Gör karriär hos oss

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.

Lediga tjänster just nu

Lagermedarbetare Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst 
Vår kund i Täby utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Vi söker dig som sätter ära i att packa rätt, har du ett antal års erfarenhet är det ett plus. I packstationen passerar allt material som ska ut till kund, distributör eller vidare till service. De order som packas sträcker sig från litet till skrymmande och innehåller ofta känsligt material som paketeras enligt specifika krav. I arbetet ingår packning samt bokning av speditörer och ett nära samarbete med export för att säkerhetsställa dagens orderbehov.

Din bakgrund Personen vi söker har minst gymnasieutbildning. Vi tror att du har 1-5 års erfarenhet från lagerarbete och packning men rätt person med rätt inställning beaktas också. Meriterande med erfarenhet i affärssystemet M3.

Du som person Vi tänker oss att du är en person som är noggrann i ditt arbetssätt och med öga för detaljer. Du känner stolthet i ditt arbete och lämnar bara ifrån dig en väl kontrollerad produkt. Du är van att skifta tempo utan att tumma på kvalitén. Du jobbar bra i team och kommunicerar de behov som kan uppstå med arbetet. Då packningen består av olika stationer med olika krav ser vi också gärna att du är nyfiken på kunskap och villig att bredda din kompetens vartefter.

Din ansökan Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Täby. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 1/6-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tänker att du kan börja arbeta 12/7-21.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. 

Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Lagerjobb Upplands Väsby

Stockholm

Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag med möjlighet till anställning hos vår kund. Kan du får du gärna börja arbeta omgående.

Vår kund erbjuder trevlig arbetsmiljö, varmt ledarskap och betald ledighet mellan jul & nyår.

VI söker både dig som vill hitta ditt nästa jobb på lång sikt men även dig som vill arbeta fram till hösten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är traditionellt lagerarbete. Du hämtar din plocklista, plockar "rätt" produkt och skickar iväg det till kunden som glatt öppnar sin kartong och där hittar sina beställda varor omsorgsfullt paketerade.

Du kör truck, plockar varor, inventerar och arbetar i ERP-systemet Pyramid.
Arbetstider är 07.00-16.00 med flexmöjlighet.

Det går utmärkt att ta sig till arbetsplatsen kommunalt men har du bil går det ännu snabbare.

Uppdraget sträcker sig minst detta år och självklart kan du ha semester i sommar.

Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrund
Personen vi söker har truckkort och gärna arbetat ett eller ett par år på lager och vet att du trivs med denna typ av arbete. Toppen om du har erfarenhet av ERP-systemet Pyramid men är ej krav.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, glad, engagerad och självgående. Du är god vän av ordning & reda. Vi räknar med att du trivs på lagret och vill bidra till trivseln på din nya arbetsplats.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka ett kul lagerjobb på en mycket trevlig arbetsplats. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 31/5-21

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag, belägna i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet & rekrytering i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Nyutexad civilekonom mot affärsutveckling/affärssystem - Göteborg

Göteborg

Din nya tjänst
Zedcom expanderar och söker nu flera nyexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemskonsult via vårt traineeprogram. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I vårt traineeprogram kommer du att få en gedigen utbildning i affärssystem, utveckling/integration och business intelligence. Under utbildningen kommer du även att få genomföra Vismas certifieringsprogram.

Målet är att du ska få en bra grund för att kravställa, driva implementering och utbilda bolag i sin övergång till moderna affärssystem.

Du kommer tidigt att vara delaktig i spännande kundprojekt, utöver mentorskap och utbildning kommer du att ingå i ett team med trainees och konsulter som alla har det gemensamma målet att växa tillsammans.

Du får ett spännande arbete med kompetenta och härliga kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Din bakgrund
Vi tror att du är en nyexaminerad civilekonom eller motsvarande. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult. För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Du som person
För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Din ansökan
Vi på Thalamus har återigen fått förtroendet att rekrytera en ny medarbetare till Zedcom. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50. Sista ansökningsdag är 2021-06-06.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Din nya arbetsgivare
På Zedcom brinner vi för att göra bolag mer konkurrenskraftiga, effektiva och framför allt lönsamma. Därför har vi noga valt vilka tjänster vi rekommenderar och representerar. 

Zedcom är en certifierad partner till Visma där det molnbaserade affärssystemet Visma.net är flaggskeppet som du kommer att arbeta med. 

För att ytterligare framtidssäkra för våra kunder erbjuder vi också integrerade lösningar såsom Hubspot, projekthantering, Eazystock och Business intelligence.

 Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans och fira framgångar. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. På Zedcom har du möjligheten att själv styra över ditt fokusområde och karriärsutveckling.

 

Ansök nu

Electronics Engineer – Optronics and Automation to IRnova

Stockholm

Your new position:
Production processes at IRnova include test measurements and characterization of the products - large image arrays and integrated modules. The characterization process employs a great deal of interdisciplinary knowledge and skills, such as technical physics, automation and electronic equipment, applied programming and mechanical design. Your main responsibility will be owning the electronic part of the characterization process.

The position implies a great deal of practical work in the lab. You will work in close contact with other engineers from the Optronics team, the production team, R&D team, and technical support for sales and customer support.

Your background:
We think you have a BSc or a MSc, but other graduate degrees could be considered, or equivalent work experience.

To be a suitable candidate for this position, we believe you possess the following competencies:

 • Experience and proven practical skills in design, testing, programming and troubleshooting of analogue and digital electronics are required.
 • Experience and proven practical skills in automation and measuring techniques are required.
 • Good practical skills in applied programming (e.g., MATLAB, Java, C++, Python) are required.
 • Practical skills in CAD of PCB are a merit.
 • Proven skills in programming of FPGA are a merit
 • General knowledge about the manufacturing process of printed circuit boards is a merit.
 • High level in both technical and communication English (written and spoken)


You as a person:
First, you have a genuine interest and passion for developing electronics of high quality. Furthermore, you are positive towards learning new things and developing your competence in different areas.  

We believe you are a team player who enjoys working together in a team to jointly achieve the best result for the customers and the company. Your ability to work with many different cultures is high.

As a person, you would describe yourself as independent, goal oriented and a good problem solver with analytical skills.

Your application
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions.

We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-06-06. 

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

 

Ansök nu

Development Engineer – Characterization to IRnova

Stockholm

Your new position:
As a Development Engineer at IRnova you will set internal process and perform detector optronics characterization. You will work in close contact with the Production Team, R&D team, and Technical Support for sales and customer support.

The position implies a great deal of practical work in the lab.

You will be responsible for:

 • IRnova’s volume production measurement throughput and statistical analysis robustness.
 • Setting and maintaining a robust measurement process for all IRnova´s products

Your daily tasks will be:

 • Optimize characterization methodology
 • Define and maintain characterization benches and tools.
 • Provide technical support and assistance to production team.
 • Contribute to technical documentation.
 • Participate to technical support internal investigations

Production processes at IRnova include test measurements and characterization of the products - large image arrays and integrated modules. The characterization process employs a great deal of interdisciplinary knowledge and skills, such as technical physics, automation electronic equipment, applied programming, and mechanical design.

Your background:
We think you have a BSc or a MSc, but other graduate degrees could be considered, or equivalent work experience.

To be a suitable candidate for this position, we believe you possess the following competencies:

 • Electronics and automation (highly valued).
 • Applied programming (MATLAB or similar).
 • Mechanical design.
 • Infrared imaging is a merit.

You as a person:
First, you have a genuine passion for technology. Furthermore, you are positive towards learning new things and developing your competence in different areas. We believe you are a team player who enjoys working together in a team to jointly achieve the best result for the customers and the company. Your ability to work with many different cultures is high.

As a person, you would describe yourself as independent, well organized with very good analytical skills.

For the position you need good technical writing and good communication skills in English, both written and spoken.

Your application
Very welcome with your application! In this recruitment, IRnova collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander at 070-307 12 50 or Sanja Kolar at 070-860 82 52 with your questions.

We will read applications continuously and the position may be filled before last day of application, so please send us your application today. Last day to apply is 2021-06-06.

Your future Employer:
IRnova is part of a handful companies in the world capable of producing thermal infrared detectors. Our history started in the 80’s, when Swedish QWIP research founders set our lab as the leading world supplier of QWIP infrared detectors, mainly serving defense sector at that time. Following up on promising new materials and emerging commercial applications for infrared detectors, IRnova set new private equities onboard and pioneered T2SL detector production to embrace an exciting growth plan, following-up T2SL detector market demand.

 

 

Ansök nu

Exportkoordinator Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst
Detta är ett långt uppdrag med möjlighet till anställning hos vår kund. Kan du får du gärna börja arbeta omgående.

