IT-konsultbolag med konsulter inom IT-infrastruktur

Personalen är vår starkaste tillgång och gör oss till ett av de vassaste IT-konsultbolagen i Stockholm. Här levererar vi konsulter inom IT-infrastruktur så som supporttekniker, drifttekniker och nätverk.

Kontakta oss

Konsulter

Supporttekniker inom IT

Vi jobbar ständigt för att ha de bästa supportteknikerna på marknaden, när det kommer till engagemang och IT-kompetens.

Läs mer om våra supporttekniker

Konsulter

Så jobbar vi med intag av IT-konsulter

Varje arbetsplats är unik i sina behov och varför man tar in en IT-konsult, därför är det viktigt för oss att förstå er. När vi påbörjar ett samarbete gör vi därför en behovsanalys av rollen och ert företag. För att säkerställa att vi tillsätter rätt medarbetare på rätt plats.

Tack vare behovsanalysen och vårt nära arbete med våra medarbetare möjliggör vi en träffsäker leverans och långsiktigt samarbete. Där ni kan känna er trygga i att vi levererar kompetenta medarbetare till ert team.

En av fördelarna med att anlita Thalamus är att våra rekryterare har jobbat med IT, detta skapar förståelse för IT-kompetenserna bakom rollen. Vilket inte bara möjliggör rätt person, utan även rätt kompetens på rätt plats. Så är du nyfiken på vad vi kan göra för ditt bolag? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Expertis

IT-konsulter inom IT-infrastruktur

Det är svårt att vara bäst på allt men genom att göra ett brett område som IT smalare möjliggör vi oss att vara specialister på det vi gör. Detta genom att fokusera på IT-infrastruktur och tydliga roller för våra anställda och samarbetspartners.

Med att vara nischade skapar vi även utrymme att utveckla oss med de senaste teknikerna, certifieringarna och säkerställa en bred men pricksäker leverans. Där vi kan hjälpa våra konsulter att utveckla sig i rollerna.

Så behöver du IT-konsulter inom IT-infrastruktur så finns vi här för att stötta upp med flera olika roller.

Så säkerställer vi vår leverans av IT-konsulter

Start
Uppstartsmöte där vi lär känna varandra och tillsammans skapar en tydlig bild av behovet för just ert företag.

Steg 2
Utifrån behovsanalysen så matchar vi våra IT-konsulter. Vi börjar presentera kandidater och säkerställer kandidatspresentationerna.

Steg 3
Vi anpassar nästa steg för att säkerställa rätt matchning. Träffa IT-konsulten på plats? Referenser från tidigare uppdrag?

Mål
Avtal skrivs och viktigaste steget, leveransen. Allt för att säkerställa hög kundnöjdhet och ett långsiktigt partnerskap.

Samarbeta med Thalamus

Vi lägger stor vikt i engagemang, ansvarstagande och att skapa långsiktiga partnerskap. När ni anlitar en IT-konsult från Thalamus kan ni vara trygga i att vi finns där för att säkerställa leveransen.

Då vår personal är vår styrka är det viktigt för oss att erbjuda våra anställda trygga anställningsavtal, utvecklingsmöjligheter och certifieringar. Detta skapar personal som stannar och möjliggör att vi kan leverera kompetenta IT-konsulter till er verksamhet.

För att säkerställa att vi är det bästa IT-konsultbolaget i Stockholm jobbar vi kontinuerligt med att säkerställa vår leveransförmåga. Vi får stor hjälp av att vara nischade inom IT-infrastruktur och lägger stor tyngd på Stockholmsmarknaden.

Så med Thalamus får ni en partner som förstår marknaden, förstår IT och som brinner för partnerskap. Där vi lägger stor vikt i vår personal, leverans och bidrar med ett stort engagemang. Hoppas vi får chansen att visa vad någon av våra 130 konsulter går för.

Vanliga frågor om IT-konsulter

Hur snabbt kan jag få en IT-konsult?
Vi har konsulter som sitter och utbildar sig mellan uppdrag så ibland kan vi leverera omgående. Dock beror det på vilka erfarenheter ni just söker. Vanligtvis har vi tillsatt en person inom 1 månad.
Hur sticker era anställningsvillkor ut?
Vi har valt ett kollektivavtal som ger fördelar för våra anställda. I stället för bemanningsavtalet så har vi ett tjänstemannaavtal via Unionen. Detta betyder fast månadslön, vilket ger trygghet både på och emellan uppdrag. Högre ersättningar vid semester och vid arbete på OB-tider.

Vi har även förmånssystem så som Benify för att hjälpa våra anställda med sitt friskvårdsbidrag. Vi jobbar kontinuerligt för att erbjuda attraktiva anställningsavtal för att säkerställa att vi har konsulter som vill stanna.

Vilka är de vanligaste tjänsterna ni tillsätter?
Vi är väldigt starka inom supporttjänster, firstline, secondline och onsite. Många av våra konsulter jobbar inom detta och får chansen därifrån att vidareutveckla sig.
Hur visar ni att ni bryr er om era IT-konsulter?
Vi lägger stor vikt i att besöka våra konsulter, att ta tid att prata med dem och bjuda på lunch. Den personliga kontakten, att jobbcoachar våra anställda och bara finnas tillgängliga är en viktig del i de vi erbjuder.

    Kontakta oss