HR-Tjänster

Vi tillhandahåller även kvalificerade HR-tjänster. Vi fungerar som en utökad specialistresurs till befintliga personalavdelningar och/eller som en egen HR-avdelning till företag som saknar egen sådan. Du kan anlita en HR-konsult i begränsad omfattning (hel- eller deltid) eller till vissa specifika uppdrag/projekt. Det kan handla att komma igång med utvecklingssamtal, rekryteringar, rehabilitera och/eller utveckla ledarskapet.

Outsourca HR-avdelningen

Saknar du en egen HR-avdelning men skulle behöva hjälp med personal, rekrytering och arbetsrelaterade frågor. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och agerat HR-avdelning för små till medelstora bolag. För oss är partnerskap viktigt där vi verkligen kan hjälpa till att komplettera och stötta upp ert företag på bästa sätt så ni kan fokusera på det ni gör bäst.

HR-Tjänster

Rekrytering
Utvecklingssamtal
Rehabilitering
Ledarskap

HR-Konsult

Du kan även anlita en HR-konsult i begränsad omfattning (hel- eller deltid) eller till vissa specifika uppdrag/projekt. Stötta upp med en resurs när ni känner att ni har ett sådant behov. Där bistår vi med att avlasta er och bidra med våra kunskaper/erfarenheter.

Vanliga frågor

Vi har jobbat med HR i över 20 år där vi hjälpt flera stora bolag med kompetensförsörjning.

Vi jobbar med alla olika typer av personalfrågor så som tillsättningar, utveckling, rehabilitering, ledarskap och stöttning.

Det baseras på timpris och priset bestäms i samband med inhyrningen.

Beroende på vad ni söker så har vi olika spetskompetenser på bolaget. Så vid förfrågan kommer vi återkomma med förslag på en HR-konsult som kan hjälpa er.

Behöver du hjälp, skriv här

    Har du frågor angående HR? Kontakta oss