Hyra eller rekrytera en supporttekniker

Behöver ni supporttekniker till ert bolag, då har ni kommit helt rätt! Vi har lång erfarenhet av att leverera några av marknadens mest engagerade supporttekniker.

Jag behöver en supporttekniker

Hyra supporttekniker av Thalamus

Att hyra supporttekniker är ett smidigt sätt att stärka upp kompetensen på ett bolag. Där vi levererar supporttekniker på både korta och långa uppdrag. Allt för att du ska kunna vända dig till ett bolag för alla dina behov inom rollen.

När det kommer till våra supporttekniker lägger vi stor vikt i person och kompetens. Där vi som bolag säkerställer bra anställningsvillkor, ger möjligheter att utvecklas och tiden att förstå våra tekniker. Detta säkerställer att vi har de bästa supportteknikerna på marknaden och kan erbjuda er riktigt vassa tekniker efter ert behov.

Rekrytera supporttekniker av Thalamus

Genom att rekrytera täcker ni upp ett permanent behov av supporttekniker. Här går vi igenom vår rekryteringsprocess för att säkerställa intaget av en supporttekniker för er avdelning, vad är viktigt för att komplettera teamet långsiktig.

Då vi har jobbat med supporttekniker under en lång period har vi ett stort underlag av tekniker. Vi jobbar kontinuerligt för att synas och att säkerställa att vi kan erbjuda de bästa matchningarna. Något som ni kommer märka av när ni använder oss i er rekrytering av supporttekniker, då vi har både erfarenheten och verktygen för att hitta er nästa medarbetare.

Hyrköp en supporttekniker av Thalamus

Är ni osäkra om ni har ett temporärt eller permanent behov av en supporttekniker, varför inte ta de bästa av två världar. Genom att ta in en konsult för att täcker ni både upp behovet så kan ni sedan göra konsulten till en permanent del av ert team.

Då vi känner våra supporttekniker så vet vi vilka som skulle vara intresserade av att jobba som direktanställd och inte som konsult. Här får både konsulten och ni det bästa, då konsulten täcker upp ert behov och ni får chansen att hitta er nästa anställda.

Rekrytering

Intag av supporttekniker

För att kunna säkerställa vår leverans inom supporttekniker så jobbar vi mycket med kontinuerliga intag och säkerställande av IT-kompetens. Där vi utbildar tekniker internt, samarbetar med YH-skolor och headhuntar supporttekniker. Allt för att kunna säkerställa vår leverans utav supporttekniker efter era behov.

Genom att kontinuerligt utveckla supporttekniker och ha en dialog med anställda och potentiella kandidater, täcker vi upp framtida uppdrag. Detta gör att vi kan erbjuda en bredd av tekniker och erfarenheter när ni söker en supporttekniker.
Vi lägger stolthet och en stor del av våra resurser på att säkerställa hela kedjan av supporttekniker och att vara det självklara valet när det kommer till intag av supporttekniker.

Område

Supporttekniker redo för uppdrag

Då supporttekniker är en väldigt bred roll som innehåller flera olika titlar, så krävs det ett bolag som är väldigt nischat inom området för att verkligen kunna leverera på en hög nivå. Detta är något vi jobbar kontinuerligt för att säkerställa.

Genom att alltid marknadsföra oss mot supporttekniker, förstå vad de vill och lista kompetenser samt önskemål. Står vi redo när deras nästa drömjobb som supporttekniker kommer ut. Vi anställer även supporttekniker proaktivt och säkerställer deras kunskaper genom projekt och att jobba internt hos oss.

Allt för att ha supporttekniker redo för uppdrag när ni väl behöver och verkligen kunna matcha person med uppdrag!

Kompetenser supporttekniker

IT-miljöer

Vi jobbar först och främst inom Windows men har även möjligheter att stötta upp i Google Workspace och Linux.

Ärendehanteringssystem

Våra supporttekniker är vana att jobba i varierade ärendehanteringssystem så som ServiceNow, Jira och Zendesk.

IT-kompetenser

Några av de IT-kompetenserna våra supporttekniker jobbar mycket med Active directory, O365, Hårdvara, Mjukvara och Nätverk.

NIVÅER AV SUPPORTTEKNIKER

FIRSTLINE

Första kontakten på företagssupporten och ansiktet utåt. Tekniker som kategoriserar, löser och skickar vidare ärenden till rätt delar av organisationen. En viktig roll för att säkerställa dina anställdas nöjdhet med IT och snabba lösningar på dina IT-problem.

SECONDLINE

Tekniker med större tekniska behörigheter och kunskaper för att lägga tiden på att alla dina supportärenden blir lösta.

ONSITE

När du behöver tekniker på plats så är det en onsite tekniker som behövs, för att täcka upp behoven vid saker som inte kan lösas på distans.

Vanliga frågor kring supporttekniker

Hur snabbt kan jag få en supporttekniker?
Vi jobbar aktivt med att säkerställa snabba leveranser av supporttekniker och har tekniker redo för uppdrag omgående. Dock tycker vi att det är viktigare med rätt matchning än att leverera snabbt.
Vad får Thalamus supporttekniker att sticka ut?
Det är engagemanget på våra supporttekniker och att de verkligen brinner för vad de jobbar med. Vi lägger stor vikt i att hitta personer som brinner för IT och service. Vi tycker erfarenhet bara tar teknikern en bit på vägen och satsar gärna på människor som ger det lilla extra.
Hur länge kan jag hyra en supporttekniker?
Vi levererar försöker att leverera tekniker på alla uppdragslängder. Vilket gör att vi levererar på enstaka dagar i veckan till väldigt långa uppdrag utan slut.

    Kontakta oss