Du erbjuds ett uppdrag på ett företag med moderna, ljusa och fina lokaler. Arbetstid är dagtid med viss flexmöjlighet. I dessa tider erbjuds du såklart även arbeta på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Registrera kundordrar för reservdelar och maskiner
 • Hantera bokning av utleveranser, boka frakt, ta fram fraktdokumentation, fakturera kunder
 • Samverka med dotterbolag, agenter/distributörer, produktion och lager
 • Fraktbokningar paket, flyg, bil och båt

För jobbet krävs god samarbetsförmåga både inom teamet och med dotterbolag och kunder runt om i världen. 

Som medarbetare på Thalamus erbjuds du månadslön, kollektivavtal och försäkring. Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrund
Personen vi söker har gärna eftergymnasial utbildning inom export/transport och har hunnit arbeta några år med liknande arbetsuppgifter. 

Erfarenhet av Office-program krävs samt van användare av affärssystem och kundorderhantering i ett affärssystem är ett stort plus. Arbetsspråk är svenska och Engelska och förmåga att kommunicera professionellt på svenska och engelska krävs i jobbet.
Meriterande med erfarenhet från kundorderhantering och exporthantering i tillverkande industri med globala kunder.

Du som person
Vi söker dig som är prestigelös, effektiv, självgående och ansvarsfull. Du är god vän av ordning & reda. 

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Täby. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Ida Sebitli 08-120 88 774. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/5-21

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss? 

Ansök nu

Supporttekniker Level 2 Täby

Stockholm - Täby

Din nya tjänst

I rollen som supporttekniker ansvarar du främst för att erbjuda teknisk support till företagets anställda i Täby men även till utlandskontoren. Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen lokal IT-support, där ärendena kommer in från slutanvändarna via ärendehantering, telefon eller direktkontakt.

På Thalamus erbjuds du en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll.

 

I din roll som supporttekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. Du kommer att få arbeta med både svenska och internationella kunder.

 

Du felsöker, löser olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hanterar ärenden kopplat till applikationer och system som Office 365, AD, Web, telefoni, integrationer, skrivare, enklare felsökning av nätverk samt hårdvara.

 

Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se 

Din bakgrund
Vi tycker rätt person har 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter exempelvis som support eller IT tekniker. 
• Stort intresse för IT och teknik
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Goda kunskaper i PC, Windows, Office 365, AD, behörigheter och gärna Azure administration

Vill du samla fler pluspoäng så har du kunskaper inom Windows 7, MS Office samt erfarenhet av att arbeta med felsökning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Du som person
Som person är du flexibel, social, ansvarsfull och serviceinriktad då du som supporttekniker har mycket kontakt med människor. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet. 

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande. Vid frågor ringer du Christer Johansson 08-120 88 744 eller Ida Sebitli på 08-120 88 774. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30/5-21.

Tjänsten är tillgänglig omgående.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Ansök nu

Ingenjör Firmware Senseair Hälsingland

Delsbo

Din nya tjänst 
Söker du mer lugn, mer natur och vill flytta till Hälsingland har Senseair jobbet för dig

Detta är en rekrytering till vår kund Senseair med kontor i Delsbo, Kista och Västerås. Vi söker i första hand dig som vill bo och arbeta i vackra Hälsingland. 

Senseair utvecklar, konstruerar och producerar avancerade gassensorer i världsklass.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är hårdvarunära programmering. I rollen ingår även att implementera och underhålla programvaran för sensorer och stödprogram. Du arbetar med nyutveckling men även en del underhåll och förbättringar av befintliga system ingår. Andra exempel på arbetsuppgifter är:

 • Deltar i olika projekt
 • Test, utvärdering och verifiering av mjukvara/hårdvara
 • Vidareutveckling av produkter

Senseair planerar att fortsätta växa och bibehålla sin nuvarande familjära atmosfär och du kommer snabbt bli delaktig i både teoretiska som praktiska frågeställningar. Du arbetar nära produktionen och på Senseair går laget före jaget.

Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att ”make sense of air”.

Läs gärna mer om din nästa arbetsgivare här:

www.senseair.com

Senseair youtube kanal

Senseair film

Din bakgrund
Personen vi söker har relevant ingenjörsexamen. Senseair välkomnar både dig som precis avslutat dina studier och dig som hunnit arbeta några år med liknande arbetsuppgifter.
Har du inte arbetat med just sensorer står Senseair beredda att lära dig. Vi önskar att du har goda kunskaper och intresse för hårdvarunära programmering och särskilt inom inbyggda system. Du trivs med dokumentation och har vi riktig tur kommer du från bilindustrin. Du talar och skriver obehindrat på engelska.

