i luften. Du trivs med att ge kunder service, är intresserad av förbättringsarbete, kan ge och ta emot hjälp i ditt arbete. Vidare är du glad, strukturerad, noggrann, engagerad och ansvarstagande. Att arbeta självständigt är inget problem för dig.

Då kunderna du kommer ha kontakt med finns över hela världen kräver arbetet hög nivå på både muntliga och skriftliga kunskaper i engelska samt svenska. Vår drömkandidat talar/skriver även på franska, spanska, italienska eller tyska.

Din ansökan
Du söker tjänsten via lämplig annons eller på www.thalamus.se. Vid frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. 

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 7/7-21.

Hjärtligt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.
Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är ett stadigt växande och lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Ansök nu

Processtekniker Dag till II-VI i Järfälla

Stockholm - Järfälla

Din nya tjänst
Detta är ett vikariat som sträcker sig till 2022-10-01.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. II-VI är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa en processtekniker till sitt Dagskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. 

Du arbetar på Dagskiftet och arbetstiderna är måndag-fredag 06:00-14:15. Vänligen läs mer om vår kund här https://ii-vi.com/.

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inte krav.

Din personlighet är lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
Själva arbetet kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. 

Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Thalamus rekryterare Camilla Molander 08-120 88 78 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752 . Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2021-07-15. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. II-VI Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019. Today II-VI has 22 000 employees in the world and 180 in Järfälla.

Ansök nu

Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

Stockholm

Din nya tjänst: 
Mnemonic är Nordens ledande IT- och informationssäkerhetsföretag, som erbjuder en unik kombination av tjänster och lösningar. Mnemonic har idag drygt 250 anställda, och vi växer snabbt både i Sverige, Norge och internationellt. För sjätte året i rad rankas vi som en av Norges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi levererar ett fullt spectra av IT-säkerhetstjänster till kunder i både privat och offentlig sektor.

Mnemonic är i en tillväxtperiod, och vi letar nu efter en strukturerad och motiverad medarbetare till att styrka vårt team. Vi söker någon som har ett intresse för IT och trivs med nätverk, produkter och avancerade tekniska lösningar.

Du kommer ingå i ett team med andra konsulter och jobba hos våra kunder med daglig drift och i projekt av de på marknaden bästa IT-säkerhetsprodukterna.

I den dagliga driften ingår allt från administration av brandväggar till felsökning i en miljö som ständigt är utsatt för hackerattacker. I takt med att din kompetens ökar åläggs mer avancerade uppgifter som att ingå i projekt, genomföra installationer och uppgraderingar samt att lösa incidenter.

Din bakgrund:
Personen vi söker har troligen en examen från universitet, högskola eller motsvarande med inriktning nätverk och / eller IT-säkerhet. Vi vill att du åtminstone har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom nätverk/säkerhet där du arbetat med brandväggar, lastbalanserare, VPN, DNS, proxy, routing & switching och VLAN-hantering.

Talar vi specifik teknik så får du gärna ha arbetat med Check Point, Palo Alto, Splunk, Trend Micro eller andra likvärdiga säkerhetsprodukter.

Du som person:
Det vi ser i vår nya medarbetare är att du förutom att du har generell nätverkskunskap även är motiverad att jobba med IT-säkerhet och vill utbilda dig till expert inom systemintegration av IT-säkerhetsprodukter. Du har förmågan att lösa komplexa problem och göra teknisk felsökning. Vidare är du duktig på att förmedla ett tekniskt budskap och kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din ansökan:
Mnemonic har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvarig rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se.

Sista ansökningsdag är 2021-07-15 men då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsattas innan sista ansökningsdag.

Din nya arbetsgivare:
Hos Mnemonic får du möjlighet att göra en skillnad i det digitala samhället. Vi står för samarbete och informationsutbyte mellan olika aktörer i branschen, både nationellt och internationellt. Vi har utvecklat och bidragit till offentliga tjänster såsom passiv DNS, urlquery.net och secure DNS.

