IT-konsulter i Stockholm

Vårt fokus är vår personal och det gör oss till ett av de starkaste IT-konsultbolagen i Stockholm. Där vi levererar it-konsulter inom infrastruktur så som supporttekniker, drifttekniker och nätverk.

IT-konsulter med fokus på support och infrastruktur

Supporttekniker
Vi tillhandahåller olika nivåer av supporttekniker inom Windows så som firstline, secondline och thirdline.
Nätverkstekniker
Våra nätverkstekniker är vana att jobba på stora företag med varierade lösningar.
Drifttekniker
Vi har varierade typer av drifttekniker inom IT-infrastruktur/Windows. Där vi har specialister inom SCCM till generalister.
Coach / Teamleader
Vi har personer inom ledarskap för servicedesk så som coacher och teamleaders.
Incidentmanager / Problemmanagers
Vi har Incident, change och problemmanagers inom servicedesk.
IT-Koordinator / administratörer
Våra IT-koordinatorer och administratörer jobbar inom olika projekt inom IT.

Hyra en IT-konsult

Om du funderar på att hyra in en IT-konsult så börjar det med en förfrågan till IT@thalamus.se, ringa oss på 08-120 88 700 eller fylla i kontaktformuläret nedan.

När vi fått din förfrågan startar vi en dialog för att tillsammans hitta en väg att hitta rätt kandidat för er, eventuella följdfrågor angående tjänsten och vad ni är ute efter. När vi fått en bättre känsla för vad ni söker kommer en uppföljning med pris, upplägg för att hitta rätt kandidat och ge en tydlig förväntan.

När vårt samarbete har startat så kommer vi återkomma med kandidatförlag för er att välja på. När ni gjort ert val av kandidat så fyller vi i alla kontrakt och förbereder kandidaten inför starten.

IT-Konsulter från Thalamus

Våra konsulter är specialister inom IT-infrastruktur och vår tyngd ligger på Stockholmsmarknaden. Vår styrka är vår personal och därför lägger vi stor vikt på att de ska ha bra anställningsavtal, erbjuda utveckling med certifieringar och lära känna dem.

Det gör att vi vet vad vi levererar och känner oss väldigt säkra i att vi kan hjälpa er med kompetent personal i tjänster så som supporttekniker, nätverkstekniker och mer. Vi är i dagsläget 130 konsulter och hjälper stora kunder som Region Stockholm, HM, McDonalds och många fler.

Vi är stolta i våra samarbeten och brinner för att jobba med människor.

Vanliga frågor

Vi har konsulter som sitter och utbildar sig mellan uppdrag så ibland kan vi leverera omgående. Dock beror det på vilka erfarenheter ni just söker. Vanligtvis har vi tillsatt en person inom 1 månad.

Våra IT-konsulter är fast anställda med kollektivavtal (IT & Telecom). Detta skapar trygghet vilket gör att de jobbar hos oss länge. Detta gör även att vi har en större förståelse för deras styrkor och hur de kan bidra till just er verksamhet.

Vi är väldigt starka inom supporttjänster, firstline, secondline och onsite. Många av våra konsulter jobbar inom detta och får chansen därifrån att vidareutveckla sig.

Söker du IT-Konsulter fyll i detta formulär

Kontakta oss om ni vill ha konsulter    Har du några frågor svarar vi gärna