Du som person
Vi söker Dig som är prestigelös, händig, driven och självgående. Du är god vän av ordning & reda och tekniskt nyfiken. Vi hoppas att du trivs i en familjär anda och i en atmosfär där alla hjälps åt oavsett arbetsuppgift.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande och varierad tjänst på ett High-tech bolag i Hälsingland. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller till Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via Thalamus hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 21/6-21.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
Senseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Senseair arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten.  Du hittar deras sensorer för mätning av luftkvaliteten i byggnader, fordon, miljöstationer, medicinska applikationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

I Sverige finns det ca 180 medarbetare i Delsbo, Kista och Västerås. Globalt finns Senseair i Chengdu och Düsseldorf.

Ansök nu

Systemingenjör, inbyggda system till Uppsala eller Västerås

Uppsala

Din nya tjänst:
Som systemingenjör hos Unibap kommer du få möjlighet att arbeta med spännande innovativa lösningar riktat mot rymdindustrin. Du kommer att delta i design, utveckling och underhåll av Unibaps SpaceCloud ™ -lösning med fokus på att utveckla och anpassa datorer till satelliter.

Dina uppgifter kommer att vara att utveckla ny datorhårdvara från krav, design och programmering till test, underhåll och support.

Din arbetsplats kan vara på Unibaps kontor i antingen Uppsala eller Västerås.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har en erfarenhet av att varit med och genomfört ett antal projekt. Du vet hur man hanterar krav, design och test för att uppnå rätt resultat vad gäller både leverans och långsiktigt underhåll. Vi tror att du arbetat ett antal år med datorhårdvara och inbyggd mjukvaruutveckling. Du har kunskap inom ett eller flera nedanstående områden:

 • Embeddedutveckling
 • Kretskortsdesign
 • FPGA-programming, HDL/VHDL/System Verilog Systemteknik (gärna Microsemi FPGA)
 • HW and SW testing

Önskade tekniska baskompetenser är inom:

 • System Engineering
 • C, C++
 • Linux

Du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Goda kunskaper i svenska är meriterande. Har du körkort är det ytterligare ett plus.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning på företaget ser vi gärna kvinnliga och icke binära sökande till tjänsten

Du som person:
För att trivas hos Unibap ska du gilla förändring och att arbeta i ett växande bolag. Vi tror mycket på kombinationen av kreativitet, ordning och reda och att ha kul på jobbet. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och möjligheten att vara med på en spännande resa med att skapa framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Du är driven, tar initiativ, kommunicerar väl, är en lagspelare och kan vid behov också ta en mer ledande roll i ett team av ingenjörer för att lösa en mer komplex uppgift. Du vet hur man prioriterar arbete, identifierar och kommunicerar risker och föreslår alternativa lösningar vid behov.

Din ansökan:
Vi på Thalamus hjälper Unibap att rekrytera en ny medarbetare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Christer Johansson på 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2021-05-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Din nya arbetsgivare:
Unibaps vision är att med innovativa och världsledande AI- och automationslösningar verka för en effektivare och mer hållbar industri och rymdfart och därigenom en bättre och mer hållbar värld. Vi vill vara med och utveckla den teknik som i framtiden gör det möjligt att för människan att leva på nya platser i universum. Vi engagerar oss också i arbetet med hur samhället ska anpassas till framtidens arbetsmarknad. En arbetsmarknad där AI och automation har implementerats brett och kompetensförsörjningsbehovet har ändrats.

Vi är idag 25 medarbetare med olika bakgrund, nationalitet, kön, utbildning och erfarenhet som tillsammans skapar Framtidens intelligenta automation inom rymd och industri.

Ansök nu

Supporttekniker till Uppsala / Stockholm

Uppsala

Har du någon erfarenhet av att arbeta med IT-support eller liknande och vill ta dig an nästa utmaning? Kan du tänka dig att starta ditt första uppdrag i Uppsala, men även vara öppen för att arbeta i Stockholm om ditt uppdrag tar slut? Då är du den vi söker!

Din nya tjänst

Kunden är en av Uppsalas största och mest välkända organisationer. Då IT-området hos kunden befinner sig i en övergripande förändringsprocess kommer särskild vikt läggas vid att du är öppen för olika typer av arbetsuppgifter och har viljan och förmågan att följa utveckling och förändring inom teknikområdet. Tillsammans med ditt team kommer du vara med och supporterat över 50.000 användare och tempot är stundvis högt.

