IT-tjänster för ditt företag

Låt oss hantera hela eller delar av din IT-miljö, så ni kan lägga mer av tiden på er kärnverksamhet. Här säkerställer vi allt från support och drift till IT-lösningar.

Kontakta oss

IT-support

Extern IT-support

Vår externa servicedesk har möjligheten att hantera alla era supportärenden från första kontakt, platsbesök och tills problemen är lösta. En anpassningsbar och kunnig IT-support för ert företag.

Läs mer om IT-support

IT-drift

Extern IT-drift

Med vår externa IT-drift säkerställer vi att hela eller delar av er IT-miljö utifrån era behov. Vi jobbar proaktivt med övervakning och underhåll, där vi har IT-specialister för att hantera era utmaningar.

Läs mer om IT-drift

IT

IT-lösningar

Vi skapar förbättringar i din IT-miljö, där vi tillhandahåller IT-specialister för projekt och uppgraderingar. Vi har också möjligheten att tillhandahålla helhetslösningar för nätverk, möten, skrivare och telefoni.

Läs mer om IT-lösningar

Område

Vad är IT-tjänster?

Med IT-tjänster så lämnar ni över ansvaret för ett specificerat IT-åtagande till oss. Detta kan vara hela eller delar av er support, drift eller IT-lösningar. Med det menas att vi tar ansvar för att tjänsten ska fungera med personal, verktyg och leverans. Där ni slipper att tänka på upplärningar, kostnader för system, personalfrånvaro, en tjänst som helt enkelt bara flyter på!

Vi lägger stor vikt i att anpassa våra IT-tjänster till våra kunder, att vara en skalbar och kostnadseffektiva. Detta gör vi genom att bygga upp tjänster på antalet enheter eller användare och omfattningen av åtagandet. Vilket gör det enkelt för er att ha en mätbar leverans av er våra IT-tjänster.

Att dessutom vara transparanta i leveransen och våra IT-tjänster är också något som är väldigt viktigt för oss. Därför har vi kontinuerliga uppföljningsmöten och öppna rapporter, för att ge er inblick i vår leverans mellan mötena, allt för att ni ska känna er trygga i vad vi levererar mot er.

Område

Vad ingår i våra IT-tjänster?

IT-support är en komplett tjänst som kan leverera i hela livslängden av ett ärende, från att de kommer in tills att alla problem är lösta. Vi har tekniker på alla nivåer som krävs för att ditt ärende och levererar tjänster på plats för att säkerställa att ni får den support som era användare kräver. I detta så ingår alla system, verktyg och personal som behövs för att täcka upp tjänsten.

Extern IT-drift jobbar med säkerställande av era servrar, nätverk och specificerade driftåtaganden och här ingår det specialister för att hålla i gång tjänsterna. Det innebär övervakning, underhåll och se till att er IT-miljö fungerar korrekt. Här ingår övervakningssystem och personal för att täcka upp behovet av era IT-drift.

IT-lösningar täcker upp förändringar i er IT och IT-projekt, här har vi specialister och projektledare för att säkerställa leveransen i era förbättringsarbeten. Vi levererar också licenser och helhetslösningar inom nätverk, mötesrum, skrivare och telefoni, där vi gärna berättar mer om vad som ingår i respektive IT-lösning.

Vi hjälper er hitta rätt!

Varje IT-tjänst vi tillhandahåller är till för att säkerställa en heltäckande leverans i er IT-infrastruktur. Vi har därför valt generella namn så som IT-support, IT-Drift och IT-lösningar på komplexa tjänster som går att anpassade efter ditt företag.

Så söker du hjälp i någon del av hanteringen av er IT, hör av dig till oss så hjälper vi er att hitta rätt!

Varför Thalamus IT-tjänster?

Vi har jobbat inom stora företag med IT-support, IT-drift, projekt och allt som håller igång IT-infrastruktur. Vi har över 100 anställda som finns ute hos kunder för att stötta dem i deras dagliga arbete. Vi ville ta all denna kunskap och paketera den i smidiga, kostnadseffektiva moduler som gick att aktivera vid behov för att se till att er IT fungerar.

Detta för att möjligheten till samma hjälp inom IT ska vara tillgängliga för alla bolag oavsett storlek. Där vi har möjligheten att ge uppstöttning på alla nivåer utan att ni behöver en hel våning av tekniker med olika titlar och områdesansvar. Med våra 4 moduler (Support, drift, IT-lösningar och licenser) får ni tillgång till alla de komplexa delarna men med smidigheten att bara betala för de delar er verksamhet behöver.

Detta skapar en kostnadseffektiv IT-miljö och en trygghet för alla användare. Där ni kan lägga större del av er tid på er kärnverksamhet medan vi säkerställer att er IT fungerar.

Vanliga frågor om våra IT-tjänster

Vad är managerade tjänster?
Managerade tjänster är en typ av IT-tjänst som tillhandahålls av en extern leverantör. Dessa tjänster innefattar övervakning, förvaltning och optimering av en kunds IT-system och infrastruktur.
Vad är vanliga tjänster inom IT?
IT-tjänster bygger på att hålla upp er IT-miljö och innehåller oftast åtaganden i support och drift. Här ingår olika funktioner så som exempelvis nätverk, molntjänster och servrar. Tillsammans med olika IT-lösningar så utökas åtagandet för att ge en heltäckande IT-infrastruktur med lösningar inom IT-säkerhet, licenser och system.

    Kontakta oss