Tekniker på plats

Våra tekniker är specialiserade på IT-infrastruktur vilket betyder allt som håller igång ert företag med IT. Vår tekniker ser till att allt flyter på så att ni kan fokusera på andra delar av verksamheten.

Tekniker efter behov

Vi erbjuder en personlig tekniker efter era behov som kommer ut på plats och tar ansvar för din IT-miljö, svarar på frågor och jobbar proaktivt. Teknikern kan hjälpa er på en bestämd dag/dagar i veckan. Då våra tekniker har jobbat på många varierande bolag är de vana att lösa varierade problem, få bra överblick och dokumentera för att snabbare kunna hjälpa till framöver.

Vi jobbar med långsiktiga samarbeten och finns med att bolla dina frågor. Varje bolag försöker vi hjälpa som om det vore vårat eget med stort engagemang.

Flexibelt
Få en flexibel tekniker som är på plats bestämda dagar i veckan.
Kunskap
Då vi är specialister på IT-infrastruktur får du tillgång till kraften av ett helt IT-bolag.
Lönsamt
En dedikerad person men betala bara för tiden ni faktiskt behöver.

Vad hjälper vår tekniker till med?

Vår tekniker hjälper till i befintlig IT-miljö för att få den att fungera så smidigt som möjligt. Vid behov kan teknikern även komma med tips på förbättringsområden och implementeringar. Våra tekniker är specialiserade på IT-infrastruktur med varierade lösningar beroende på era behov. Vi fokuserar på de som ni känner är viktigt och anpassar oss för att ni ska få ut det mesta av våra tjänster. Då vårat fokus ligger på att leverera kompetens och lösningar inom IT. Här nedan hittar ni några av de delar våra tekniker jobbar med.

Operativsystem
Vi jobbar till stor del med Windows och IOS.
Office365 / Server / Cloud
Vi jobbar med varierade lösningar så som Office365, Windows server och cloudlösningar.
Nätverk
Wifi, övervakning, modem, brandväggar och patchning av nätverk.
Tredjeparts leverantörer
Vi tar kontakter med leverantörer för bredband, program och andra IT relaterade problem ni har.
Hårdvara
Vi ser till att arbetsplatsen är komplett med datorer, skärmar, tangentbord. Med felsökning, konfigurationer och installationer.
Mjukvaror
Installationer, felsökning och konfigurationer av applikationer för mobiler/datorer.
Kringutrustning
Vi tar hand om printrar, kopiatorer och annan kringutrustning ni har.
Mobil
Vi kan även hantera er mobilhantering och managering av detta.

Vanliga frågor

Vi har möjligheten att koppla på en servicedesk funktion, övervakning och flera tjänster för att ni ska kunna vara helt trygga. Du har även nummer till teknikern fall det skulle vara något akut.

Om behov uppstår eller minskar går detta att ordna, viktigaste är att ha en löpande dialog.

Vi kalkylerar tiden ni behöver och tar betalt per timme. Tillsammans kommer vi överens om ett timpris och tid per månad som ni behöver.

Beroende på kvalifikationerna ni söker kan tiden variera, för oss är det viktigt att hitta rätt tekniker som kan vara hos er långsiktigt för att skapa förtroende och ge er bästa förutsättningarna. Vanligtvis kan vi leverera detta inom 2-4 veckor.

Behöver ni en personlig tekniker skriv här    Vi svarar gärna på dina frågor