Våra medarbetare ges möjlighet och uppmuntras att bidra där vi professionellt kan göra en skillnad.

Vi kan erbjuda:
- Den mest spännande professionella IT-säkerhetsmiljön i Norden, där kompetens är av största vikt och du är omgiven av duktiga och hjälpsamma kollegor.

- Möjlighet att arbeta med landets största och mest spännande företag, både inom den offentliga och privata sektorn.

- Möjlighet att uppdatera dina kunskaper och personlig utveckling, i form av kurser, certifieringar och vidareutbildning.

- Konkurrenskraftiga villkor och bra pension och försäkringar.

- En arbetsgivare som uppskattar vikten av balans i livet och hjälper till att lösa praktiska problem i vardagen.

- Ett lönsamt och stabilt företag som ger resurser för innovation och utveckling av nya tjänster.

Ansök nu

Logistikkoordinator Medicintekniskt bolag Stockholm

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Vår kund sitter mitt i City i superfina lokaler och tillverkar en synnerligen avancerad maskin som används i cancervård.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är koordinering av Outboundprodukter runt om i världen. Du kommer tillsammans med 6-7 kollegor ansvara för ett brett sortiment av 

av mekaniska och elektriska komponenter kommer fram till företagets kunder.

Du arbetar ERP-Systemet M3.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:

 • Logistikkoordinering av projekt/system leveranser: boka transporter, koordinering av förpackningar/emballage, koordinering med distributörer/Business Units, Fakturering etcetera
 • Kommunikation med kunder och följa upp order
 • Ha god kommunikation med transportbolag relaterat till sändningar av gods och hålla kunderna informerade
Vid frågor gällande denna spännande tjänst vänder du dig till Camilla Molander eller Christer Johansson på Thalamus.
Tjänsten söker du bäst på www.thalamus.se

 

Din bakgrund
Personen vi söker bör inneha akademisk utbildning inom logistik/inköp eller flera års erfarenhet av Planering, Transporter, Exportorder samt regulatoriska krav.  

Tidigare erfarenhet av kundservice och bra internationella kunskaper kommer att vara faktorer som gör att du lyckas i arbetet samt att kunna ta snabba beslut.

Meriterande med erfarenhet från tillverkande företag. Med fördel har du arbetat i ett eller flera större ERP-system. För denna tjänst behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska.

Du som person
Profilen på personen är prestigelös, engagerad, driven och flexibel. Du vet med dig att du passar i en trevlig, snabb och dynamisk miljö. Strukturerad, organiserad och effektiv är ord som beskriver dig bra.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan och har du frågor ringer du till Camilla Molander 08-120 88 788 eller Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 25/6-21

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och kan du börja omgående blir vi extra glada.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Ansök nu

Exportkoordinator Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag med möjlighet till anställning hos vår kund. Kan du får du gärna börja arbeta omgående.

Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna, ljusa och fina lokaler. Arbetstid är dagtid med viss flexmöjlighet. I dessa tider erbjuds du såklart även arbeta på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Registrera kundordrar för reservdelar och maskiner
 • Hantera bokning av utleveranser, boka frakt, ta fram fraktdokumentation, fakturera kunder
 • Samverka med dotterbolag, agenter/distributörer, produktion och lager
 • Fraktbokningar paket, flyg, bil och båt

För jobbet krävs god samarbetsförmåga både inom teamet och med dotterbolag och kunder runt om i världen. 

Som medarbetare på Thalamus erbjuds du månadslön, kollektivavtal och försäkring. Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrund
Personen vi söker har gärna eftergymnasial utbildning inom export/transport och har hunnit arbeta några år med liknande arbetsuppgifter. 

Erfarenhet av Office-program krävs samt van användare av affärssystem och kundorderhantering i ett affärssystem är ett stort plus. Arbetsspråk är svenska och Engelska och förmåga att kommunicera professionellt på svenska och engelska krävs i jobbet.
Meriterande med erfarenhet från kundorderhantering och exporthantering i tillverkande industri med globala kunder.