Som supporttekniker kommer du att hjälpa organisationens anställda och studenter med deras IT frågor. Du kommer att hantera ärenden främst via telefon och mail. Ärenden administreras i deras ärendehanteringssystem. Du kommer att arbeta med problemlösning av IT-relaterade frågor inom en stor och komplex IT-miljö. Du får möjlighet att svara på IT-relaterade frågor, eskalerar ärenden, ta emot och lägger beställningar och vid behov upprättar och uppdaterar användarguider, rutiner och dokumentation inom ansvarsområdet. Servicedesk ansvarar även för driftövervakningen av de IT-system som driftas.  Ni ansvarar för att hantera och eskalera eventuella incidenter. Gruppen har i hög grad ett gemensamt ansvar för strategiska där alla är med och bidrar.

 

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

 

Din bakgrund

Du har troligtvis tidigare erfarenhet av IT support eller erfarenhet som bedöms likvärdigt.

Din profil

För att passa in på arbetsplatsen så letar vi nu efter en person som har förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt och strukturerat med problemlösning i en miljö där tempot periodvis är högt. Du har en positiv inställning, är förtroendeingivande, skapar goda kundrelationer, är lyhörd och hjälper användarna på ett pedagogiskt sätt samt snabbt hittar rätt nivå på samtalet, både tekniskt och tilltalsmässigt. Du bör vara noggrann och effektiv och ha en väl utvecklad servicemedvetenhet. Du är öppen för olika typer av arbetsuppgifter och har viljan och förmågan att följa utveckling och förändring inom teknikområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Krav

• Relevant IT-utbildning, minst gymnasienivå, eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig

• Goda kunskaper om Windows, MacOS och mobila enheter

• Förmåga att kommunicera med skilda grupper inom verksamheten, b.la. administratörer, systemutvecklare och IT-driftorganisation

• Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska

 

Din ansökan Alla ansökningar hanteras via vår hemsida https://thalamus.se/. Vid frågor, kontakta gärna Andreas.blomsterlund@thalamus.se eller Felix.Hernvall@thalamus.se.

 

Processen: Intervjuer sker löpande och vi presenterar fram kandidater när vi har hittat rätt person för uppdraget.

Plats: På detta uppdrag kommer du att vara placerad i Uppsala, men förväntas ha en öppenhet att arbeta i Stockholm också eftersom du i framtiden kan komma att placeras i Stockholm om uppdraget tar slut.

Heltid: Ja, 100%

Språk: Flytande i svenska och engelska

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom Helpdesk, second line & Drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.  Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans. På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

 


Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

Nyutexad civilekonom mot affärsutveckling/affärssystem

Stockholm

Din nya tjänst
Zedcom expanderar och söker nu flera nyexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemskonsult via vårt traineeprogram. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I vårt traineeprogram kommer du att få en gedigen utbildning i affärssystem, utveckling/integration och business intelligence. Under utbildningen kommer du även att få genomföra Vismas certifieringsprogram.

Målet är att du ska få en bra grund för att kravställa, driva implementering och utbilda bolag i sin övergång till moderna affärssystem.

Du kommer tidigt att vara delaktig i spännande kundprojekt, utöver mentorskap och utbildning kommer du att ingå i ett team med trainees och konsulter som alla har det gemensamma målet att växa tillsammans.

Du får ett spännande arbete med kompetenta och härliga kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Din bakgrund
Vi tror att du är en nyexaminerad civilekonom eller motsvarande. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult. För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Du som person
För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Din ansökan
Vi på Thalamus har återigen fått förtroendet att rekrytera en ny medarbetare till Zedcom. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50. Sista ansökningsdag är 2021-05-20.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Din nya arbetsgivare
På Zedcom brinner vi för att göra bolag mer konkurrenskraftiga, effektiva och framför allt lönsamma. Därför har vi noga valt vilka tjänster vi rekommenderar och representerar. 

Zedcom är en certifierad partner till Visma där det molnbaserade affärssystemet Visma.net är flaggskeppet som du kommer att arbeta med. 

För att ytterligare framtidssäkra för våra kunder erbjuder vi också integrerade lösningar såsom Hubspot, projekthantering, Eazystock och Business intelligence.

 Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans och fira framgångar. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. På Zedcom har du möjligheten att själv styra över ditt fokusområde och karriärsutveckling.

