Personal och tjänster inom IT

Låt oss ta din IT till nya höjder, genom att stötta upp med personal eller IT-tjänster. Med en kontaktperson men heltäckande lösningar, skapar vi skalbarhet, stabilitet och smidighet för ditt företag.

Kontakta oss

IT-konsulter i Stockholm

IT-konsulter

Konsulter inom IT

Vi säkerställer er IT med konsulter inom infrastruktur. Här tillhandahåller vi IT-tekniker på olika nivåer så som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker.

Läs mer om våra IT-konsulter

IT-rekrytering

Vi hjälper er med IT-rekrytering

Attrahera de bästa IT-talangerna för just ditt företag! Med utvecklade rekryteringsprocesser, system och erfarenhet av IT, hittar vi rätt personer till er organisation.

Läs mer om IT-rekrytering

IT-rekrytering
it-tjänster

IT-tjänster

Externa IT-tjänster åt ditt företag

Slipp krånglet! vi jobbar dagligen med att tillhandahålla skalbara och företagsanpassade IT-tjänster så som IT-support, IT-drift och heltäckande IT-lösningar.

Läs mer om IT-tjänster

Område

Vad hjälper Thalamus till med?

Vi hjälper till med personal och tjänster inom IT, där vi på personalsidan täcker upp med IT-konsulter och rekryteringar med inriktning på IT-infrastruktur. Här täcker vi behovet av både kortare och längre personalbehov. Genom att jobba med specifika områden säkerställer vi nischad personal med hög IT-kompetens.

När det kommer till IT-tjänsterna är vi heltäckande inom IT-infrastruktur, där vi delar in områdena i IT-support, IT-drift och IT-lösningar. Detta gör att vi kan ta hand om alla era supportfrågor, IT-drift och IT-lösningar, så som skrivare, nätverk, servrar, telefoni, licenser och mötesrum. Allt för att säkerställa att vi räcker alla IT-infrastrukturbehov.

Område

Vilka är Thalamus IT?

Något som genomsyrar Thalamus är vårt engagemang, ansvarstagande och att vi är närvarande. Från tekniker till din kontaktperson är detta något du kommer märka av. Vi brinner verkligen för att vara det bästa bolaget inom IT-infrastruktur.

Det är inte en lätt uppgift och vi tar på oss den med ödmjukhet, för det är inte vi som ska tycka att vi är bäst utan våra samarbetspartners och medarbetare. Så letar du efter ett bolag som ska leverera personal eller tjänster inom IT-infrastruktur, så ser vi framemot ett första samtal hur vi kan hjälpa till.

Våra områden inom IT-Infrastruktur

IT-KONSULTER

Supporttekniker, IT-Specialister, ledarskap

IT-REKRYTERING

Supporttekniker, IT-Specialister, ledarskap

IT-TJÄNSTER

IT-Support, IT-Drift, IT-Lösningar

Ett partnerskap inom IT med Thalamus

Thalamus är en heltäckande leverantör inom IT-infrastruktur, med möjlighet att tillhandahålla IT-konsulter, IT-rekrytering och IT-tjänster. Här bygger vi långsiktiga partnerskap, för att tillgodose alla våra beställare med skalbara, kostnadseffektiva och med tydliga lösningar.

För att säkerställa att ni ska få de mesta ur våra åtaganden och tillgodose alla behov inom IT-infrastruktur så har vi delat upp det i moduler. Modulerna gör att ni kan plocka ut just de delar ni behöver i ert företag. Så som personal, kompetenser eller tjänster för att kontinuerligt hålla i gång vissa funktioner.

Detta ger kraften av en stor IT-organisation med möjlighet att använda de moduler som behövs, där fokus ligger på att leverera med hög kvalitet och skalbarhet till ett rimligt pris.

Utöver en fördelaktig affärsmodell som skapar ett partnerskap i symbios så har vi även över 20 års erfarenhet inom området. Våra tekniker, konsultchefer och rekryterare har själva jobbat inom IT-infrastruktur på flera olika positioner. Detta gör att vi vet vad vi pratar om och skapar en större förståelse för er verksamhet.

    Kontakta oss