Du som person
Vi söker dig som är prestigelös, effektiv, självgående och ansvarsfull. Du är god vän av ordning & reda. 

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Täby. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/5-21

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Ingenjör Firmware Senseair Hälsingland

Delsbo

Din nya tjänst 
Söker du mer lugn, mer natur och vill flytta till Hälsingland har Senseair jobbet för dig

Detta är en rekrytering till vår kund Senseair med kontor i Delsbo, Kista och Västerås. Vi söker i första hand dig som vill bo och arbeta i vackra Hälsingland. 

Senseair utvecklar, konstruerar och producerar avancerade gassensorer i världsklass.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är hårdvarunära programmering. I rollen ingår även att implementera och underhålla programvaran för sensorer och stödprogram. Du arbetar med nyutveckling men även en del underhåll och förbättringar av befintliga system ingår. Andra exempel på arbetsuppgifter är:

 • Deltar i olika projekt
 • Test, utvärdering och verifiering av mjukvara/hårdvara
 • Vidareutveckling av produkter

Senseair planerar att fortsätta växa och bibehålla sin nuvarande familjära atmosfär och du kommer snabbt bli delaktig i både teoretiska som praktiska frågeställningar. Du arbetar nära produktionen och på Senseair går laget före jaget.

Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att ”make sense of air”.

Läs gärna mer om din nästa arbetsgivare här:

www.senseair.com

Senseair youtube kanal

Senseair film

Din bakgrund
Personen vi söker har relevant ingenjörsexamen. Senseair välkomnar både dig som precis avslutat dina studier och dig som hunnit arbeta några år med liknande arbetsuppgifter.
Har du inte arbetat med just sensorer står Senseair beredda att lära dig. Vi önskar att du har goda kunskaper och intresse för hårdvarunära programmering och särskilt inom inbyggda system. Du trivs med dokumentation och har vi riktig tur kommer du från bilindustrin. Du talar och skriver obehindrat på engelska.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, händig, driven och självgående. Du är god vän av ordning & reda och tekniskt nyfiken. Vi hoppas att du trivs i en familjär anda och i en atmosfär där alla hjälps åt oavsett arbetsuppgift.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Hälsingland. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via Thalamus hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 21/6-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Senseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Senseair arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten.  Du hittar deras sensorer för mätning av luftkvaliteten i byggnader, fordon, miljöstationer, medicinska applikationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

I Sverige finns det ca 180 medarbetare i Delsbo, Kista och Västerås. Globalt finns Senseair i Chengdu och Düsseldorf.

Ansök nu

Systemingenjör, inbyggda system till Uppsala eller Västerås

Uppsala

Din nya
tjänst:
Som systemingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa lösningar mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att utveckla ny datorhårdvara från krav, design och programmering till test, underhåll och support.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har en erfarenhet av att vara med och genomfört ett antal projekt. Du vet hur man hanterar krav, design och test för att uppnå rätt resultat vad gäller både leverans och underhåll underhåll. Vi tror att du arbetat ett antal år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Du har kunskap inom ett eller flera områden:

 • Inbäddad utveckling
 • Kretskortsdesign
 • FPGA-programmering, HDL/VHDL/System Verilog Systemteknik (gärna Microsemi FPGA)
 • HW- och SW-testning

Önskade tekniska baskompetenser är inom:

 • Systemteknik
 • C, C++
 • Linux

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är ytterligare det ett plus.

Då arbetar vi för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna och icke binära sökande till tjänsten

Du som
person:
För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare och kan vid behov också ta en mer ledande roll i ett team ingenjörer för att lösa en mer komplex uppgift. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-06-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan få sista ansökningsdagen så mycket som möjligt! Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och en bättre och mer hållbar värld.

Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad inom AI och automation har brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Kontaktpersoner