 

Ansök nu

Supporttekniker

Stockholm

Din nya tjänst
Arbetet innebär att arbeta i varierade supportroller. Där du beroende på erfarenhet kan jobba onsite eller i telefon, mejl och chatt med IT-problem internt för användarna på företaget. Du kommer jobba i en glad och energigivande grupp där ni hjälper och stöttar varandra för att utvecklas. Arbetsplatsen är väldigt sociala, har en human och positiv atmosfär. De erbjuder även tydliga mål för hur man ska ta nästa steg i sin utveckling och vad man behöver uppfylla för att ta sig dit. Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

 

I din roll som supporttekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. Du kommer att få arbeta med både svenska och internationella kunder. I ert team arbetar ni flera mot att uppnå bolagets mål och du kommer tillhöra en grupp supporttekniker med stora hjärtan och vilja att göra sitt bästa. Beroende på kunden och erfarenhet kommer du att ta emot ärenden genom på plats support, telefon, mejl och chatt. De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen. Då hög kundnöjdhet är en viktig faktor.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

 

Din bakgrund
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med IT, support och/eller utbildat dig. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta eget ansvar.

 

Vill du samla fler pluspoäng så har du kunskaper inom Windows 7, MS Office samt erfarenhet av att arbeta med felsökning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Vi värderar högt
• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT, Support eller utbildning som motsvarar.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ett plus
• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

 

Du som person
Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som supporttekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.


Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.


Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk.

Ansök nu

Supporttekniker till stor organisation

Stockholm - Odenplan

Din nya tjänst

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller IT-support via telefon och är intresserad av att utvecklas inom IT? Då är vi intresserade av att veta mer om dig!

Rollen som supporttekniker kommer att innebära att du kommer att hantera ärenden främst via telefon och mail. Du kommer att arbeta med att lösa kundernas IT-relaterade problem, allt ifrån ändring av lösenord till mer kluriga tekniska problem. Arbetet inkluderar en del administration i form av att logga ärenden och skicka ut mail om uppdateringar kring användarna. Ju mer du lär dig desto svårare ärenden kommer du att få möjlighet att hantera. Du kommer att få möjlighet att lära dig och skapa dig en förståelse för IT inom en stor och komplex IT-miljö. Organisationen är en av Stockholms största och mest välkända organisationer.

Som ny på arbetsplatsen så kommer du att utbildas under den första veckan. Du kommer att få lära dig om hur du hittar i kundens system och hur du ger svar på frågor. 

Du kommer att få medlyssna och har utbildare i närheten som kan stötta dig i dina samtal. Till en början kommer du att få lära dig processer, rutiner och arbetssätt. Frågorna som kommer till supporten kan i början handla om återställningar av lösenord eller hantering av behörigheter. Senare kommer det att handla allt mer om felsökning av datorer, nätverk och mobiltelefoner.

Du kommer att tillhöra att trevligt gäng med varma och ödmjuka personer. På arbetsplatsen så hjälper alla varandra och det finns en starkt inkluderande gemenskap. För att passa in i gruppen så letar vi nu efter en trevlig, ödmjuk, lugn och service minded person som tycker om att prata med människor och samarbeta med andra.  

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi fast anställning med kollektivavtal, fast lön och bra villkor. Det finns möjlighet att utvecklas som konsult på Thalamus om du har en egen vilja och driv att göra detta. Som anställd kommer du att ha tillgång till utbildningar och möjlighet att ta certifieringar inom infrastruktur.

Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka. Schemat förläggs mellan 6-22, måndag till söndag. 


Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat i en kundtjänst eller support men känner att du vill utvecklas mer inom IT, främst Windows. Vi ser gärna att du pluggat IT och/eller jobbat inom något tekniskt. Det är även plus att ha jobbat felsökning. Viktigt att man talar flytande svenska och engelska. Du behöver kunna tänka dig att arbeta skift.

 

Vi värderar högt

• Jobbat inom kundtjänst eller IT-support som innehåller kundkontakt via telefon, chatt eller mejl.

• Intresse inom IT.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du gillar att skriva och formulera korrekta meningar. 

 

 

Ett plus

• Utbildad inom IT/teknik

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Microsoft Office

• Skrivare

• Active directory

• Remote styrning

Du som person

Viktigt med en inställning av att man vill lära sig IT och att man gillar problemlösning. Då stor del av ditt jobb kommer innehålla detta. Även att man gillar att prata med människor i telefon, chatt och mejl. Du trivs med att ha kollegor omkring dig men klarar av att jobba självständigt.

Din ansökan
Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande. Tjänsten kommer troligtvis att starta i början av maj.

  

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk, supporttekniker.

Ansök nu

Kontaktpersoner